Първоначално изпратено от ЦветомирК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Влязъл съм общо с около 53К€. За една година от предишните 24К€ имам малко над 15% чиста доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Накара ме да се усмихнаЗначи доколкото разбирам имаш желание за покупка на апартамент ,но цените не ти харесват. Така ли е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Накавръка съвсем изперка вече е милионер в долари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Накара ме да се усмихнаЗначи доколкото разбирам имаш желание за покупка на апартамент ,но цените не ти харесват. Така ли е ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
За да не ви ги вземем съвсем за без пари започвайте да продавате докато е време на нормални цени. После ще е късно.
Коментар
-
За да не ви ги вземем съвсем за без пари започвайте да продавате докато е време на нормални цени. После ще е късно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
За да не ви ги вземем съвсем за без пари започвайте да продавате докато е време на нормални цени. После ще е късно.Значи доколкото разбирам имаш желание за покупка на апартамент ,но цените не ти харесват. Така ли е ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ти сега какво - ние сме скъсаняците, а вие ще ни вземете апартаментите без пари. Че ти съвсем влизаш с бутонките и си направо за червен картон.
Коментар
-
Нямам информация колко % сте скъсаняците. Аз писах, че бизнеса ни има оборот 68млн $. Това не означава, че сме сложили доларите в джобовете или сме ги набили в имоти. Нито пък се държим като милионери, караме си съвсем нормални коли или джипове на по 3-4 години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Да не си закупил акции за някой и друг мелелон?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Тука е пълно с мелелонери,бе колега .Ти сега ли схвана.50% са мелелонери в имотито, и 40% са бизнесмени.Останахм е10% скъсаняци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Още един милионер-наемател
Не им пълни гушите на тези изедници, под наем си е най-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Само 1/3 от кинтата е ,,закопана" в имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК
Всяка сутрин започваме с мийтинг през Гугъл мийт. После всеки според задачата си минава на чертожната програма или задачата която е поел. В края на работния ден всеки казва докъде е стигнал. В офиса не сме ходили вече от повече от година. Но ще дойде време и ще си купуваме апартаментите ви за без пари.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар