IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Глей ся , принципно си прав. Но дефакто хеджа може да светне сериозно в червено .
    ПП Фантастикото като почна войната бяха пуснали свинското на 11лв или нещо от сорта , не помня . Държаха го няколко дни и сега цената знаеш ли кФа е , 6 и нещо на прИмоция , сещаш ли се що ?! Да папуто е първостепенно , ама и тоя дето стиска имотиту и нема кеш ще иска да папка по някое време . Та така драги ми смехурко !
    Що си "мислиш", че не говорим на един "език"...?!?
    Не сме "от вчера по тия ширини"... Знаем се...

п.п. Като знам какви са целите на "доброжелателите", ще го "ядем" всички човечета...
    Винаги има едно "Но,..."

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik
      Дреме ми на пачангата, за "призивите на болен мозък".
      Аре бегай да си играеш с курнелата на "политика"...

п.п. Нали не си забравил, че когато поискам ще те срещна...

Глей ся , принципно си прав. Но дефакто хеджа може да светне сериозно в червено .
      ПП Фантастикото като почна войната бяха пуснали свинското на 11лв или нещо от сорта , не помня . Държаха го няколко дни и сега цената знаеш ли кФа е , 6 и нещо на прИмоция , сещаш ли се що ?! Да папуто е първостепенно , ама и тоя дето стиска имотиту и нема кеш ще иска да папка по някое време . Та така драги ми смехурко !
      ПП И Крумчо скри монетите преди една две седмици, ако не го беше направил щеше да изкара доста ! Ама пусти мерак !

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik
        ...
        Аре бегай да си играеш с курнелата на "политика"...
        ...
        Ааа НЕ! Не може да си игре с нея, защото само глупости мислят и пакости ще натворят.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
          Нещо си объркал рейса....
          Да си чувал за "хедж"...

Глобалистите добре "бутат каруцата", а имотите на са първостепенна "стока"...

п.п. Пусни си новините по коя искаш пропагандна ТВ...., там не говорят за имоти...

Чувал съм за хедж и не гледам телевизия

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
            Сега ще напиша нещо еретично според някой хора, които ме мислят за повишител
            Очаквам рецесия с повишаване на лихвите. Спиране на строителството докато доходите не догонят инфлацията. Готовите апартаменти или ще се изтеглят от пазара или ще минат под наем ,а когато искат на всяка цена да продават ще трябва да редуцират цената.
            По морето очаквам масирани продажби от руснаците което неминуемо ще свали цените и то не малко. Скоро ще е момента за желаещите да купят ваканционен имот.
            Няма нужда да ме хулите, така мисля без да претендирам за това дали ще изляза права
            Страхотна ,уникална,вече си понижител.Официално те обявявам за понижител.

Коментар

• Нещо си объркал рейса....
              Да си чувал за "хедж"...

Глобалистите добре "бутат каруцата", а имотите на са първостепенна "стока"...

п.п. Пусни си новините по коя искаш пропагандна ТВ...., там не говорят за имоти...

Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Алчността не е добър съветник

Коментар

Мии не...., не се знае новата цена...

Алчността не е добър съветник

Коментар

• Мии не...., не се знае новата цена...

Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Защо, ако не е тайна?
                  Не са могли да се продадат на исканата цена след месеци на обява?

Коментар

Вчера спрях от пазара 5 (пет) имота...
                    Защо, ако не е тайна?
                    Не са могли да се продадат на исканата цена след месеци на обява?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                      Сега ще напиша нещо еретично според някой хора, които ме мислят за повишител
                      Очаквам рецесия с повишаване на лихвите. Спиране на строителството докато доходите не догонят инфлацията. Готовите апартаменти или ще се изтеглят от пазара или ще минат под наем ,а когато искат на всяка цена да продават ще трябва да редуцират цената.
                      По морето очаквам масирани продажби от руснаците което неминуемо ще свали цените и то не малко. Скоро ще е момента за желаещите да купят ваканционен имот.
                      Няма нужда да ме хулите, така мисля без да претендирам за това дали ще изляза права
                      Вчера спрях от пазара 5 (пет) имота...

