IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Прав си. Така е. Аз също имам 1 наемател, който е милионер. Има бизнес с голяма възвръщаемост, но му трябва кеш за него и не иска да затваря в тухли кеша. А наемите са доста сгодни напоследък спрямо цените на имотите. На негово място и аз бих постъпил така. Обаче за съжаление не съм в бизнеса, а съм на тухли. Излизането е трудно и много тясно и нямам избор. Така че е уин уин...
    А твоят наемател дали счита детската си стая за план Б?

Вероятно 0.1% от наемателите имат бизнеси с висока възвращаемост и за тях е по-рентабилно да живеят под наем.
    И всички до един пишат в този форум
    Last edited by yalokin; 29.11.2021, 15:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Прав си. Така е. Аз също имам 1 наемател, който е милионер. Има бизнес с голяма възвръщаемост, но му трябва кеш за него и не иска да затваря в тухли кеша. А наемите са доста сгодни напоследък спрямо цените на имотите. На негово място и аз бих постъпил така. Обаче за съжаление не съм в бизнеса, а съм на тухли. Излизането е трудно и много тясно и нямам избор. Така че е уин уин...
      Радвай се, че имаш такъв наемател, защото не сме много.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение

Странно ли ти се вижда, че хора които въртят бизнес за милиони живеят под наем? За момента под наем е по-изгодно, когато цените на жилищата се нормализират може и да се замисля да купя. А ако наемите се повишат и цените не паднат мога винаги да се пренеса в наследствен имот, стаята ми при родителите също е свободна. Имам свободата да решавам, докато купилите собствен имот нямат този лукс, вие ще продавате на цени на които ние ще ви определяме когато дойде времето и ЧСИ.

Коментар

Странно ли ти се вижда, че хора които въртят бизнес за милиони живеят под наем? За момента под наем е по-изгодно, когато цените на жилищата се нормализират може и да се замисля да купя. А ако наемите се повишат и цените не паднат мога винаги да се пренеса в наследствен имот, стаята ми при родителите също е свободна. Имам свободата да решавам, докато купилите собствен имот нямат този лукс, вие ще продавате на цени на които ние ще ви определяме когато дойде времето и ЧСИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Още един милионер-наемател
            Не им пълни гушите на тези изедници, под наем си е най-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Никога повече няма да видим цени от 120 наема за жилище. Последно такива имаше когато КТБ даваше над 10% лихва.
              Не го обезкуражавай човека, нека изчака

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Докато не стане ПО ЙОФТИНО в шопия от Стамбул грам не ме интересуват шопските имоти.
                В предградията - ака ливади, поляни - 300€
                Център - 500€
                Супер лукс център - 800€
                Ъхъ, не е невъзможно, само трябва да си сложим един Ердо на власт.

Коментар

Така е. Това се случва често преди спукване на балона, а той сега е надут до невъзможни висоти. Демографския проблем, огромното презастрояване, повишените данъци, повишаващите се лихви, стагниращата икономика, застаряващото население, липсата на инвеститори и бягството на капитали извън страната ще си кажат последната дума след 2-3 месеца. Пък и наемите станаха доста прилични спрямо доходите, така, че засега пасувам и ще съм под наем докато 120 наема купуват жилище. Не, че не мога да си купя 7-стаен в Докторската в момента, но не мисля да си давам парите на брокери и строители измамници.
                  Никога повече няма да видим цени от 120 наема за жилище. Последно такива имаше когато КТБ даваше над 10% лихва.

Коментар

Не, че не мога да си купя 7-стаен в Докторската в момента, но не мисля да си давам парите на брокери и строители измамници.
                    Още един милионер-наемател
                    Не им пълни гушите на тези изедници, под наем си е най-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Преди година 2300 ви се виждаше балон у докторската. Сега 2300 са ви йовтино. Свикване, свикване, свикване...
                      Така като е тръгнало доста навалица ще си остане да обитава стаите за деца при родителите си и помещенията за компютърна апаратура.

пп. модератор Х-У, надявам се сега речника да отговаря на изискванията ви и да не ви дразни.
                      Докато не стане ПО ЙОФТИНО в шопия от Стамбул грам не ме интересуват шопските имоти.
                      В предградията - ака ливади, поляни - 300€
                      Център - 500€
                      Супер лукс център - 800€
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Ще видим, много ще стане интересно то не са само материалите. Ако криминализират наистина парите на ръка от трудови възнаграждения и нарастването на заплатите ще им е забавно на строителите да си определят цените в следващите години. По мое мнение в следващите години ще видим много по-малко предлагане.
                        точно така а това означава много по-евтини имоти
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение

Винаги ще се намери някой, който да участва в подобна "далавера". Даже ще си мислят, че са направили сделката на живота си. Разчита се основно на паниката и страха да не изпуснат последния влак. Тук специалисти по влакове дал господ. Подобни схеми са един от симптомите за краят.
                          Така е. Това се случва често преди спукване на балона, а той сега е надут до невъзможни висоти. Демографския проблем, огромното презастрояване, повишените данъци, повишаващите се лихви, стагниращата икономика, застаряващото население, липсата на инвеститори и бягството на капитали извън страната ще си кажат последната дума след 2-3 месеца. Пък и наемите станаха доста прилични спрямо доходите, така, че засега пасувам и ще съм под наем докато 120 наема купуват жилище. Не, че не мога да си купя 7-стаен в Докторската в момента, но не мисля да си давам парите на брокери и строители измамници.
                          Last edited by ЦветомирК; 29.11.2021, 13:27.

Коментар

Аз също се натъкнах на подобен строител. Това обаче мисля че ще е само временно явление, защо никой не би дал цялата сума на зелено при "гаранциите" за изпълнение на договора за строителство в България".
                            Винаги ще се намери някой, който да участва в подобна "далавера". Даже ще си мислят, че са направили сделката на живота си. Разчита се основно на паниката и страха да не изпуснат последния влак. Тук специалисти по влакове дал господ. Подобни схеми са един от симптомите за краят.

Коментар

Аз също се натъкнах на подобен строител. Това обаче мисля че ще е само временно явление, защо никой не би дал цялата сума на зелено при "гаранциите" за изпълнение на договора за строителство в България".
                              Безумие е каквото и да е пазаруване на зелено в страната на ментетата. Ама балъци има, нека обедняват

Коментар

• Ще видим, много ще стане интересно то не са само материалите. Ако криминализират наистина парите на ръка от трудови възнаграждения и нарастването на заплатите ще им е забавно на строителите да си определят цените в следващите години. По мое мнение в следващите години ще видим много по-малко предлагане.

Коментар

Working...
                                X