IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Със сигурност си купил на всички дъна от 70 000 надолу и на това на 49000 и на 39000 и на 29000

А прогнозата ти я казах имотите в София все някой ден ще се срутат но след това няма да има вдигане

Хората като теб и Елтън Джон са закъснели с поне 10 години, като казваше един приятел - Ние закриваме панаира те сергия опъват
    Хахаха, не мога просто Хванал си го днеска на къс пас и не го оставяш да падне.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Няма значение дали съм уверен или не, искам да чуя прогнози (все пак темата е затова).
      За койновете грешиш, купувах по дъната, без да има нужда да продавам имоти, защото имам достатъчно добър доход, който ми позволява да инвестирам без да променям стандарта си на живот.
      Със сигурност си купил на всички дъна от 70 000 надолу и на това на 49000 и на 39000 и на 29000

А прогнозата ти я казах имотите в София все някой ден ще се срутат но след това няма да има вдигане

Хората като теб и Елтън Джон са закъснели с поне 10 години, като казваше един приятел - Ние закриваме панаира те сергия опъват

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Днес видяхме 1000 Евро за топ имот 165 квадрата чисти и то в дипломатическите блокове в Изток.
        Твоят програмист е някой малоумник, щом не се е сетил каква минавка е твоята двустайка.
        Прави впечатление как програмистите наемат за 1000е месечно, а продавачките в ЛИДЛ изплащат малък апартамент с ипотека. Явно вторите са повече в час от първите.

Коментар

За какво са ти прогнози? Ти не си ли уверен в своите та чакаш някой да ти каже какво ще се случи

Населението в БГ намалява в София се крепи за сметка на това се строи нон стоп

Пазара се крепи на кредитиране и на тъмни прозорци

Когато пазара се счупи радостта ще бъде кратка за тези дето си мислят че ще могат да купят евтино и той после пак ще се вдигне

Срине ли се пазара банките спират да кредитират, а много от хората дето са държали като инвестиция може да решът да продават уплашени че може да се срине още

Сриването на пазара ще доведе и до срив в наемите

В град в който населението не се увеличава, а цените се крепят на това че хората не са склонни да продават след срива няма да има вдигане с години

Та се надявам да видя момента в който мераклиите като теб и Елтън Джон ще купят, то ако бяхте такива куражлии сега щяхте да купувате койни с парите от продадените имоти, а не да чакате имотите да паднели
          Няма значение дали съм уверен или не, искам да чуя прогнози (все пак темата е затова).
          За койновете грешиш, купувах по дъната, без да има нужда да продавам имоти, защото имам достатъчно добър доход, който ми позволява да инвестирам без да променям стандарта си на живот.

Коментар

Какви примери ми даваш бе чиче... В Диаманта имало двустайка и я продали за 190к обзаведена през 2021. Що за идиотизми са това? Нали имам всички скици и разпределения оттам. Най-малките са тристайни по 123 квадрата. Поне като лъжеш го прави с малко мисъл (ако изобщо имаш някакво сиво вещество)...
            Чакай, чакай.... Нали нямало никакви двустайни в Диаманта! Лесно доказуем факт! Какво стана, Джонка? Умен си колкото средно ниво чиновник.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

И защо точно съм излъгал? Май целта е да имаш какво да кажеш наопаки, за да си подкрепиш своята понижителска теза. Аз ти давам реални примери от първо лице. Но понеже ти нямаш такива, следователно аз лъжа? Доста лузърска логика.

Както излъгах, че купих за 640К лева тристаен наскоро и ти пуснах даже снимка от нот. акт. Масово викате, че съм брокер, затова го имам този акт. Смешна работа. Сериозно не разбирам какво правите във форума като нито имате имоти, нито искате да купувате. Имотни воайори-фетишисти.
              Какви примери ми даваш бе чиче... В Диаманта имало двустайка и я продали за 190к обзаведена през 2021. Що за идиотизми са това? Нали имам всички скици и разпределения оттам. Най-малките са тристайни по 123 квадрата. Поне като лъжеш го прави с малко мисъл (ако изобщо имаш някакво сиво вещество)...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                Пак дъра бъра, ежби и мерене на пи*ки. По темата - давайте прогнози.
                За какво са ти прогнози? Ти не си ли уверен в своите та чакаш някой да ти каже какво ще се случи

Населението в БГ намалява в София се крепи за сметка на това се строи нон стоп

Пазара се крепи на кредитиране и на тъмни прозорци

Когато пазара се счупи радостта ще бъде кратка за тези дето си мислят че ще могат да купят евтино и той после пак ще се вдигне

Срине ли се пазара банките спират да кредитират, а много от хората дето са държали като инвестиция може да решът да продават уплашени че може да се срине още

Сриването на пазара ще доведе и до срив в наемите

В град в който населението не се увеличава, а цените се крепят на това че хората не са склонни да продават след срива няма да има вдигане с години

Та се надявам да видя момента в който мераклиите като теб и Елтън Джон ще купят, то ако бяхте такива куражлии сега щяхте да купувате койни с парите от продадените имоти, а не да чакате имотите да паднели

Коментар

• https://www.telegraph.co.uk/business...constant-rate/

Поздрави от Световния Икономичвско форум в Давос,и автора на "Този път е различно...."

Професор Рогоф казва, че групите за дялово инвестиране са взели големи заеми, за да играят на пазарите на имоти, които са в различна степен на затруднение. Цените на пазара на търговска собственост в САЩ от 21 трилиона долара са спаднали с 13 процента от своя пик. Средните цени на жилищата в САЩ падат с по-бързи темпове, отколкото по време на ипотечната криза, въпреки че все още не са паднали почти толкова.
                  „Мисля, че пазарът на имоти все още има дълъг път да пада. Някои от тези фирми за частни капиталови инвестиции ще фалират“, казва той.

Коментар

Тук вече много сериозно излъга.
                    И защо точно съм излъгал? Май целта е да имаш какво да кажеш наопаки, за да си подкрепиш своята понижителска теза. Аз ти давам реални примери от първо лице. Но понеже ти нямаш такива, следователно аз лъжа? Доста лузърска логика.

Както излъгах, че купих за 640К лева тристаен наскоро и ти пуснах даже снимка от нот. акт. Масово викате, че съм брокер, затова го имам този акт. Смешна работа. Сериозно не разбирам какво правите във форума като нито имате имоти, нито искате да купувате. Имотни воайори-фетишисти.

Понеже нямало двустайни в Диаманта....ХАХАХАХАХА... Пускам една стара обява на подобен имот и подобен етаж/наем. Кисело, кисело, кисело това грозде....

Джонка? Ама как така.... "това е лесно доказуем факт"! Нема двустайни, нема на тези цени!! Доказуемо!

https://enoti.bg/%D0%B8%D0%BC%D0%BE%...4-Q99SHVGY.htm
                    Last edited by ivanvg93; 16.01.2023, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

По-сериозно ли от твоята покупка във Вазов, вече се обърках, как да класираме лъжите.
                      В Диаманта двустайни няма и не е имало никога - това е лесно доказуем факт, всички разпределения са онлайн. Да не говорим пък да е сключена сделка за 190к там и то през 2021 година. Този палячо само като му видиш аватара и ти става ясно какъв парашутист е. За Вазов ти бях постнал за кратко нотариалния, а дали ми вярваш или не си е твой проблем, няма какво да споря с теб повече. Оттогава изтече много вода и този апартамент ми е вече колкото дивидента за тримесечието, даже не го броя за някакъв сериозен актив.
                      Last edited by ejonny2376; 16.01.2023, 23:07.

Коментар

Дай да видиме тези земи дето си ги купил и 10% възвръщаемост дето си им измисл?
                        не съм открил топлата вода просто сметки
                        нескъпа земя, която дава фураж без много занимавки.
                        10% е долната граница ако съвсем седиш с ръцете в джобовете
                        хубавото е, че може да се мащабира, защото търсене на фуражи има стига да не си прекалено лаком.

разбира се иска да си в землището, да имаш контакти и да работиш по законовия ред.
                        така на компа както цъкаме не става уви

днес ми предложиха още 20 декара, но на цена, която е над това, което съм склонен да платя и ще видим дали въобще ще има пазарлък.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Пак дъра бъра, ежби и мерене на пи*ки. По темата - давайте прогнози.

Коментар

По-сериозно ли от твоята покупка във Вазов, вече се обърках, как да класираме лъжите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

В Диамант 1 на Артекс на висок етаж. Отдава се като топъл хляб. Балъци да искаш, братчед!

Сега очаквам Джонката да почне да морализира как не е етично да се пазарува от "тия" 3.... 2.... 1.....

АХ, ЧЕ КИСЕЛО ТОВА ГРОЗДЕ!!!

Коментар

• Чак пък на свършване.... към 35,000 души сме в сектора. Навлизат още и още и още, защото търсенето за кадри в пъти надминава предлагането.

И тука не уцели, братчед. Пак греда с прогнозата. Балъци да искаш, наемите са ми принтер за пари, моето грозде е от най-сладкото.

Коментар

Working...
                                X