IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Ей, кви гадни брокери, манипулират пазара с цени надолу, брей, брей какво доживяхме.
    Понеже си правя един експеримент от два месеца да продавам апартамент, който ми е почти все едно дали ще го продам, мога да кажа, че досега не се е обадил един директен клиент, но ми счупиха телефона поне 30-тина брокера, от които резултатът е 3 огледа и 30 искания купувачът и аз да дадем комисионна на един и същи брокер. Няма смисъл да се коментира, че нито е етично, нито е в мой интерес, а на купувача сигурно още повече му бъркат там дет слънце не огрява.
    Офертните цени ги знаем колко са реални. Именно затова и аз сложих цена от моя wish list. В обявите вече е коментирано, че висят апартаменти от години, на които само им вдигат цените, така че тея 19 % са толкова нереални, колкото каквото и да публикува който и да било брокер. Като добавим и ръста на цени, заради преминаване от един етап в друг на зеленото сторителство, тезата за 19 % издиша още повече.

Цялата работа на пазара е толкова измислена, че повече от това не може. Ми то няма един апртамент за 300 К евра тристаен, дето като го видиш да кажеш това е без забележки. Или отопление на ток или е в някакъв комплекс, дето никой на обява не пише колко е поддръжката или е пълен коптор, дето трябва да се влиза с багера вътре. Сега, ще ме извинявате ама за над половин милион да няма нищо свястно, това определено си е въздух под налягане.
    така е у живота
    искаш ли да купиш - мръсниците вдигат цените
    ако ти продаваш - е що да не поискам майкя си и баща си, нали е мой имотя
    и ти като ухапания чичо почна
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

За съжаление от началото на календарната година ръста е 19% на офертна цена.
      Брокерските статии не искат да плашат стадото....
      Ей, кви гадни брокери, манипулират пазара с цени надолу, брей, брей какво доживяхме.
      Понеже си правя един експеримент от два месеца да продавам апартамент, който ми е почти все едно дали ще го продам, мога да кажа, че досега не се е обадил един директен клиент, но ми счупиха телефона поне 30-тина брокера, от които резултатът е 3 огледа и 30 искания купувачът и аз да дадем комисионна на един и същи брокер. Няма смисъл да се коментира, че нито е етично, нито е в мой интерес, а на купувача сигурно още повече му бъркат там дет слънце не огрява.
      Офертните цени ги знаем колко са реални. Именно затова и аз сложих цена от моя wish list. В обявите вече е коментирано, че висят апартаменти от години, на които само им вдигат цените, така че тея 19 % са толкова нереални, колкото каквото и да публикува който и да било брокер. Като добавим и ръста на цени, заради преминаване от един етап в друг на зеленото сторителство, тезата за 19 % издиша още повече.

Цялата работа на пазара е толкова измислена, че повече от това не може. Ми то няма един апртамент за 300 К евра тристаен, дето като го видиш да кажеш това е без забележки. Или отопление на ток или е в някакъв комплекс, дето никой на обява не пише колко е поддръжката или е пълен коптор, дето трябва да се влиза с багера вътре. Сега, ще ме извинявате ама за над половин милион да няма нищо свястно, това определено си е въздух под налягане.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Жена ми не може да ме вразуми никога не е могла...Винаги е била свободна от първият ден ако и липсва София ако има по добър от мен никога няма да преча на нейното щастие.Когато обичаш един човек го оставяш свободен.Тя може да взема решения за нейните имоти за моите не...Така че не се надявай...По добре нула отколкото да пуснеш някой без пари и да ти потроши апартамента....Виждам че по убеждение си комунист по душа си такъв затова направо конфискувайте за да може тва некадърното да има както беше в ония 45г но всички видяхме какво можете накрая нама да има нищо

Хехе, хайде моля без комплименти :-) Мисля, че темата на разговора е съвсем друга.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Разбира се, по добре една година на нула отколкото с по-малко от колкото искам. Добре, че жена ти ще те вразуми :-)
          Жена ми не може да ме вразуми никога не е могла...Винаги е била свободна от първият ден ако и липсва София ако има по добър от мен никога няма да преча на нейното щастие.Когато обичаш един човек го оставяш свободен.Тя може да взема решения за нейните имоти за моите не...Така че не се надявай...По добре нула отколкото да пуснеш някой без пари и да ти потроши апартамента....Виждам че по убеждение си комунист по душа си такъв затова направо конфискувайте за да може тва некадърното да има както беше в ония 45г но всички видяхме какво можете накрая нама да има нищо

Коментар

Ми разбира се че няма да го дам.Ти ще пуснеш ли някой у вас безплатно?Като ще налага общината пределни цени да бъде така добра да до осигури и жилища на такива цени...Ха ха ха боли ма фара че некой искал да живее в София ма нямало къде.На село има къде да хваща гората
            Разбира се, по добре една година на нула отколкото с по-малко от колкото искам. Добре, че жена ти ще те вразуми :-)

Коментар

Не го давай, така ще си на 0 всеки месец
              Ми разбира се че няма да го дам.Ти ще пуснеш ли някой у вас безплатно?Като ще налага общината пределни цени да бъде така добра да до осигури и жилища на такива цени...Ха ха ха боли ма фара че некой искал да живее в София ма нямало къде.На село има къде да хваща гората

Коментар

Ми това ще доведе до там да се не се дава под наем.И ще се случи официално наема пределния и доплащане на ръка.Така общината ще загуби.Няма да си дам апартамента на някого ако не ме устройва цената.Това че някой си нямал къде да живее ами да отива там където има..Не е нужно всички в два три града.
                Не го давай, така ще си на 0 всеки месец

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Съвсем друга е темата, че твърдеше, че цените на НИ в София щели да се вдигант с 20 % през 2021. Гуглето намира статии от октомври, които казват, че ръста е 10 % от началото на годината до края на септември. А има и такива дето казват, че ще е 10 % за цялата 2021. Забележи, аз не казвам колко ще е ръста, само цитирам 3 статии от първите 2 страници с намерени резултати на въпроса "ръст на цените на имоти в София".

И да цените на НИ от 2020 вече са в балон.
                  За съжаление от началото на календарната година ръста е 19% на офертна цена.
                  Брокерските статии не искат да плашат стадото....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ето един в ЦЕНТЪРА на стамбул за 100к ЛЕВА или 1000лева квадрата ЧИСТ по българските "стандартни" обяви 700лв квадрата. И в ботунец е по скъпо !?!?!?!
                    SUMBUL EFENDİ MH. geniş salonlu ara kat kombili merkezi daire 0-37918726 | hepsiemlak

Или па това до златния рог
                    ismailağa külliye yakını temiz bakımlı 1994 yapımı 0-37944509 | hepsiemlak

KOCAMUSTAFAPAŞA MERKEZE 3 DAKİKAK MESAFEDE KİRA GETİRİSİ YÜKSEK TEMİZ BANYO TUVALET AYRI DAİRE 0-37972978 | hepsiemlak

Ето и за 60к ЛЕВА

Имоти да искаш
                    Турция - да, много добра идея, колега! Както по-заможни, така и по-начинаещи инвеститори би трябвало да обърнат сериозно внимание на тази дестинация. Във всички направления. И ето - затова не е хубаво да имаш много имоти - тежат ти на гърба и пропускаш потенциални възможности

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                      Хора в момента обзавеждам. Минах да гледам врати двойно по-скъпи са от преди. Бях говорил от преди 3 седмици за един параван поръчах го, обаче хората ми викат има 35% увеличение на цените на стъклата от преди няколко дена и ми викат от първи януари ще има пак увеличение. Нещата придобиват умопомрачителни размери. Чувам, че строителите масово не искат да започват да строят нови сгради и се ослушват яко. Очаквам рязък спад на предлагането на новото строителство. Очаквам и сериозен ръст на цените на жилищата и чак тогава ще започнат пак полека да се престрашават за стартиране на нова сграда строителите.
                      Ми да си ги държат.На мен тия номера ми ги пробутваха 96-97г.Резултата беше показах им среден пръст....като няма кой да купува или свалят цените или хлопват кепенци.И без това сума ти фермери се оплакват че няма овчари говедари доячи...берачи на плодове...

Коментар

Хората много са си повярвали в алъш вериша на свободния пазар. Накрая в общината ще публикува таблица с допустимите наеми по квартали и дотам ще са ви притесненията.
                        Ми това ще доведе до там да се не се дава под наем.И ще се случи официално наема пределния и доплащане на ръка.Така общината ще загуби.Няма да си дам апартамента на някого ако не ме устройва цената.Това че някой си нямал къде да живее ами да отива там където има..Не е нужно всички в два три града.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Миналата година по това време им казах че в следващата една година цените ще скочат с 20% те се смееха

Същота така казах че и в следващата една година цените ще скочат с още 20% - могат пак да се посмеят смехът е здраве

На оня специалист спедитора му казах при 8000 долара за контейнер че цените ще ходят нагоре и той се смееше днес са 15000

Но пък забелязвам и положителни тенденции - Вече никой не говори че цените 2020 са били балон сега вече говорят за от тогава насам

Свикването с реалноста е трудно и болезнено на някой хора им трябва повече от година две за да приемат това което вече се е случило преди, а това което се случва в момента ще го приемат след година две
                          Не ми е важно жена ти как те търпи, но с този ти комплекс за непогрешимост ми е чудно как те издържат служителите ти, ако изобщо имаш такива. Едно на ръка, че не помниш какво си казвал, щото ги ръсиш едни такива във въздуха без да правиш грам връзка с причинно-следствени събития. Януари ми твърдеше, че цените декември миналата година били $ 8000, аз ти обяснявах, че през декември съм продавал под $ 6000 и дори в началото на януари 2021 съм продавал под 8000 и че след китайската нова година цените ще паднат. Те паднаха, в април съм купувал под $ 7000 и масово превозвачите си свалиха цените под тези от края на януари, както ти казах, че ще стане. След това заседна кораба на Евъргрийн и всичко по веригите на доставки се обърка по причини нямащи нищо общо с това, което ти обясни за познатите ти дето не купували декември на $ 8000. Ако ми кажеш, че си познал в януари, че ще затворят Суецкия канал през април, да вземеш да познаеш и числата от тото, че да намажем и ние. А можеше миналата седмица да ни кажеш, че цените на петрола ще паднат с 12 % в петък, че да направим всички от форума яка пачка. И сега ти казавам, намери още 20-тина балъка дето да купят по някой друг контейнер на $ 15000 до Солун или Бургас/Варна до края на декември и с печалбата ще си купя двустаен в София. Ще ти платя комисионна в размера на едногодишен наем на двустаен на Левчо. Това, че си купуваш някаква услуга не означава, че разбираш от пазара й, пример с 15-те хиляди долара, такава цена още не съм продавал за цялата 2020. И в момента най-голямата корабна линия в света има дългосрчни договри от Китай до Европа на много под $ 8000. Договорите са сключени в края на 2020, къде беше да им кажеш, че са "специалисти". Само за твоя информация, тея чичковци "специалисти" дето управляват въпросната корабна линия ще вземат бонуси няколко десетки милиона тази година. Що не се кандидатираш за тяхното място? Могат да уволнят трима и да си позволят да те назначат теб.

Съвсем друга е темата, че твърдеше, че цените на НИ в София щели да се вдигант с 20 % през 2021. Гуглето намира статии от октомври, които казват, че ръста е 10 % от началото на годината до края на септември. А има и такива дето казват, че ще е 10 % за цялата 2021. Забележи, аз не казвам колко ще е ръста, само цитирам 3 статии от първите 2 страници с намерени резултати на въпроса "ръст на цените на имоти в София".

И да цените на НИ от 2020 вече са в балон.
                          Last edited by nomche; 28.11.2021, 17:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev
                            Ски картите в Боровец скочиха драстично, надминаха Банско (expert.bg)

Ето това е наистина кофти новина. Сега цялата столична пасмина пак ще се довлече в Банско. Малко са другите навлеци от Македония, Гърция, Русия, Румъния, ами сега и нахалните софиянци.
                            Де да можеше и хотела да е поне с покрив, а не на каравани...

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Грешка, Туркия става идеалното място за живеене на хора с пари Не за наеми и печалби.
                              Така мисля и аз, лятото някъде из Бекшикташ или по Босфора под наем или хотел. Дано ми гласуват бюджет.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Да де, ама първо Ердоган зад борда, после икономическа криза и това са поне няколко години още, може и 10г. чакане. Ще гледам по-бързо въртене на парите.
                                Грешка, Туркия става идеалното място за живеене на хора с пари Не за наеми и печалби.

Коментар

Working...
                                X