Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И тука чакане му е майката. Аз чакам ердоган да го линчуват. Ние свалихме и боко освен ДОГАН онез още се кумят с ерДОГАНЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Абе вече не е чак толкова евтина по скоро ако имаш усет все още можеш да направиш изгодна сделка
Цените на имотите са в балон надут до средата, а до края на следващата година ще скочат с още 20% и ще е въпрос на време нещата да влезнат в корекцията за която мечтаят от над 5 години перонджиите
Покупателната способност на населението рязко се влошава и ако новото правителство не поеме яки дългове с които да се подпомогне икономиката или ако не дойдат средствата от ЕС нищо добро не ни очаква
А това за гаража съм го пропуснал да не би някой дето е търсил двустайно ЕПК да са му стигнали парите само за гараж?+ бай пешо за кадем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Страхотни оферти за такъв космополитен град. Направо ми иде да се кача в колата и да отида да понапазарувам 2-3 апарта.Пуевен те зове хахахаха!
Коментар
-
Миналата година по това време им казах че в следващата една година цените ще скочат с 20% те се смееха
Същота така казах че и в следващата една година цените ще скочат с още 20% - могат пак да се посмеят смехът е здраве
На оня специалист спедитора му казах при 8000 долара за контейнер че цените ще ходят нагоре и той се смееше днес са 15000
Но пък забелязвам и положителни тенденции - Вече никой не говори че цените 2020 са били балон сега вече говорят за от тогава насам
Свикването с реалноста е трудно и болезнено на някой хора им трябва повече от година две за да приемат това което вече се е случило преди, а това което се случва в момента ще го приемат след година две
Коментар
-
Важното е, че вече не е нито нулевак, нито олимпиец. Може да живее в деЦка и да няма кола, НО има гараж. Сега вече спокойно може да дискутира тук в темата за имотите. Той вече е имотен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не и през ум не ми минава че Берти му е наковал чивиите няма как два пъти да настъпи една и съща мотика
Според мен е взел напълно информирано решение, след 5 години четене и проучване съм сигурен че е направил много добра покупка и е станал дългосрочен
Единственото което ме гложди е дали не е време да продавамLast edited by bulgarian lev; 28.11.2021, 15:09.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Важното е, че вече не е нито нулевак, нито олимпиец. Може да живее в деЦка и да няма кола, НО има гараж. Сега вече спокойно може да дискутира тук в темата за имотите. Той вече е имотен.
такъв смел ход...малко ме съмнявапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоя въпрос мъчи, половината форум.
имотната половина имам предвид.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не и през ум не ми минава че Берти му е наковал чивиите няма как два пъти да настъпи една и съща мотика
Според мен е взел напълно информирано решение, след 5 години четене и проучване съм сигурен че е направил много добра покупка и е станал дългосрочен
Единственото което ме гложди е дали не е време да продавам
имотната половина имам предвид.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Надали ще му позволят да я продаде, все пак е само на 40 години и не може да взима решения самостоятелно.
"Докато живееш под моя покрив..."
Коментар
-
...но пък съм сигурен, че не можеш да се досетиш кой е ментора и по чий план се реализират тези смели визионерски и иноваторски идеи за покупките на злато и гараж.
Единственото което ме гложди е дали не е време да продавам
Коментар
-
Не съм сигурен че 1/2 от къща в Розино ще му покрие щетите от гаража в София
Единственото хубаво за него е че за въпросната къща той пари не е давал и са му чиста печалба
"Докато живееш под моя покрив..."
- 5 Харесвания
Коментар
-
Значи ще са му останали пари да купи и съседният гараж и ще може да си направи двустайна гаражонера
А бяха времена дето на 50к евра се назландисваше на хубави ЕПК-та и ни обясняваше как цените са балон и как щели да се сринат
Някои уроци само по трудният начин се учатОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Значи ще са му останали пари да купи и съседният гараж и ще може да си направи двустайна гаражонера
А бяха времена дето на 50к евра се назландисваше на хубави ЕПК-та и ни обясняваше как цените са балон и как щели да се сринат
Някои уроци само по трудният начин се учат
Коментар
Коментар