Първоначално изпратено от ivanvg93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз съм бил две години в системата на NHS. Малко в Лондон и в Луис, на 30 мин с влак от Лондон. После изчезнах в Залива. Зависи ква позиция имаш, човешки ресурси се управляват от индуси. Няма лошо, има платени позиции, но и мнооого работа. И понеже си от Бг те гледат лошо. Нискоквалифицираните са подложени на експлоатация, блъскат яко. То по целия свят се оказа че е така. А има и персонал на който му дават колкото да не умре от глад. Говоря не за бели и българи, а за черноработници. Но като цяло едва ли си заслужава да идеш в сфера с по-високи доходи от Бг които ти дават хляб, подслон, нищо кой-знае какво странично като разход.
Белите квартали са скъпи. Аз съм живял в Wood green в къще. Извън Лондон е доста по-прилично и откъм цените на наемите. А и това беше бая отдавна - 2009-2011. После се оказа че и в Залива хубавите квартали са скъпи, не моеж да се набуташ при чернилките в гетата. Някак си ти самия би се чувствал неудобно. В Залива и ако ползваш градски транспорт те гледат странно. Бял в рейса. Хич не върви.
Дълга е темата и зависят нещата от много фактори.
В това състояние, етаж от къща ще му искат 1200лв + в Гоце Делчев, нали?
https://www.rightmove.co.uk/properti...hannel=RES_LET
А това - 2000 лв месечно в Гоцето?
това блокче пък е като "ново строителство" в Гоцето:
https://www.rightmove.co.uk/properti...hannel=RES_LET
1200-1400 лв наем ще му се вземе в Гоцето.
Тъй като сте от Вътрешния кръг на Старейшините на Темата, смятате ли че Wood Green е добра локация за българин, емигрирал за постоянно?Last edited by Chio; 03.01.2023, 20:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/13435810
За любителите на еврото,
Вижте какво става в Хърватия
Пълна мизерия
Министърът на икономиката Давор Филипович след заседанието покани на среща представители на търговските вериги и ги обвини, че неоснователно вдигат цените и се опитват да измамят гражданите.
"Говорихме с представители на търговските вериги за постоянното покачване на цените на храните и напитките и обмена на куната в евро. Инфлацията е 13,5 процента и тя се дължи най-вече на увеличението на цените на храните и безалкохолните напитки", каза той.
"Търговските вериги вдигат цените всеки месец. И сега, в тази ситуация с еврото, те вдигат цените и се опитват да измамят гражданите. Казах им днес и казвам на всички, които искат да ползват смяната на валутата за сметка на гражданите, че това няма да стане", каза той.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хубав и обезлюден.
73.895 души за 2021 спрямо 91.030 през 2011 и 130.000 през 1989. Отделно възрастовата структура, която е катастрофално плачевна.
Какво бъдеще виждаш ти за подобни хубави градове, освен тотална разруха? Плевен е даже по-зле.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/13435810
За любителите на еврото,
Вижте какво става в Хърватия
Пълна мизерия
Министърът на икономиката Давор Филипович след заседанието покани на среща представители на търговските вериги и ги обвини, че неоснователно вдигат цените и се опитват да измамят гражданите.
"Говорихме с представители на търговските вериги за постоянното покачване на цените на храните и напитките и обмена на куната в евро. Инфлацията е 13,5 процента и тя се дължи най-вече на увеличението на цените на храните и безалкохолните напитки", каза той.
"Търговските вериги вдигат цените всеки месец. И сега, в тази ситуация с еврото, те вдигат цените и се опитват да измамят гражданите. Казах им днес и казвам на всички, които искат да ползват смяната на валутата за сметка на гражданите, че това няма да стане", каза той.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеВие сте работили доктор в Кралството, така ли да разбираме? Разкажете впечатления за бели и хубави квартали, доходите на българите емигранти.
