Първоначално изпратено от ivanvg93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Тошко Африкански Разгледай мнение
къде ги видя тези лихви от 4,6% за депозити. няма такова нещо . няма и да има
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеЗа мен е удоволствие. Ще се учудиш колко много хора стават на по 50 години........ и въпреки целия си опит, продължават да разсъждават като средноинтелигентната биомаса, която всъщност са.
Браво! браво
п.п.
А как виждаш индексите у щатско - я кажи сега... удариха ли дъното?
Или има още накъде да дълбаят/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАха, ясно... еее, жив и здрав да си! Мерси, че ми ги разясни!
Как съм живял толкова години без тебе досега - направо не мога да си го обясня!
Какъв късмет да те засека тая вечер у форума да ги избистриш тия неща! Ашколсун.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеЯсно е, че няма да ме разбереш. Все пак си имотно импотентен. Едно е да имаш избора да го направиш, ако някога, поради болест или друга причина, ти се наложи. Друго е вече изплатен имот да го заложиш срещy пари от банката и да напазаруваш на дебело на зелено. Или да финансираш нещо друго. Трето (най-добрият вариант) е никога да не го продаваш. Сега по-ясно ли стана или още не го разбираш?
Как съм живял толкова години без тебе досега - направо не мога да си го обясня!
Какъв късмет да те засека тая вечер у форума да ги избистриш тия неща! Ашколсун.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Не знам кой е Купа. Не съм аз - аз съм давещ се ИТ / пишмам инвеститор с ипотеки
ще се извиня, ако съм сбъркал
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Купа, тили си?
С нов ник се връщаш от Индонезия ли беше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеНикога не съм виждал толко вманиячени в имоти хора, които не притежават имоти и всеки ден злобно се подхилкват как всичко ще се срине и те ще са прави! И като дойде 2039-та, те тържествено ще ни кажат "видяхте ли!"! А дори това да стане, те пак няма да купят, защото ще са съкратени. За да има срив, трябва много сериозна безработица. Нещо ми подсказва, че вие ще сте от първите.
Нито цените ще паднат осезаемо (или изобщо) скоро, нито ще купите (някога). Това е истината. Хвърлайте боб и се надявайте на 1000 евро квадрата.
Нямащите злобеят и мразят имащите. Така е било - така и ще бъде.
С нов ник се връщаш от Индонезия ли беше?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Е тука вече ме загуби!
Едно е да имаш избора да го направиш, ако някога, поради болест или друга причина, ти се наложи. Друго е вече изплатен имот да го заложиш срещy пари от банката и да напазаруваш на дебело на зелено. Или да финансираш нещо друго. Трето (най-добрият вариант) е никога да не го продаваш. Сега по-ясно ли стана или още не го разбираш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеБез да броим наемите съм си удвоил парите от капиталовата,Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеИмоти се купуват, не се продават.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКажи ся как печелиш от капиталовата без да продадеш!
(двете сумарно - са негов набор)Имам си бизнес и ми капят предостатъчно пари от там, за чий уй ми е да продавам и да държа кеш? Аз искам да купя имотите на съседите ми - и те искат моите. Но предлагането е нулево.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеНикога не съм виждал толко вманиячени в имоти хора, които не притежават имоти. Искате да паднат, за да купите, ама нито ще паднат скоро, нито ще купите (някога). Това е истината. Хвърлайте боб и се надявайте на 1000 евро квадрата.
Кажи ся как печелиш от капиталовата без да продадеш!
Аз например много съм доволен от Джеромката - от близо година работи силно в моя полза.
Само ми праща адрес за доставка - и веднага му пращам едно 50-годишно + една 20-годишна!
(двете сумарно - са негов набор)
Коментар
-
Никога не съм виждал толко вманиячени в имоти хора, които не притежават имоти и всеки ден злобно се подхилкват как всичко ще се срине и те ще са прави! И като дойде 2039-та, те тържествено ще ни кажат "видяхте ли!"! А дори това да стане, те пак няма да купят, защото ще са съкратени. За да има срив, трябва много сериозна безработица. Нещо ми подсказва, че вие ще сте от първите.
Нито цените ще паднат осезаемо (или изобщо) скоро, нито ще купите (някога). Това е истината. Хвърлайте боб и се надявайте на 1000 евро квадрата.
Last edited by ivanvg93; 16.12.2022, 20:16.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПри лихва по депозитите от 4,6% в момента и вероятно 6-7% в края на 2023, "инвестицията" в имот за отдаване под наем - приключи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ем' аз кво казвам!Сляха ги с Обб.
Навремето те бяха вторите, които нашиха лихвите по овърнайт депозитите след Пощенска.
А после рефлектира и по кредитите....
Райфа навремето имаха най-гнусната политика!
Сега като се сетя разкарах всичките си познати от там.Last edited by Julius_BG; 16.12.2022, 20:08.
Коментар
Коментар