If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Темпът на нарастване на цените е оправдан, смята Камен Каменов, мениджър „Инвестиционни проекти“ в Arco Real Estate
Темпът на нарастване на цените е оправдан", смята Каменов. "Масово се спекулира със спукване на балона, но ситуацията няма нищо общо с 2008 година, когато беше финансова криза, а в момента финансова криза няма.“
======================
Мдааааа, обитаването на деЦки и сървърни ще продължи поне до 2029-та.
Синдромът "Този път е различно" е неизменна част от финансовите балони и кризи през последните няколко стотин години. Само отбелязвам, мнението ми не е инвестиционен съвет.
Темпът на нарастване на цените е оправдан, смята Камен Каменов, мениджър „Инвестиционни проекти“ в Arco Real Estate
Темпът на нарастване на цените е оправдан", смята Каменов. "Масово се спекулира със спукване на балона, но ситуацията няма нищо общо с 2008 година, когато беше финансова криза, а в момента финансова криза няма.“
======================
Мдааааа, обитаването на деЦки и сървърни ще продължи поне до 2029-та.
Мдаа евтините пари от статията вече се замитат под килима от днес...
ЕЦБ: Стимулите за икономиката трябва да бъдат ограничени въпреки новите блокади Възстановяването може да издържи новите ограничения заради пандемията, смятат ръководители на централната банка
Да те поправя 2017-та, но тук опираме до гледна точка - за мен имотът не се продава след 3-4-5г. Беше ясно, че пазарът ще 'полудее' с ниските лихви просто прозореца за покупка по моите стандарти (доходност) се затвори 2016-та.
Вероятно съм статромоден
ПП покупката на имот с кеш за лично ползване е върпос на избор и желание (както е казъл народът - 'имал бол пари дал') - това не го бъркам с покупката на НИ като инвестиция.
беше ясно. Ама предварително или следварително? Тогава имаше само един който ти противоречеше.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Не ми се е налагало и надали ще ми се наложи да взимам ипотека, рано ритнах сиромашията
Да кажеш през 2016 че цените ще падат (при ситуацията тогава) говори за крайно неразбиране на икономическите процеси.
Иначе хубаво говориш
Да те поправя 2017-та, но тук опираме до гледна точка - за мен имотът не се продава след 3-4-5г.
Беше ясно, че пазарът ще 'полудее' с ниските лихви просто прозореца за покупка по моите стандарти (доходност) се затвори 2016-та.
Вероятно съм статромоден
ПП покупката на имот с кеш за лично ползване е върпос на избор и желание (както е казъл народът - 'имал бол пари дал') - това не го бъркам с покупката на НИ като инвестиция.
аз лично не бих взел ипотека сега, но както казваш последните няколко години съм срещу пазара та в този ред на мисли може и да вземеш и да купиш нещо и да изкараш един бързи пари от спекула.
Не ми се е налагало и надали ще ми се наложи да взимам ипотека, рано ритнах сиромашията
Да кажеш през 2016 че цените ще падат (при ситуацията тогава) говори за крайно неразбиране на икономическите процеси.
Иначе хубаво говориш
Да, Берти е страшен анализатор.
Само с 80% е объркал при последната си прогноза
аз лично не бих взел ипотека сега, но както казваш последните няколко години съм срещу пазара та в този ред на мисли може и да вземеш и да купиш нещо и да изкараш един бързи пари от спекула.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Мисля, че дъното при лихвите по ипотечните заеми е близо или е вече факт. Инфлацията, която отключиха ЦБ с 'наливането за възстановяване' повече не може да се замита под килима на статистиката, а всички знаем какво прави банкер при инфлация - вдига лихвите, за да брани капитала.
Ипотечното кредитиране е основно гориво за всеки 'развит пазар' - та ще видим какво ще се случи идните шест-осем месеца с ръста на ипотечното кредитиране, който е много стабилен стълб при ръста на седлките с НИ.
Бертрамий, напълно съм съгласен с теб, тъй като ти си един от малкото с добър поглед върху икономическите процеси.
Коментар