Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеСлед данните за броя продажби се наблюдава интересен феномен. През всички наблюдавани години от 2007 година досега, броят годишни продажби се подрежда така:
Класиране по брой продажби: Q4 Q2 Q3 Q1
Няколко примера с произволно избрани години:
Година, тримесечие: Брой продажби: 2008.Q4 13025 2008.Q2 10980 2008.Q3 8866 2008.Q1 8035 2016.Q4 8428 2016.Q2 6830 2016.Q3 6073 2016.Q1 5149
Аномалия беше 2020 година, където подреждането беше различно:
Година, тримесечие: Брой продажби: 2020.Q4 9550 2020.Q3 6969 2020.Q2 6352 2020.Q1 5285
Но аномалия е и 2022 година:
Година, тримесечие: Брой продажби: 2022.Q2 9763 2022.Q4 9668 2022.Q3 7402 2022.Q1 7268
За пръв път досега (от 2007 година), Q4 не е лидер по продажби.
Има и друго ако видиш графиките на златото то е растящо стабилно преди дадена криза и по време на самата криза .
С имотния пазар корелира обратно когато златото се вдига успоредно с развиващата се криза имотните пазари страдат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не те разбирам ! Трябвало е да му се подигравам и аз, ли или е трябвало да го защитавам ? Естествено ,че не съм се намесвала още по-малко пък съм хихикала !!! Разбира се ,че ще му се чудя на двойният стандарт във възприятията ,ти какво очакваш ?!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Кавръчето е много открит и си споделя. Ти какво правеше, когато той беше обект на грозни подигравки по линия на несполуките в семейния живот - неща, които се случват на много хора и по никой начин не им е мястото тук. Ще ти кажа - хихикаше кротко отстрани в относителна анонимност и гледаше в другата посока (където беше и по време на грозните сцени в друг форум с други участници). После му се чудите. Аз всъщност му се чудя защо ви слиза на нивото.
- 5 Харесвания
Коментар
-
След данните за броя продажби се наблюдава интересен феномен. През всички наблюдавани години от 2007 година досега, броят годишни продажби се подрежда така:
Класиране по брой продажби: Q4 Q2 Q3 Q1
Няколко примера с произволно избрани години:
Година, тримесечие: Брой продажби: 2008.Q4 13025 2008.Q2 10980 2008.Q3 8866 2008.Q1 8035 2016.Q4 8428 2016.Q2 6830 2016.Q3 6073 2016.Q1 5149
Аномалия беше 2020 година, където подреждането беше различно:
Година, тримесечие: Брой продажби: 2020.Q4 9550 2020.Q3 6969 2020.Q2 6352 2020.Q1 5285
Но аномалия е и 2022 година:
Година, тримесечие: Брой продажби: 2022.Q2 9763 2022.Q4 9668 2022.Q3 7402 2022.Q1 7268
За пръв път досега (от 2007 година), Q4 не е лидер по продажби.
Коментар
-
https://tbibank.bg/lichno-bankirane/...bi-neon-karta/
Банките взеха вече и лихви да дават по разплащателните сметки +20 кинта за добре дошъл ха ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Залагам на хиперинфлация , ама такава , скрита ......уви
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
оляха се с печатницата и затова отложиха срива, но на цената на сеирозна инфлация
ако пуснат печатницата ПРЕДИ да са сринали кулата от карти, не ни чака нищо добро - хиперинфлация и колапс на икономиките
затова си мисля, че ще душат икономиката поне 2-3 години с високи, а после умерени лихви, но няма да оставят хиперинфлацията да разсипе долара, еврото, паунда и франка
отпуснат ли юздите сега/скоро смятай, че коня ще препусне така, че неиминуемо ще обърне каруцата
лично за мен големият въпрос е не дали, а кога ще започнат фалити на големи кухи компании, че защо не и държави.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И мен и Купата и Песи и Лева и още много други. Направи ми впечатление и друго, значи той може да споделя за нас какво имаме, какво нямаме , какво правим ,но за него ако се говори е лошо възпитание. Странно поведение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Каврък цитирам те тебе за парите които ти си споделял тук във Форума
Разликата е че преди се хвалеше с тия пари как можеш да си купиш какъв си поискаш двустаен, а сега те е срам да ги кажеш че стигат зорлем за гараж.
ОК ще се съобразя с това и няма повече да те цитирам, но за горното се сърди на ментора ти не на мене. Мене ако ме беше слушал сега щеше да имаш най малко капиталова х2
Коментар
-
И мен и Купата и Песи и Лева и още много други. Направи ми впечатление и друго, значи той може да споделя за нас какво имаме, какво нямаме , какво правим ,но за него ако се говори е лошо възпитание. Странно поведениетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Мене ако ме беше слушал сега щеше да имаш най малко капиталова х2
- 5 Харесвания
Коментар
-
На тебе не ти пречеше да предвещаваш срив кога печатницата работеше на на бързи обороти сега си почнал да ни обясняваш кое как и що било
Ти вярваш ли че печатницата няма да бъде пусната най късно следващата година?
ако пуснат печатницата ПРЕДИ да са сринали кулата от карти, не ни чака нищо добро - хиперинфлация и колапс на икономиките
затова си мисля, че ще душат икономиката поне 2-3 години с високи, а после умерени лихви, но няма да оставят хиперинфлацията да разсипе долара, еврото, паунда и франка
отпуснат ли юздите сега/скоро смятай, че коня ще препусне така, че неиминуемо ще обърне каруцата
лично за мен големият въпрос е не дали, а кога ще започнат фалити на големи кухи компании, че защо не и държави.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не става въпрос за това изобщо кой какво да слуша.
Говорим за това че си позволяваш да коментираш кой с какви пари разполага,какво има или какво няма ,и още куп неща които са лични и които коментирайки издава лоша култура,ти да си чул аз да се интересувам кой какви пари има,или да го питам какво има ,какво да прави с тях или кой да слуша ?
Това е анонимен форум и е абсолютно безмислвно да се обсъждат тези неща просто защото всеки анонимен може да си разправя каквото му дойде ,да лъже и да си измисля
Разликата е че преди се хвалеше с тия пари как можеш да си купиш какъв си поискаш двустаен, а сега те е срам да ги кажеш че стигат зорлем за гараж.
ОК ще се съобразя с това и няма повече да те цитирам, но за горното се сърди на ментора ти не на мене. Мене ако ме беше слушал сега щеше да имаш най малко капиталова х2
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар