Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Кавръче нямай си работа с измамници щото пак ще плачеш.На лавандулата и предстои изораване никакви израелци няма да има.След ваксината Лавандулко е изперкал
започнах с едно, а сега имам 4 различни неща на над 200 декара. в преход за биологично производство съм. 50% от насажденията са неща за вътрешен пазар, а останалите са 95% износ.
3 от културите са в сектор здравословно хранене, антиейдж и подкрепа на имунната система (и трите се ползват във фармацията, но и не само)
четвъртата е тривиална, но актуална и с 'бърз пазар'
да не превръщаме темата в бразди, но си в заблуда с тази лавандула.Last edited by keep_calm; 11.11.2021, 12:47.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Сигурно, я пробвай с 6.2 и 6,2 да видим какво ще ти даде. Или как ще изгърми с някоя буква.
Гуглата е по-интелигентна от тебе
Следващия път ползвай направо онлайн компилатор като https://dotnetfiddle.net/ няма нужда да чакаш да се прибереш за да си пуснеш студиото.
И като цяло ако си сериозен, ти трябват поне две години сериозна работа, или поне година но 100% само с това да с занимаваш за да станеш евентуално някъде стажант. А не да "чакам да се прибера да си пусна студиото".
Коментар
-
Бравоооооо ше стане програмиС от тебе,Даже Лавандулко ше те назначи за шеф в семейната фирма...
Днес все повече и повече се говори за мултидисциплинарни професии. Да разбираш от много неща,
Преди 50г на ул. Ангел Кънчев в София имало работилница за художествени рамки "Харбов". В нея възрастен чичо (дядо) правел красиви рамки и продавал неушити Вилери на старите софиянки. И всемал скъпо. А освен това, обичал да си взема (да си краде) от гоблените на клиентките, ако се забави повече от 3 месеца. И е имало доста обрани клиентки от него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Какво си ми постнал входните данни ,това което съм написал кадо върнат код ми го изпратиха от Софт Уни и това решението,при мен разликата е с един ред .
Когато въведеш например числото 5 ,в програмата след стартиране през Visual studio ,тя автоматично го умножава 2.54 см и ти изкарва резултата .
Май тия дето сме в basic сме по в час от вас
Гуглата е по-интелигентна от тебе
Следващия път ползвай направо онлайн компилатор като https://dotnetfiddle.net/ няма нужда да чакаш да се прибереш за да си пуснеш студиото.
И като цяло ако си сериозен, ти трябват поне две години сериозна работа, или поне година но 100% само с това да с занимаваш за да станеш евентуално някъде стажант. А не да "чакам да се прибера да си пусна студиото".
Коментар
-
Песи не забравяй че майка ми е от София и познавам целия район тама доста добре.Рударци Владая Драгичево Мърчаево Кладница Мало и Големо Бучино Перник Студена Старо Село Друган Дрен Боснек Чуйпетлово Кралев Дол Диканите...Там шопи няма граовци са.Не знам с кого се срещаш но си трай и не ме споменавай щото.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Ако с "Ипотечка, която се плаща от наемчето и даже остава" ставаше, всички щяха да са на тая схема и нямаше да има наематели.
Просто Ковида уби всичко ... втора година в Бизнес парка и в Кепитъл Форт ако видиш друг човек, отиваш да го пипнеш дали не е призрак ...
Та така с "гасим ипотечката с наемчето, щото сме хитри" - Младост 4 си се изнесе по родните места.
Преподавателя ми от СофтУни се прибра на Дупница.
Семейни приятели се прибраха в Русе.
Познат от обща компания е в Добрич.
Хоум офиса е по-приятен, като не плащаш наем ...
с всички ипотечковци за ''инвестиция'' и наемче
както и с кешово купилите последната година
хихихихи
и мой познати отдавна напуснаха софия
а синовете и дъщерите - студенти - на почти всички приятели
от март изобщо не са стъпвали
''младостите'' са второто банско - мъртви са за наем
и така ще остане във времето предвид това
с което ще трябва да живеем доста дълго време
Коментар
-
задачата беше код за конвертиране от инчове в см
това е моя кодdouble a = double.Parse(Console.ReadLine());
double b = double.Parse(Console.ReadLine());
double area = a * 2.54;
Console.WriteLine(area);
това е верния /с един ред съм го объркал /
double a = double.Parse(Console.ReadLine());
double area = a * 2.54;
Console.WriteLine(area);
довечера ще го пробвам дали работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Дълга тема, но в общи линии:
Метро - за Хаджито и Сухата река - настоящо, за Левскитата - до 3 години;
Лесен и бърз достъп до центъра;
Лесно и бързо излизане от София;
Запазено разстояние между сградите;
Детски градини и училища;
Много добър надземен транспорт - тролеи, автобуси, за Сухата река има и трамвай;
Минусите не са малко - самолети, шведи, близостта с гара Подуене, индустриална и складова зона наблизо. Въздуха е малко палав с тия два комина - един на Резбарска и един до Герена
И все пак, аз си ги харесвам. Обикновени квартали за обикновени хора, но не Обеля или Овча Купел 2.
Коментар
-
Кадрите от УНСС то вече станахме програмисти освен че сме икономисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Като го срещна пак да му предам ли поздрави от теб ? :-)
Бай Пеше, у Шопско знаеш как е ръка да види око да пипне .На друго не верваме.....:-)
Коментар
-
Венко скиваш ли приятелю?Защо не послуша като ти го казах преди 5 години че това ще е участта на Папурково.Краен квартал за мизерници...Са ше преквалифицираме програмерите в ядрени енергетици и електроинженери щото с електричките и зелената сделка от програмери няма да има толко нужда....а кадрите на УНСС не ми се мисли стават напълно излишни сал счетоводството ще има работа.Иде нов свят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
A с кеша в банките кво праим? Тука не говорим за фалирали строителни фирми (негодното фалира по дефолт), а за влиянието на тези фалити върху еластичността на цените на имотите. Какво става при ограничено предлагане с цените бе джанъм?
Затова ли при Крум златаря в момента е малка лудница?
Сори ама не го виждам това с падането на цените на имотите. Напротив с тоя Ковид всичко расте.
поне така си мисля сега. поскъпването на НИ ще доведе до рязко оттегляне на купувачи и куп произтичащи от това 'изненади'това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Няма да стане програмист от тебе, ето ти го решението: https://www.google.com/search?q=5+inch+in+cm&oq=5+inch
Когато въведеш например числото 5 ,в програмата след стартиране през Visual studio ,тя автоматично го умножава 2.54 см и ти изкарва резултата .
Май тия дето сме в basic сме по в час от вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Абе кат гле'ам к'ви ги земат съга, мое и да стане. Ужаст!
Коментар
Коментар