Коментар

• Сега ще напиша нещо еретично според някой хора, които ме мислят за повишител

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Обаче писмото ти до ЕЦБ имаше няколко грешки на английски,

Аз писах за това.
                          Грешките са на Алфабет -компанията майка на Гугъл .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

А,няма начин.Долареса и златото са си компания ,няма начин.Русия фалира и става Венецуела.
                            Леля ти Слава се е учила от мен да врачува.
                            Обаче писмото ти до ЕЦБ имаше няколко грешки на английски,

Аз писах за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение

това е инфлация

другото не се нарича с името му .. понеже е неудобно, а именно покупателната способност на населението драстично пада .
                              инфлация докато сме привързани към еврото .. трудна работа, поне към ден днешен, но покупателната способност на населението от 2 години до ден днешен е паднала с 50 % поне, като действителната покупателна способност не трябва да се формира на база потребителска кошница, демек стоки, продукти и услуги от които не може да се избяга, а трябва да се формира възоснова на остатъчните средства, които могат да се похарчат за нещо различно от стоки от първа необходимост. някой ще кажат че е едно и също, но не е .
                              социалното напрежение расте и на много хора в близките години ще им дойде много нагорно ..
                              инфлацията се размахва като плашило, за да се раздвижва пазара, а инфлация реално няма ..
                              просто покупателната способност на населението пада, понеже ръста на разходите изпреварва с много ръста на заплатите
                              а това е в услуга само и единствено на правителствата . социалния натиск от страна на правителствата ще стане непоносим за много хора
                              и в половината свят размириците ще се засилват. резултат .. растяща несигурност и много месни конфликти, които в крайна сметка ще доведат до сериозно влошаване качеството на живот .

един пример съвсем пресен .. майка със син за женене има хубав апартамент .. верно панелен, но строен качествено за министерски съвет и на относително добро място .. продава го за 100 000 евро преди повече от година . доволно хубави пари са предвид, че е двустаен с кухня.. продава го защото и предлагат да вземе два двустайни от новите за същите пари, демек по 35 кв. светло .. за нея един и за сина и един .. в друг квартал в една сграда и двата на акт 14 всичко завършено изглежда и до месец макс два има обещание за акт 16 .... факт .. година и половина по късно още няма ток и още няма акт 16 .. ток откъде ? все още живеят в панелния, който продадоха добре, но вече като наематели, на новите собственици . това е в следствие желанието за новичко строителство и далаверка в бързинката лекичко така, а резултата .. нямаш партамент и живееш под наем, а дали и кога ще звършат новичкото .. божа работа . но към ден днешен, близо година и половина по късно е това с бизнес начинанието и инвестицията в имот.
                              Понякога се случват такива несправедливости.

По-добре синът да си беше купил с кредит и да си изплаща апартамента. Аз съм писал, че апартаментът много не помага при търсенето на жена в БГ.

През 90-те години баща ми се беше включил в кооперация в кв. Бели Брези. Апартаментът беше голям тристаен, втори етаж, сега вероятно струва 200 000 евро, тухлен. Обаче на груб строеж инвеситорът постоянно го изнудваше за пари и баща ми го продаде за 50 000 долара (почти 2 милиона лева) в началото на 1994 г, защото не можеше да се справи с вноските. Той беше с лоша финансова култура, можеше да вземе пари назаем и от бабите и дядовците ми и да се оправи. И после да го пусне под наем. Но не стана така. Минали работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Щот ги нямаш
                                Пясък от Сахара е валял и в Пловдив неведнъж.
                                Също и на много други места в Европа. Пустинята се разширява и с промените на климата (без значение от кой са причинени) много градове ще имат пясъчни бури от Сахара.
                                Това явление не е необичайно и се случва с различен интензитет поне 1-2 пъти годишно

Коментар

Working...
                                X