IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение

обясних в общи линии, а че хубави имоти при ЧСИ няма да видиш е ясно, защото ЧСИ тата имат механизми с които още преди да пуснат за продан имота да уредят сделка . те имат контакт с този, който е изпаднал в невъзможност да плаща, а имат контакт и с купувачи и ако изникне нещо апетитно до търг не се стига, просто се уговарят предварително нещата и те така
    Аз не толкова питах за ЧСИ, а за това, кой манипулира пазара нагоре, кои са тези хора/институции и как според теб става това?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И тука чакане му е майката . Аз чакам ердоган да го линчуват. Ние свалихме и боко освен ДОГАН онез още се кумят с ерДОГАНЯ
      Да де, ама първо Ердоган зад борда, после икономическа криза и това са поне няколко години още, може и 10г. чакане. Ще гледам по-бързо въртене на парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Абе вече не е чак толкова евтина по скоро ако имаш усет все още можеш да направиш изгодна сделка

Цените на имотите са в балон надут до средата, а до края на следващата година ще скочат с още 20% и ще е въпрос на време нещата да влезнат в корекцията за която мечтаят от над 5 години перонджиите

Покупателната способност на населението рязко се влошава и ако новото правителство не поеме яки дългове с които да се подпомогне икономиката или ако не дойдат средствата от ЕС нищо добро не ни очаква

А това за гаража съм го пропуснал да не би някой дето е търсил двустайно ЕПК да са му стигнали парите само за гараж?
        По гаражите си в 10ката, тука поне 3-ма повишители с туй се занимават + бай пешо за кадем.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Страхотни оферти за такъв космополитен град. Направо ми иде да се кача в колата и да отида да понапазарувам 2-3 апарта.
          не можеш, Глистьо Пуевен те зове хахахаха!

Коментар

Миналата година по това време им казах че в следващата една година цените ще скочат с 20% те се смееха

Същота така казах че и в следващата една година цените ще скочат с още 20% - могат пак да се посмеят смехът е здраве

На оня специалист спедитора му казах при 8000 долара за контейнер че цените ще ходят нагоре и той се смееше днес са 15000

Но пък забелязвам и положителни тенденции - Вече никой не говори че цените 2020 са били балон сега вече говорят за от тогава насам

Свикването с реалноста е трудно и болезнено на някой хора им трябва повече от година две за да приемат това което вече се е случило преди, а това което се случва в момента ще го приемат след година две
            Ама ти още ли чакаш ламбите, да ги платиш по 15 бона транспорт? Завалията...

Коментар

Важното е, че вече не е нито нулевак, нито олимпиец. Може да живее в деЦка и да няма кола, НО има гараж. Сега вече спокойно може да дискутира тук в темата за имотите. Той вече е имотен.
              Много добра стратегия. Той сега може спокойно да си купи някой 30г Мерцедес за 500лв да го паркира вътре и да почне да пише и във форумите за Мерцедес

Коментар

Не и през ум не ми минава че Берти му е наковал чивиите няма как два пъти да настъпи една и съща мотика

Според мен е взел напълно информирано решение, след 5 години четене и проучване съм сигурен че е направил много добра покупка и е станал дългосрочен

Единственото което ме гложди е дали не е време да продавам
                Опасявам се, че тук грешиш. Вярно сам е взел крайното решение, но то е взето не без мъдрите съвети и напътствия на гореспоменатия ментор. (та те ВЕЧЕ са станали неразделни приятели)
                Last edited by bulgarian lev; 28.11.2021, 15:09.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Важното е, че вече не е нито нулевак, нито олимпиец. Може да живее в деЦка и да няма кола, НО има гараж. Сега вече спокойно може да дискутира тук в темата за имотите. Той вече е имотен.
                  абе това за гаража потвърдено ли е?
                  такъв смел ход...малко ме съмнява
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоя въпрос мъчи, половината форум.
                    имотната половина имам предвид.

Коментар

Не и през ум не ми минава че Берти му е наковал чивиите няма как два пъти да настъпи една и съща мотика

Според мен е взел напълно информирано решение, след 5 години четене и проучване съм сигурен че е направил много добра покупка и е станал дългосрочен

тоя въпрос мъчи, половината форум.
                      имотната половина имам предвид.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Надали ще му позволят да я продаде, все пак е само на 40 години и не може да взима решения самостоятелно.
                        "Докато живееш под моя покрив..."
                        Тя не е и негова та да я продава в най добрият случай държи 1/12 от целият имот - брат му има и той 1/12-та а майка му 1/3-та

Коментар

...но пък съм сигурен, че не можеш да се досетиш кой е ментора и по чий план се реализират тези смели визионерски и иноваторски идеи за покупките на злато и гараж.

Коментар

Не съм сигурен че 1/2 от къща в Розино ще му покрие щетите от гаража в София

Единственото хубаво за него е че за въпросната къща той пари не е давал и са му чиста печалба
                            Надали ще му позволят да я продаде, все пак е само на 40 години и не може да взима решения самостоятелно.
                            "Докато живееш под моя покрив..."

Коментар

Значи ще са му останали пари да купи и съседният гараж и ще може да си направи двустайна гаражонера

А бяха времена дето на 50к евра се назландисваше на хубави ЕПК-та и ни обясняваше как цените са балон и как щели да се сринат

Някои уроци само по трудният начин се учат
                              ...но пък съм сигурен, че не можеш да се досетиш кой е ментора и по чий план се реализират тези смели визионерски и иноваторски идеи за покупките на злато и гараж.

Коментар

Значи ще са му останали пари да купи и съседният гараж и ще може да си направи двустайна гаражонера

А бяха времена дето на 50к евра се назландисваше на хубави ЕПК-та и ни обясняваше как цените са балон и как щели да се сринат

Някои уроци само по трудният начин се учат
                                Е той си призна, че съжалява за пропуснатите възможности. Само дето както ти каза, следварително тогава не било балон, но сега нямало начин да не е балон.

Коментар

Working...
                                X