Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениееее съсипахте го това лордче, бре
един му данъците дига
друг му преизчислява новата лихва
трети му прави задочна обезценка на активите
а на него ич му не дреме
Иначе мненията ти са ми забавни да ги чета.
Само че, първо - той сам си го предизвика с постоянните изхвърляния: АЗ, АЗ, АЗ ... вижте какво купих!
И второ - всъщност явно много му дреме щом така подскача всеки път като го хванеш в крачка.
Чакам новия залп - след като го хванах да смята доходност в/у неясен разход!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Има ли инвеститори на НИ в Банско?
Тежките атмосферни условия сложиха край на Световната купа в Банско (видео)
https://gong.bg/oshte-sport/zimni-sp...o-video-776825
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Децките поне са ни без пари.
Вие като набиете 100 000 + евра за две маломерни стаички, какво точно може да правите с тях, освен да седите да си ги гледате, и да се хвалите по форумите, че не сте у децките...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Разбрахме че в Овча купел лапаш 6%. Ама колко е като абсолютна сума?
Виж, че за бургаското чудо тръгнал да смята при условие, че:
1. Още изплаща кредит!
2. Кредита е с плащава лихва и не се знае колко ще се промени до края на периода!
3. РЕАЛНО ТОЙ ОЩЕ НЕ ЗНАЕ КАКВА ЩЕ Е КРАЙНАТА СЕБЕСТОЙНОСТ НА ТОВА ДЕТО Е КУПИЛ!
... а тръгнал да дели някакви (кой знае какви измислени) числа и да смята доходност!
Смяяях, смяях, смях..... "инвеститор" - хехехе
пп
И на останалите повишители сметките им същите - бакалски...
А се засягат като им го кажеш.Last edited by Julius_BG; 11.02.2024, 14:18.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Разбрахме че в Овча купел лапаш 6%. Ама колко е като абсолютна сума?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Мъж в детска стая е голям срам и издава едипов комплекс. На въпроса, аз лично мисля да вляза в пряка конкуренция с х-л Астория, на 150м. от мен. Нощувката е 100лв. за апартамент, целогодишно, ха сега проверих, вече била120лв!
Тук беше до скоро - https://www.youtube.com/watch?v=ieCQ...P_sUo&index=12
Коментар
� -
Моята доходност от имоти в гр. София, кв. Овча купел е 6%, а тази в центъра на Бургас, повече от 15. .Та не знам ти какво отдаваш с нулева дододност. Кой пазар на акции е върнал астрономически доходи? От 2012г. инвестирам в акции, а от три години съм спрял да инвестирам в злато и имоти, а само в акции. Нищо астрономическо не се е случило и там, едни са нагоре, други са надолу. Атера ми донесе 7% дивидент, горе-долу, колкото магазина в Овча купел, а RIO, 5,5% капиталова, за дивидента не съм се интересувал, щото на международните, ми се реинвестира.
Коментар
� -
Хахаха.... 15 доходоност от имоти - някой яко, ама много ЯКО е скаран с математиката!
То ако беше толкова отдавна всичко щеше да е изкупено, завзето и рентвано!
Никой нямаше да чека ти да откриеш 'перпетуум мобилето'!
Като ви казвам, че не можете елементарни сметки да направите - скачате, вместо да помислите?
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Мъж набил 100 000 евра в тухли пък е голяма излагация... и още по-голяма набутвация.
При положение, че на пазарът на акции миналата година, а и тази година връща астрономически доходности,
в момента да си набивате парите в тухли с близка до 0-лата доходност е все едно да влезеш в ресторант,
който е пуснал безплатна промоция за печено на жар чеверме + червено вино + безплатно лапане на суджуци на корем,
и докато всички около теб плюскат на корем,
ти да си поръчаш чиния с таратор за 100 лева
+ 1 студена чаша вода с лимон за 50 лева
Коментар
� -
Мъж набил 100 000 евра в тухли пък е голяма излагация... и още по-голяма набутвация.
При положение, че на пазарът на акции миналата година, а и тази година връща астрономически доходности,
в момента да си набивате парите в тухли с близка до 0-лата доходност е все едно да влезеш в ресторант,
който е пуснал безплатна промоция за печено на жар чеверме + червено вино + безплатно лапане на суджуци на корем,
+ 1 студена чаша вода с лимон за 50 лева
Коментар
� -
Мъж в детска стая е голям срам и издава едипов комплекс. На въпроса, аз лично мисля да вляза в пряка конкуренция с х-л Астория, на 150м. от мен. Нощувката е 100лв. за апартамент, целогодишно.
+ 1 студена чаша вода с лимон за 50 лева( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Децките поне са ни без пари.
Вие като набиете 100 000 + евра за две маломерни стаички, какво точно може да правите с тях, освен да седите да си ги гледате, и да се хвалите по форумите, че не сте у децките...Last edited by Bailor; 11.02.2024, 13:36.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Наистина е велик цитата! Ето и тук последните дни се споделят стратези, които са последвали тази мъдрост. Вчера семейството с имот от green life купили имот и вече 4та година чакат. И наистина дочакаха - ИНДЕКСАЦИЯТА. Скоро време очаквам дамата да пусне поредния инфлуенсърски клип как господинът Патрик носи негативна енергия и не може да търпи такава енергия в живота си. А той горкия му побеляват косите с тези грижи по обекта.
Коментар
�
Коментар