Белите квартали са скъпи. Аз съм живял в Wood green в къще. Извън Лондон е доста по-прилично и откъм цените на наемите. А и това беше бая отдавна - 2009-2011. После се оказа че и в Залива хубавите квартали са скъпи, не моеж да се набуташ при чернилките в гетата. Някак си ти самия би се чувствал неудобно. В Залива и ако ползваш градски транспорт те гледат странно. Бял в рейса. Хич не върви.
Дълга е темата и зависят нещата от много фактори.Last edited by bulgarian lev; 03.01.2023, 18:38.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Като забранят влизане в центъра с една хубава такса и нещата ще си дойдат на мястото.Ти от София ли или пак коментираш на ангро?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
В София съм над 10 години и вече ми идва сериозно в повече. Статистика-стъкмистиката на НСИ казва, че няма ръст на населението... защото никой не си променя адресната регистрация преди да купи. Реалността е, че е все по-претъпкано, на практика вече не може да се шофира без да си в задръстване между 08:00 и 19:30. За паркирането дори не искам да подхващам темата, то затова един подземен гараж в бял квартал вече струва колкото къща в провинцията.
Единствено заради парите си заслужава София. Ако нямах имоти, които да управлявам, най-вероятно щях да съм с къща в малък град по черноморието. Но от дистанция не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376
Не само в Добрич, навсякъде.
Не знам що за малоумник трябва да си, за да се радваш как се било обезлюдявало. Държавата загива и изчезва, това е най-сериозният национален проблем в момента, абсолютна катастрофа, нашият се кефи. Няма толкова дебилна нация.
Такива самотници като теб търсят тълпата,за да се почувстват част от някаква общност.Ама истината е,че на никой не му пука за теб.
А България след Съединениeтo е била с 3 милиона население. Сега е над два пъти повече .Исландия като са 300 хиляди зле ли живеят?А Индия с 1,4 милиарда население да не са цъфнали и вързали?Last edited by Vergil1975; 03.01.2023, 18:35.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз разбирам да се лъжат пубери или тийнейджъри и хора докъм 25 годишна възраст. Чудя се зрели хора тук не са ли се интересували или пробвали да поработят в Кралството или другаде. Аз като лекар мога да им кажа, нищо че съм бил в сегмента на високите доходи, мога да им разкажа другите как бъхтят и какво е отношението към тях. А и колко и как се харчи и ползват благата на мегаполиса. Ако си турист е друго.
Слушат приказки под шипковия храст от гастари които за да им остане нещо се бутат да живеят в дупки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мисля, че си е намерил място, на което се чувства ок.
така и трябва да е и се радвам за такива хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Екстра си е Миро/Вергил с този доход в малкия град :-) и средата за децата избщо не е за подценяване. Няма смисъл всички да се бутат в София, и той не би го направил.
Имам много съученици, който останаха да живеят в Плевен, и доста от тях се справят повече от прилично!
така и трябва да е и се радвам за такива хора.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ние имаме приятелско семейство от Добрич - детето им е студент в хубава специалност, високо момче, спортува, възпитано.......но не може да си намери приятелка.
В потока му няма жени и учи дистанционно и ходи присъствено по няколко седмици в семестъра. В Добрич няма много млади жени по улиците, бягат в други посоки и изглежда и там се превръща в пенсионерски град. За сметка на това баща му се изживява като плейбой.
Ако е боклук и в Германия да отиде, пак ще си стои сам, нещастен и ялов.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хубав и обезлюден.
73.895 души за 2021 спрямо 91.030 през 2011 и 130.000 през 1989. Отделно възрастовата структура, която е катастрофално плачевна.
Какво бъдеще виждаш ти за подобни хубави градове, освен тотална разруха? Плевен е даже по-зле.
В потока му няма жени и учи дистанционно и ходи присъствено по няколко седмици в семестъра. В Добрич няма много млади жени по улиците, бягат в други посоки и изглежда и там се превръща в пенсионерски град. За сметка на това баща му се изживява като плейбой.
Коментар
Коментар