Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keep_calm Разгледай мнение
Регистрацията във форума на Инвестор.бг дава възможност да запазите своята анонимност, което някои участници разбират по начин несъответстващ с нормите на добро форумно поведение. При положение, че профилът ви НЕ Е свързан с фейсбук, което до известна степен да го персонализира - дали е дублиращ, триплиращ и тн профил остава за преценка от модераторите.
Не се толерира писането през много профили особено, когато се прави с цел да се създаде кавга.
Не искам да влизам в дискусия с вас. Спазвайте правилата на сайта и пишете по темата!
Не съм желал дискусия и възмущението ми от Вашето обвинение че съм еди кой са не го приемам за дискусия с Вас.
Дали ще си свържа профила във форума с този във Фейсбук е мое лично желание и и не виждам защо изобщо става на въпрос в разговора
отново повтарям вие отправяте обвинения без нито едно доказателство единствено и само на база това да извършите услуга на определен вид форумци.
Ако можете моопровергайте ме , макар и да не се нуждая от това .
Достатъчно е , ако сте Модератор , да си вършите работата както изискват Правилата и то за всички
Лека вечер.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
еее, това е вече нахално
още не е избрал с кой от първите два ще пише и вади трети...
какво беше наказанието за паралелен мулти акаунтинг?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Прибирам се от вечеря със семейството и какво виждам в любимия ми БГ форум.
Личност , определяща се за модератор, ме принизява и набеждава , че аз не съм аз.
Киипкалм, какви са ти доводите за да ззаявява във форума че аз и Яндокс сме един човек. Това е несериозно и не съм го срещал никъде в БГ форуми.
Редно е да се извиниш , ако не желаеш, проблема и безпочвеното ти обвинение да се мултиплицира в БГ ефирното пространство, и не само.
Нищо не ти дава право на такива обвинения.
Не се толерира писането през много профили особено, когато се прави с цел да се създаде кавга.
Не искам да влизам в дискусия с вас. Спазвайте правилата на сайта и пишете по темата!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
прав е и му свалям шапка, че от 2 дни е модератор а реши проблем,
с който другите модератори не можаха да се справят по една или друга причина.
keep_calm for ever
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ратко, прав е Кийпкалм, да оставим мултиакаунтъра да се дави в собствената си жлъч, а ние да се договорим с колко ще дигаме наемите в Младост, Слатина и Овча Купел.
с който другите модератори не можаха да се справят по една или друга причина.
keep_calm for ever
аз май ще вдигам скоро наемите в още един кварталLast edited by ratten; 15.11.2021, 23:47.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение
ще се вдигат
но ще трябва да си обърнеш мониторчето
за да продължиш да говориш
че ''ще се вдигат ''
хихихихих
засега наемите са -15 процента
из ЦЯЛА СОФИЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ратко, прав е Кийпкалм, да оставим мултиакаунтъра да се дави в собствената си жлъч, а ние да се договорим с колко ще дигаме наемите в Младост, Слатина и Овча Купел.
но ще трябва да си обърнеш мониторчето
за да продължиш да говориш
че ''ще се вдигат ''
хихихихих
засега наемите са -15 процента
из ЦЯЛА СОФИЯ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keep_calm Разгледай мнениеKъм потребител Yandox / Bearfox - за да не ви наложа бан за мултиакаунтинг и на двата ника - изберете с кой ще пишете занапред и ми пуснете ЛС или го заявете в темата.
Личност , определяща се за модератор, ме принизява и набеждава , че аз не съм аз.
Киипкалм, какви са ти доводите за да ззаявява във форума че аз и Яндокс сме един човек. Това е несериозно и не съм го срещал никъде в БГ форуми.
Редно е да се извиниш , ако не желаеш, проблема и безпочвеното ти обвинение да се мултиплицира в БГ ефирното пространство, и не само.
Нищо не ти дава право на такива обвинения.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениедобре, спирам да се заяждам,
само искам да разбера с кой от никовете ще пише. важно е за темата и нормалните участници.
прати ли нещо на лични?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И правилно постъпваш. Обясни тогава на мишката защо калпав имот, който може да се отдаде само на мизерници в най-добрия случай, не е никаква инвестиция, а си е чисто хвърляне на пари в боклука.
Имай предвид обаче, че плащайки ти, наемателят получава права и удобства. А ти трябва да му ги предоставяш. И това ще го очакват най-вече чужденците от теб - зашото така са свикнали. По-качествените наематели изискват и по-качествени наемодатели. Съответно и повече риск за теб самата.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от keep_calm Разгледай мнениеKъм потребител Yandox / Bearfox - за да не ви наложа бан за мултиакаунтинг и на двата ника - изберете с кой ще пишете занапред и ми пуснете ЛС или го заявете в темата.
ама ...как така?!
препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар