Първоначално изпратено от Manyyy1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Преди време бях писал, че бях получил мейл с предложения за лихва в/у депозит в евро и долар по спомен 1.6% за € и 4.3% за $.
Тази сутрин получих и обаждане от една от големите банки в страната с предложение да се срещнем и да обсъдим какви спестовни сметки могат да ми предложат т.к имат промяна в лихвената политика в/у спестовните сметки.
Влизам в сайтът им да проверя лихвеният им бюлетин и там няма промяна, явно не обявяват официално .
ПП: особенно за спестовни сметки в $
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много харесвам такива протестанти
докато подписвал договора, дремАл
а сега, държавата им е виновна
имаше протестанти и с кредити в швейцарци
взели господин и госпожа балкански кредит с най-тънка лихва
а после, олеле, ограбиха ни
ай сиктир
- 1 like
Коментар
-
много харесвам такива протестанти
ай сиктир
Тези схеми с якото плащане преди акт16 са си рискови откъдето и да го погледнеш. Даже да ти прехвърлят нотариално имота - ако са го зацепили на финалната права акт16 може да не се случи с десетилетия... което пак си е риск (ако, че имотът си е твой)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не бе пич, ти си скръндза , аз не определям как да жевееш, ама сме 2024та и 7лв подстрижка е цена за пенсионери принципно , а ти си младо момче и твърдиш ,че си доволен от жената. Наклон си дай сам, аз ти давам мнение , че си скръндза , болшевик и мошенник със мераци за мноо пари , но способности клонящи към нулата .
ПП Ти споделяш тука някакви неща ,като домакиня преди обед , хората дават мнение ....
Скръндзата ти обясни да си купиш долари когато долара беше под 2 лева и така щеше да имаш 20%,само че понеже си страхлив не го направи ,сега си взел да се правиш на велик ...еми ..не сиLast edited by nkavrakov1982; 30.01.2024, 14:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Срещу кого ще протестират?
Срещу собствената си глупост и алчност ли?
Или пък срещу ЮЛ с капитал 2 лева
Тези които оцелеят в борбата да плащат наем и кредит към банка за несъществуващо жилише или не получат инфаркт ще се съберат след време и ще платят на инвеститор за да довърши до АКТ 16
Имотите им ще станат от зелени-златни, а най-зорлиите ще живеят с кабели по стълбища и тераси захранение от временни строителни табла. и ще плащат промишлен вместо битов ток.
ай сиктирпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
На мен ми сложиха оферта в Ирландия - 280к€ 3-ен апарт 70кв и 2000€ наем. Близо 9% се връзва бруто
и колко ще е нетотопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Тези които оцелеят в борбата да плащат наем и кредит към банка за несъществуващо жилише или не получат инфаркт ще се съберат след време и ще платят на инвеститор за да довърши до АКТ 16
Имотите им ще станат от зелени-златни, а най-зорлиите ще живеят с кабели по стълбища и тераси захранение от временни строителни табла. и ще плащат промишлен вместо битов ток.. Ех тази капиталова. На всички им е взела главата. Усещам още протестиращи в следващите месеци.
Ето и друго забавно от статията: "Ако сградата струва 1 млн., а задълженията са 2 млн., съответно те ще получат по презумция половината, но преди тях има други кредитори, които са с приоритет - това са данъчните, банките и едва тогава те ще вземат някаква част, но ще вземат някаква част", обясни Петромир Кънчев, адвокат и юрист по вещно право и недвижими имоти."Last edited by Thrace; 30.01.2024, 13:54.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Гледам я ама обичам да я гледам за едни поне 50 години назад ,и не искам историята да се стовари на главата ми понеже няма да живея 200 години
6,10,12 24 месеца 3 години или 5 ок но иначе като цялонтеха е помрисков от SP500без да броим Депресията
Коментар
-
Виж сега ,аз не мога да разбера по какъв начин определяш кой как да живее колко да харчи,какво да прави,колко бакшиш да оставя къде и на кой при положение че ти самия както стана ясно се шашкаш яко при най лекото сътресение и не знаеш какво дамсинправиш с парите ?
И понеже си бизнесмен имаш фирма може би инработници аз лично не познавам поне стабилна бизнес фирма която да не държи кеша си в долари от времето на 90,те ,такива бизнесмени не знам,даже и чичо ми и той е в долари от време оно досега, та ти си взел на мен да ми даваш наклони?
Не го разбирам?
Я ми кажи колко % са 1 или 2 лева от 7 лева ?
20% бакшиш колко лева са ?или 10%.
Ако ти оставяш 50% или 100% бакшиш си е твоя работа ама силно се съмнявам
ПП Ти споделяш тука някакви неща ,като домакиня преди обед , хората дават мнение ....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
6,10,12 24 месеца 3 години или 5 ок но иначе като цялонтеха е помрисков от SP500без да броим Депресията
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Верно ли при 7лв подстрижка , не оставяш 10лв , т.е. 3 левчета бакшиш , и ти ходиш при тая жена години подред. Ти си няма такава скръндза , . Ники, ники .....
И понеже си бизнесмен имаш фирма може би инработници аз лично не познавам поне стабилна бизнес фирма която да не държи кеша си в долари от времето на 90,те ,такива бизнесмени не знам,даже и чичо ми и той е в долари от време оно досега, та ти си взел на мен да ми даваш наклони?
Не го разбирам?
Я ми кажи колко % са 1 или 2 лева от 7 лева ?
20% бакшиш колко лева са ?или 10%.
Ако ти оставяш 50% или 100% бакшиш си е твоя работа ама силно се съмнявам
Коментар
-
Аз се подстригвам,за 7 лева и оставям винаги 1 лев бакшиш.Преди инфлацията цената беше 5 лева.Това е в Центъра на София на 500 метра от Света Неделя.
Салона съществува от над 15 години ,и в него се подстригват стотици да не кажа хиляди българи
Хепито не е заведение ,това е място на което предлагат полуфабрикати на хора които имат миниммум или нула познания в готвенето.Храната се носи полуготова от кухня майка ,и е с ниско качество.Цените са високи инне отговарят на това което се продава.
Всъщност в Хепи ти продават интериора и някакви усещания че си ужким на хубаво място.
- 4 Харесвания
Коментар
-
в такъв случай си струва да го продадеш
и да купиш конове
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[h=1]
Хората имат опасения, че ще изгубят имотите в квартал „Драгалевци“, за които са платили и са готови на протестни действия.
Имотите им ще станат от зелени-златни, а най-зорлиите ще живеят с кабели по стълбища и тераси захранение от временни строителни табла. и ще плащат промишлен вместо битов ток.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар