If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Замисли се хубаво какво съм ти написал то не е заяждане.Тука във форума сме 50 айде 100 човека дето ти търпим магариите...Защо искаш цяла България да ти се смее...Откъде това самочувствие?Седи мирен и не се излагай повече щото ти от глупост го правиш
Какви магарии ми търпите ?
Аз дори не пиша редовно ,какво д акажем за това че всеки ден се изливат тонове помии и се обиджа наляво и надясно и на финала съвсем културно споделих с Вас за това че ме попитаха официално от медията да дам мнение .Пак подчертавам не съм ги търсил аз ,а те се свързаха с мен ,след което приех ,дори споделих тук въпросите за да може всеки да каже нещо и на финала съм оплют .
Това е гена на българина ,малко да усети че някой до него споделя нещо добро или позитивно ,нещо дори малко свързано с някакво развитие /то дори и не е развитие /,и се почва да се плюе да се обиджа и да се мачка .
Съгласен съм с твоите изводи. Друг е въпроса, че при развързан курс и хитро управление могат да се постигнат несравнимо по-добри резултати. У нас никакъв шанс за подобно нещо обаче....
Помисли си само колко щеше да открадне тиквата - ТРИЛИОНИ а не десетки милиарди. Те с борд окрадоха КТБ иначе всички банки - 95г повече от 10 бяха. КФН не съм чул НИ ЕДИН МАЖОРИТАР да е наказал. Само аз знам поне за 10 дето ЯКО ЛЪЖАТ, то не знам за някой дет не лъже
Затвориха света Март ,а преди това ми се подигравахте за датата на кризата ,относно пазара ,всички бяха в ступор и всички твърдяха че цените ще паднат ,но те не паднаха ,една година по-късно всички са в хора на повищаващи цените и се пита в задачата догодина дали ще паднат при положение че никой не познава нито в едната нито в другата посока когато прогнозира
ако нямаше борд щяхме да сме по зле от Турция по инфлация и обезценка на валутата. За венецуела не съм сигурен. Нашите "управляващи" за доказани КРАДЦИ и некадърници, така че всяко нещо което малко от малко може да ги озапти е добре дошло. Ето вчера излезе че са ЛЪГАЛИ в статистиката за БВП също като Гърция навремето
Съгласен съм с твоите изводи. Друг е въпроса, че при развързан курс и хитро управление могат да се постигнат несравнимо по-добри резултати. У нас никакъв шанс за подобно нещо обаче....
Ако заплатите в Унгария са се качили 200% за 10 години и валутата е обезценила 50% а в България заплатите са се качили 50% за 10 години и имаме животоспасяващ валутен борд, та се пита в задачата коя е най-бедната държава в Евросъюза.
Ако заплатите в Унгария са се качили 200% за 10 години и валутата е обезценила 50% а в България заплатите са се качили 50% за 10 години и имаме животоспасяващ валутен борд, та се пита в задачата коя е най-бедната държава в Евросъюза.
ако нямаше борд щяхме да сме по зле от Турция по инфлация и обезценка на валутата. За венецуела не съм сигурен. Нашите "управляващи" за доказани КРАДЦИ и некадърници, така че всяко нещо което малко от малко може да ги озапти е добре дошло. Ето вчера излезе че са ЛЪГАЛИ в статистиката за БВП също като Гърция навремето
Наскоро дадох и примера за форинта. Обезценил се е 50% спрямо еврото за последните 10 години..... Съвсем друга базова инсталация....
Ако знаеш във Венецуела какви са лихвите .....:-) И всички са трилионери....:-)
Не знам кой какъв експерт е ,но преди точно година всики бяхте със зяпнали уста и мълчахте като риби ,нали така беше ???
Не се имам за експерт ,но и не говоря глупости както повечето от вас .
Чудно ми е както всички в момента се кълнат и в децата си че ръста ще продължи и път назад няма ако се обърне палачинката догодина какви ли простотии ще изръсите .
няма какво да съжаляваш, знаеш ли как ми оправи деня.
ама и тоя пешето, па как можа да напише всичко, което мисля за подобни експерти
Не знам кой какъв експерт е ,но преди точно година всики бяхте със зяпнали уста и мълчахте като риби ,нали така беше ???
Не се имам за експерт ,но и не говоря глупости както повечето от вас .
Чудно ми е както всички в момента се кълнат и в децата си че ръста ще продължи и път назад няма ако се обърне палачинката догодина какви ли простотии ще изръсите .
Коментар