IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Инвстиционни банкери в БГ няма. По простата причина че няма инвестиционни банки.
    еми начи със сигурност не е инвестиционен банкер.
    аз дори съм по-склонен да приема, че е въображаем приятел.
    защото сюжета е малко слаб. двамата с общ доход около 5-6к. пък успели да спестят /за колко време??/ 100к евро.
    начи те ако са със стандарта на джонката / нали са му все пак приятели/ трябва до сега да са с толко заеми.
    Last edited by ratten; 18.11.2021, 19:54.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение

Да така е !!

Не , не е така . Не го знам само аз, а и хиляди други умни хора , пък и *знам* е силно казано . По скоро , предполагам с голяма доза увереност , по голяма от твоята , че ръста ще продължи. И не съм казал догодина със 100% . Догодина или 2023 . Но ръста , свърши !
      кое от двете?

лордче, тебе стана ли ти ясно за ръста?
      Last edited by ratten; 18.11.2021, 19:38.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
        Може човека да не е инвестиционен банкер или вижда прекалено добре недостатъците при всеки актив в момента.
        Като гледам, има си достатъчно в имоти. Сега да влиза на борсата точно, ако вдигнат лихвите дали е добре? Може да си взема злато за 50000 евро и да чака да види, какво ще стане догодина.
        Инвстиционни банкери в БГ няма. По простата причина че няма инвестиционни банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
          За едно нещо си прав - когато цените на имотите падат има по-голям проблем от това, а падането на тези цени е следствие на проблема.
          Да така е !!
          Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
          Сега дали ще е точно догодина само ти го знаеш, но тук във форума го чета същото от 5 години.... и все е догодина и вспка следваща година е догодина.
          Не , не е така . Не го знам само аз, а и хиляди други умни хора , пък и *знам* е силно казано . По скоро , предполагам с голяма доза увереност , по голяма от твоята , че ръста ще продължи. И не съм казал догодина със 100% . Догодина или 2023 . Но ръста , свърши !
          Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
          Някоя догодина обаче ще стане със сигурност....
          Да - следващата или 2023 !

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
            Според мен, тези които се надяват на спад на цените на имотите още спят по кашоните
            Аз не виждам връзка между черното и червеното , но ако се доверя на твоето наблюдение , ще си направя извод , че тези които се надяват ръста на цените на имотите да продължи , имат някакъв дефицит и сигурно спят в нецели кашони (1/2)

Коментар

Неминуемо е падането на цените на недвижимостите догодина ! И това ще дойде с много по лоши съпътстващи неща. Цената на НИ , ще е най малки проблем !!
              За едно нещо си прав - когато цените на имотите падат има по-голям проблем от това, а падането на тези цени е следствие на проблема.
              Сега дали ще е точно догодина само ти го знаеш, но тук във форума го чета същото от 5 години.... и все е догодина и вспка следваща година е догодина.
              Някоя догодина обаче ще стане със сигурност....

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Грешка.
                И на мен ми се иска да е така НО за съжаление ВСЕ ОЩЕ всички пътища водят към ДС .
                България ще поеме по описания от теб път когато се скъса връзката с децата ,внуците и правнуците на кадрите от Държавна сигурност .
                Без съд,присъди и наказания за всички които ограбиха държавата десетки години назад не очаквай прогрес.
                Много вярно.
                Вземи го постни това в темата за политика.
                Last edited by X_Y; 18.11.2021, 18:51.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Грешка. Грешка. Едни пари ще спрат да ходят в едни офшорики и ще си останат в БГ. Едни фирми ще спрат да са абонирани за обществени поръчки. Цялата мутрогенщина ще и секнат париците "бизнеса", което ще отвори един голям вакум в икономиката, мястото за конкуренция и чсатна инициатива. Смятам че предстои икомомически бум пред нас въпреки всички лоши перспективи, очаквам много силни бъдещи 5 години за страната.
                  Няма никаква грешка.Парите от едни фирми ще отидат в други и от там в други офшорки.Едни фирми ще спрат да са абонирани за държавните поръчки ще бъдат абонирани други.Никаква конкуренция и никаква частна инициатива няма да има а фалити масови фалити...Никакви силни следващи пет години няма да има.Не тия са хората..Ще поживеем ще видим кой крив кой прав.Големите очаквания водят до големи разочарования.Тия догодина ще ги изгонят с камъни

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Грешка. Грешка. Едни пари ще спрат да ходят в едни офшорики и ще си останат в БГ. Едни фирми ще спрат да са абонирани за обществени поръчки. Цялата мутрогенщина ще и секнат париците "бизнеса", което ще отвори един голям вакум в икономиката, мястото за конкуренция и чсатна инициатива. Смчтам че предстои икомомически бум пред нас въпреки всички лоши перспективи, очаквам много силни бъдещи 5 години за страната.
                    Грешка.
                    И на мен ми се иска да е така НО за съжаление ВСЕ ОЩЕ всички пътища водят към ДС .
                    България ще поеме по описания от теб път когато се скъса връзката с децата ,внуците и правнуците на кадрите от Държавна сигурност .
                    Без съд,присъди и наказания за всички които ограбиха държавата десетки години назад не очаквай прогрес.

Коментар

Неминуемо е падането на цените на недвижимостите догодина ! И това ще дойде с много по лоши съпътстващи неща. Цената на НИ , ще е най малки проблем !!
                      Грешка. Грешка. Едни пари ще спрат да ходят в едни офшорики и ще си останат в БГ. Едни фирми ще спрат да са абонирани за обществени поръчки. Цялата мутрогенщина ще и секнат париците "бизнеса", което ще отвори един голям вакум в икономиката, мястото за конкуренция и чсатна инициатива. Смятам че предстои икомомически бум пред нас въпреки всички лоши перспективи, очаквам много силни бъдещи 5 години за страната.
                      Last edited by pepe1234; 18.11.2021, 17:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

благодаря.и добре дошъл.
                        тук масово се изказваме неподготвени.
                        стана ми любопитно, какви ограничения имат за апартаментите.
                        Еми например не може да си поставиш сателитна чиния за тв, някъде казват какви породи кучета не може да имаш, колко домашни животни може да имаш, ако имаш балкон не може да си сложиш барбекю... е такива простотии.
                        Може да имаш тв и интернет какъвто има в комплекса, например има само кабелна тв. Тоест, доста си ограничен в малките неща които всъщност ти правят живота. И на всичкото това плащаш пет-шестотин кинта на месец НОА. А някои не ползват басейни, фитнеси, но трябва да плащат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Еми не съм подготвен явно.
                          Е сега гледам ново строителство в кокоа , данъкът е 0.94%

https://www.zillow.com/community/lak...85276358_zpid/

Е тук по си личи

https://www.zillow.com/homedetails/4...71024790_zpid/

Ся, може и да е по-висок на други места, не знам. Апартаменти обаче не си струва да гледаш. Всички имат НОА накъм петстин кинта на месец, и ред ограничения.
                          благодаря.и добре дошъл.
                          тук масово се изказваме неподготвени.
                          стана ми любопитно, какви ограничения имат за апартаментите.
                          Last edited by ratten; 18.11.2021, 17:18.
                          препоръка е

Коментар

• Според мен, тези които се надяват на спад на цените на имотите още спят по кашоните

Коментар

• Слънце и ниски данъци - Маями е най-силният пазар на луксозни имоти в света:: Investor.bg
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сега и мен много ме обърка
                                как ги смяташ върху продажната цена тия 500$ месечно?
                                данъчната оценка от кое е 2 пъти по-малка?
                                Еми не съм подготвен явно.
                                Е сега гледам ново строителство в кокоа , данъкът е 0.94%

https://www.zillow.com/community/lak...85276358_zpid/

Е тук по си личи

https://www.zillow.com/homedetails/4...71024790_zpid/

Ся, може и да е по-висок на други места, не знам. Апартаменти обаче не си струва да гледаш. Всички имат НОА накъм петстин кинта на месец, и ред ограничения.

Коментар

Working...
                                X