Първоначално изпратено от Chio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
я да ми пратиш на лично това гладуване,
докато следпразничната ми решимост все още не е сломена
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
я да ми пратиш на лично това гладуване,
докато следпразничната ми решимост все още не е сломена
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Аз редовно го правя, ти не знам какво си правил. За да смъкнеш 15% от теглото, значи си бил плик с вода. Нормално максимумът е 10% и си в кондиция. Трудностите ти са били поради първоначалното тежко състояние, от което си тръгнал. Така може и да умреш. Прави се постепенно и с промяна на храненето. А не - хоп, и за един месец да се оправи всичко. Това е цял дял от медицината, само че не храниш мошениците доктори и фармацевти.
докато следпразничната ми решимост все още не е сломенапрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха. Ама малоумници се изказват без грам срам.
ТИ ПРОБВАЛ ЛИ СИ ГО?
Щот аз съм го изпитал - отслабнах 13кг за 1 месец или 15% от теглото и НЕ МОЖЕХ ДА ХОДЯ, ставах с ЧУЖДА ПОМОЩ, като се обръщах УСУКВАХ КОЛЯНО - 2 пъти го направих. Искаш ли да знаеш колко боли? Питай комшиите от СЪСЕДНИЯ БЛОК, щото и тях съм събудил ....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
има ли период в историята като удари инфлацията 20% и да спре резко на следващата година/месец, да стане 0%?
П.С сваляме бюджета на 200 000 евра, което е санитарния мин за обзаведен сносно ап в добър квартал, за който търсим почти 100% заетост.Last edited by better; 04.01.2023, 20:04.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеВЪВЕДЕНИ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НОВОПОСТРОЕНИ ЖИЛИЩА ПО БРОЯ НА СТАИТЕ ПРЕЗ ТРЕТОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2022 Г. ПО СТАТИСТИЧЕСКИ ЗОНИ, СТАТИСТИЧЕСКИ РАЙОНИ И ПО ОБЛАСТИ*
В София и Варна броят е един и същ. Както и в Бургас и Пловдив.
https://www.nsi.bg/bg/content/3137/%...B8%D1%89%D0%B0
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Колко още да поскъпва бе Каврък? 20% е инфлацията тук, повечето храни дори са по-скъпи (нищо че са по-некачественни), джонито ти даде примери с Германия.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеМисля, че темата за Еврото ще бъде актуална 2025/26-та
Не виждам как ще си наредим кочинката тази година.
В момента опитът за обир си върви и сега но с мантрата 'инфлацията това инфлацията онова'
Ще се наместят нещата, защото пари спряха да валят, европарите също са скромни... ще трябва да се бачка и заляга, а който чака на големи надценки ще получи малки обороти.. Велинград май не се напълни, а догодина дали ще е пълен...?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Колко още да поскъпва бе Каврък? 20% е инфлацията тук, повечето храни дори са по-скъпи (нищо че са по-некачественни), джонито ти даде примери с Германия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Негеативите са ясни.
Банковата система ще започне да генерира огромни нива на публичен и частен дълг ,това досега ще ти се стори детска игра.
Поскъпването както и в Хърватия ще го усетиш веднага ,защото имаш огромна разлика в икономиката ни ,и тази на развитите държави в блока на еврото .-заплатите и стандарта са основните проблеми -България има ниски заплати и нисък стандарт на живот ,слаба икономика с огромен внос
Политиците ще теглят заеми като за последно и ще има да ги плащаме за стотици години напред .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеhttps://amp.cnn.com/cnn/2023/01/04/i...ase/index.html
Още ще вдигат лихвите. Явно проблеми няма от това, даже напротив.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеАбе къде е академика конник без глава, да ви обясни как като приемем еврото цените на всичко ще паднат двойно, а имотите ще ги раздават без пари. Липсва ми светлата му мисъл
- 1 like
Коментар
� -
https://amp.cnn.com/cnn/2023/01/04/i...ase/index.html
Още ще вдигат лихвите. Явно проблеми няма от това, даже напротив.Last edited by Chio; 04.01.2023, 19:26.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеАбе къде е академика конник без глава, да ви обясни как като приемем еврото цените на всичко ще паднат двойно, а имотите ще ги раздават без пари. Липсва ми светлата му мисълпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар