IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Не съм сигурен че 1/2 от къща в Розино ще му покрие щетите от гаража в София

Единственото хубаво за него е че за въпросната къща той пари не е давал и са му чиста печалба
    ама гаража може да е закупен с голям дискаунт, не вярвам да е дал повече от 28К Евро.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

дано да продаде идеалната част
      и да неутрализира ефекта от покупката на гаража
      Не съм сигурен че 1/2 от къща в Розино ще му покрие щетите от гаража в София

Единственото хубаво за него е че за въпросната къща той пари не е давал и са му чиста печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Абе ефекта от гаража е, че вече взеха да излизат сгодни ЕПК на пазара, но сега пък кеша е набит в гаража и в злато. Дано поне разкеши идеалната част. Той е икономист с диплома от УНСС и ще се оправи.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Проблема сега е хем да продаде скъпо 1/2 от наследствената къща у Розино, хем да намери евтинко у София. Абе нема лесно у тая галактика.
          препоръка е

Коментар

Това направо не мога да го повярвам искам лично да го напише, щото от това ми зависят инвестиционните планове за следващата една година

Ако наистина е купил веднага трябва да спра всякакви разговори за покупка на имоти и ще се окаже че прогнозата ми за редукция в края на следващата година е силно оптимистична и Еминем с неговата прогноза за 2-3 месеца е много по близко до истината
            Проблема сега е хем да продаде скъпо 1/2 от наследствената къща у Розино, хем да намери евтинко у София. Абе нема лесно у тая галактика.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Вярно е и още как,

преди два дена той сам се похвали, че с гаража бил по-имотен от Лордиевич , а с единия наполеон, в темата за златото, немож му взе думата
              Това направо не мога да го повярвам искам лично да го напише, щото от това ми зависят инвестиционните планове за следващата една година

Ако наистина е купил веднага трябва да спра всякакви разговори за покупка на имоти и ще се окаже че прогнозата ми за редукция в края на следващата година е силно оптимистична и Еминем с неговата прогноза за 2-3 месеца е много по близко до истината

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ако беше написал 10К можеше и да има някакъв смисъл, но пак не е сигурно....
                Чакай да уточня , че пиша за София, а не за Марс :-))))
                10 евтини сгради на Марс направо сриват пазара

Предлагането ще скочи с 1000% а търсенето много слабо

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение

30 имота даже са много , 10 са предостатъчни
                  Ако беше написал 10К можеше и да има някакъв смисъл, но пак не е сигурно....
                  Чакай да уточня , че пиша за София, а не за Марс :-))))

Коментар

Неееееееее моля ти се не ми казвай че е вярно

The game over

Егати и шестото чуство От няколко седмици се назландисвам на един изгоден етаж от къща и не им звъня - Преди година вече щях да съм направил сделка явно шестото ми чуство все още работи
                    Вярно е и още как,

преди два дена той сам се похвали, че с гаража бил по-имотен от Лордиевич , а с единия наполеон, в темата за златото, немож му взе думата
                    Last edited by bulgarian lev; 28.11.2021, 12:54.

Коментар

Колко мъка има в тая галактика Господи колко мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И тука чакане му е майката . Аз чакам ердоган да го линчуват. Ние свалихме и боко освен ДОГАН онез още се кумят с ерДОГАНЯ
                        Ако си мислиш че след Ердоган веднага потича мед и масло си много заблуден

След Еродган идва хаос за поне няколко години

Ти дочака и СИРИЗА да падне от власт пък не виждам нещо да се е променило

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И тука чакане му е майката . Аз чакам ердоган да го линчуват. Ние свалихме и боко освен ДОГАН онез още се кумят с ерДОГАНЯ
                          аз като говоря не мълча

У чеканьето е истината.

Коментар

Кучето от гледане не е станало касапин

Тази материя ти е много далечна и самият факт че си мислиш че с 30 имота на месец можеш да клатиш пазара е показателно за нивото ти

А ръзсъжденията ти за оценителите и оценките будят само съжаление
                            действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

аз ходя по търгове от години !
                              защо купих .. защото трябваше, а не защото е изгодно или защото очаквам ръст или с цел инвестиция .

по отношение на ценообразуването, което всъщност влачи пазара на имоти нагоре .. да ти споделя ..
                              ценообразува се на база средна цена свалена от няколко сайта, офертна цена, и се намаля с 20% ,
                              а във въпросните сайтове от години стоят едни и същи имоти непродавами .. на същите имоти непродаваеми циклично им се повишава цената ..
                              това рефлектира върху началната цена и на търга няма никой .. ето това става ! после .. съдиите си имат някой с който играят партия и с процесуални врътки си правят каквото си решат .

само ти споделям, че миналата година къща е оценена от банков оценител експерт на 146 000 евро, а тази година, същата къща е оценена на 125 000 евро .
                              ако тренда беше нагоре както на много хора им се иска да е .. нямаше да има пречка тая година оценката да е 166 000 , обаче нещо май пречи ..
                              в същото време офертните на непродавамите имоти от години продължава да расте ..
                              и не се хващайте за това, че оценителите срещу някой лев ти правят оценката такава каквато искаш .. защото всичко е в някакви граници .
                              дано да си ме разбрал
                              Кучето от гледане не е станало касапин

Тази материя ти е много далечна и самият факт че си мислиш че с 30 имота на месец можеш да клатиш пазара е показателно за нивото ти

А ръзсъжденията ти за оценителите и оценките будят само съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Картинката не ми харесва, така показана. Май скоро няма да съм участник на турския пазар.
                                Дори и да се решах, изскача въпроса, защо да купувам сега, щом дъното се копае и още не е стигнато?
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X