IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Банкнота от 20 € видях тази сутрин. Връзката между звездички и кавички е, че все пак трябва поне да знаеш да пишеш, за да те вземат насериозно при мнения с имотите.

Колкото до тренда на цените на имотите отдавна казах, че не го виждам надолу засега.

О ревоар мон амур.
    Аз не говорех за *20 €* , а за това за което ме питаш в поста си - *ново 20* . Не виждам , каква е връзката между кавички и звездички , и ИМОТИ , за мен е СПАМ , но защо не ти реагират модитата , не знам .
    За знаенето да пиша , знам по добре от теб , а самото ти насочване темата натам , е ЗАЯЖДАНЕ , и пак би трябвало да те санкционират .
    Който трябва, ме взима насериозно . А и изобщо не държа, да ме взима като какъвто и да е , някаква си която казва на всеки втори * мон амур*.

И , тренда при цената на имотите , ДОСЕГА БЕШЕ НАГОРЕ . Тепърва , ще ТРЪГВА НАДОЛУ , затова е и разбираемо защо не го виждаш засега надолу . А за поглед напред , при теб е излишно да се споменава .
    Май ти си тази , която
    трябва поне да знаеш да пишеш, за да те вземат насериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение

Не те разбрах и теб , в червената част . Поясни по добре , какво за *звездичките * и ''кавичките '' и до къде ще доведе това имотите .
      Ако можеш , де .
      Между другото , ти ново 20 , ама истинско , откога не си виждала
      Банкнота от 20 € видях тази сутрин. Връзката между звездички и кавички е, че все пак трябва поне да знаеш да пишеш, за да те вземат насериозно при мнения с имотите.

Колкото до тренда на цените на имотите отдавна казах, че не го виждам надолу засега.

О ревоар мон амур.

Коментар

• Неминуемо е падането на цените на недвижимостите догодина ! И това ще дойде с много по лоши съпътстващи неща. Цената на НИ , ще е най малки проблем !!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Да се заменят кавичките със звездички е екстравагантно ново 20 в твоя репертоар. Да, той бленува еднвременно за вдигане на данъците и за национализация.
          Не те разбрах и теб , в червената част . Поясни по добре , какво за *звездичките * и ''кавичките '' и до къде ще доведе това имотите .
          Ако можеш , де .
          Между другото , ти ново 20 , ама истинско , откога не си виждала
          Last edited by Bearfox; 18.11.2021, 15:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение

Данъците наистина ще се вдигнат . И защо *чуждите* ? Човека ти говори за неговите , моите , за на другите . Сега за твоите , по начина по който реагираш - не знам . Може да имаш връзки и да ти взимат на теб 1/2 от на другите данъците . Но в случая , той говореше за нашите , не за * чуждите * данъци
            Да се заменят кавичките със звездички е екстравагантно ново 20 в твоя репертоар. Да, той бленува еднвременно за вдигане на данъците и за национализация.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

голям напън за повдигане на данъците идва и от детските стаи. сякаш са се примирили, че никога няма да плащат такъв данък.
              в определен момент ще се стигне и до вдигане на данъците, но няма да е в мечтания размер.
              Откъде идва * напън* за повдигане на данъците ? Я пак ? Чета ли хубаво или форума е превзет от някакви смешници , които в незнанието си , просто пишат глупости
              Я обясни как се вдигат данъци от детски стаи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ти си известен повдигач на чужди данъци.
                Няма да те огрее в този живот, щото няма такъв политически самоубиец
                Данъците наистина ще се вдигнат . И защо *чуждите* ? Човека ти говори за неговите , моите , за на другите . Сега за твоите , по начина по който реагираш - не знам . Може да имаш връзки и да ти взимат на теб 1/2 от на другите данъците . Но в случая , той говореше за нашите , не за * чуждите * данъци
                Last edited by Bearfox; 18.11.2021, 14:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

голям напън за повдигане на данъците идва и от детските стаи. сякаш са се примирили, че никога няма да плащат такъв данък.
                  в определен момент ще се стигне и до вдигане на данъците, но няма да е в мечтания размер.
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Има и други въпроси които да си зададе за новото например
                    1 С какво желязо се стои и слага ли се достатъчно
                    2 С какъв бетон се строи
                    3 С какъв пясък се строи
                    4 Кой строи
                    5 Има ли поне един българин на строежа
                    6 Има ли изобщо улици да не говорим за училища детски градини ама нали е близо до мола
                    7 Има ли някакъ вградски транспорт
                    8 Какво е разпределението и колко са големи помещенията.
                    На мен не ми харесва че са безгредови плочите. Нова мода от преди 10 години и в пъти по малко земетръсоустойчиви. Еле па и както спестяват и не спазват технологии
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Сега като почнат да ни управляват падуанчетата на мустафа дали ще вкарат американските порядки ака данъци.
                      Аз съм 1000% за - трябва да се СПРЕ безумното трупане на НЕНУЖНИ тули и битонь

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

То по тази логика някой с 20 годишен Опел, отдавна изплатен е по-добре от някой с ново БМВ на лизинг примерно.
                        Сравняваме несравними неща.Кой колко е добре не зависи нито от това къде живее нито от това колко пари има или пък каква кола кара.Това са неща които всеки миг могат да се променят

Коментар

Във всеки вход си има поне едно говедо
                          Дори и да няма, ще се появи.
                          Като си в комплект с още 30-50 маймуни в един вход, трябват правила и най-вече санкции за неспазване, иначе ако разчитаме на добра воля - пиши го бегало.

Коментар

Не знаех че тия с изплатените отдавна панелки са финансово зле а тия ушили се с по 100000 евро за нов курник са финансови отличници.Или искаш да ми кажеш че всички са купили кеш?
                            То по тази логика някой с 20 годишен Опел, отдавна изплатен е по-добре от някой с ново БМВ на лизинг примерно.

Коментар

Има и други въпроси които да си зададе за новото например
                              5 Има ли поне един българин на строежа
                              +1 Тук ме заболя корема от смях

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

панелите имат и плюсове и недостатъци.
                                как ги виждам аз нещата като живял в панел :

- отвратителна шумоизолация
                                - отвратителна топлоизолация
                                - доста често има течове в бани и тоалетни, които слизат няколко етажа надолу и е мъка да се оправиш със съседите над теб.
                                - съществена част от обитателите не са материално добре хора с последващите от това проблеми
                                - много наематели, но това си е тенденция и в новото.
                                - липса на закрити гаражи/парко места
                                - много хора във вход, което води до голямо текучество особено покрай наематели

+ правилна форма на помещенията, което за малко жилище е много важно
                                + добри отстояния от съседните блокове
                                + възможност за паркиране пред блока (поне за повечето места)
                                + изградена инфраструктура - улици, площадки и тн.
                                + тец (в повечето софийски панели)

Всичко зависи от бюджета, който си отделил, защото при панела при равни други условия може да получиш повече площ за парите си, но с съответните недостатъци.

Повечето ми познати с панели, които имат възможност купуват тухла старо/ново строителство и панела го пускат под наем или за продан.

ПП относно дълговечността - ако не са компроментирани връзките е дълговечно. Що се касае до устойчивост на земетръс - панелът като конструкция издържа повече от тухлата с условието да не са компроментирани връзките между панелите.
                                Не знаех че тия с изплатените отдавна панелки са финансово зле а тия ушили се с по 100000 евро за нов курник са финансови отличници.Или искаш да ми кажеш че всички са купили кеш?

Коментар

Working...
                                X