IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Брато ти не четеш м , решено е ! И уви ще ядем дървото ! Толкоз ....
    Какво има да чета? Май ти не четеш. За Хърватите например окончателното решение е взето на 06.07.2022 от съвета.
    За нас има ли таковa решение? Няма. Следователно?

Хайде малко по-сериозно и по-скромно, че от надутковци дето се правят, че знаят нещо (а те нищо не знаят) ми е писнало.

чЕти тук:
    https://data.consilium.europa.eu/doc...22-INIT/en/pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Мисля, че темата за Еврото ще бъде актуална 2025/26-та
      Не виждам как ще си наредим кочинката тази година.
      В момента опитът за обир си върви и сега но с мантрата 'инфлацията това инфлацията онова'

Ще се наместят нещата, защото пари спряха да валят, европарите също са скромни... ще трябва да се бачка и заляга, а който чака на големи надценки ще получи малки обороти.. Велинград май не се напълни, а догодина дали ще е пълен...?
      Еврото е за държави които бутат нагоре и имат изработен добър стандарт на живот ,стабилни заплати ,и силна икономика с добра добавена стойност.
      Ние искаме всичко наготово ,айде евро,айде Европейски съюз но както е видно след десетки години интеграция минималната заплата няма и 400 евро ,проблема е че всеки си гледа в неговата кошара ,общата картинка не го интересува ,затова и сега Хърватите ще берат ядове

Коментар

• Мисля, че темата за Еврото ще бъде актуална 2025/26-та
        Не виждам как ще си наредим кочинката тази година.
        В момента опитът за обир си върви и сега но с мантрата 'инфлацията това инфлацията онова'

Ще се наместят нещата, защото пари спряха да валят, европарите също са скромни... ще трябва да се бачка и заляга, а който чака на големи надценки ще получи малки обороти.. Велинград май не се напълни, а догодина дали ще е пълен...?
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Направи едно гладуване за 30-тина дни и ще ти се оправят и имунитет, и захар, и кур, и всичко. После, обаче, трябва да заживееш като аскет. Можеш много да ебеш, но малко да ядеш - приеми го дори като метафора.
          ха ха. Ама малоумници се изказват без грам срам.
          ТИ ПРОБВАЛ ЛИ СИ ГО?
          Щот аз съм го изпитал - отслабнах 13кг за 1 месец или 15% от теглото и НЕ МОЖЕХ ДА ХОДЯ, ставах с ЧУЖДА ПОМОЩ, като се обръщах УСУКВАХ КОЛЯНО - 2 пъти го направих. Искаш ли да знаеш колко боли? Питай комшиите от СЪСЕДНИЯ БЛОК, щото и тях съм събудил ....
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Няма как, ще падне пред конституционния съд. Референдум не е възможен.
            Единственият шанс е никога да не покрием критериите и да ни отгхвърли съветът, което се надявам и да стане. В момента изобщо не сме им притрябвали в еврозоната.
            Брато ти не четеш м , решено е ! И уви ще ядем дървото ! Толкоз ....

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ми като се спи по форуми така ще е ,какво правите тука ?
              Пуснах линк за организацията на Референдума ,икономисти ,деятели ,Възраждане ,граждани ,хората не спинкат , а действат .
              Н е стойте и Вие ,излезте на улиците
              Бе точно ти ли ми казваш ,че спя във форума ?! Айде стегни се малко , ако смяташ ,че законно нещо може и ще бъде направено и при това в България ще ти кажа СЪБУДИ СЕ !

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Нали сте икономист, защо не разясните негативите? Не е за площада. Аз виждам предимно ползи.
                Негеативите са ясни.
                Банковата система ще започне да генерира огромни нива на публичен и частен дълг ,това досега ще ти се стори детска игра.
                Поскъпването както и в Хърватия ще го усетиш веднага ,защото имаш огромна разлика в икономиката ни ,и тази на развитите държави в блока на еврото .-заплатите и стандарта са основните проблеми -България има ниски заплати и нисък стандарт на живот ,слаба икономика с огромен внос
                Политиците ще теглят заеми като за последно и ще има да ги плащаме за стотици години напред .

Коментар

Единственият шанс е никога да не покрием критериите и да ни отгвхърли съветът, което се надявам и да стане.
                  Невъзможни неща няма ,пред силата на народната власт

Коментар

Пуснах линк за организацията на Референдума ,икономисти ,деятели ,Възраждане ,граждани ,хората не спинкат , а действат .
                    Нали сте икономист, защо не разясните негативите? Не е за площада. Аз виждам предимно ползи.

Коментар

Единственият шанс е никога да не покрием критериите и да ни отгхвърли съветът, което се надявам и да стане. В момента изобщо не сме им притрябвали в еврозоната.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Лошото е ,че е решено и ще ни го ТурЯт и с еврото !

Коментар

В България Евро никога няма да бъде въведено.
                          Лошото е ,че е решено и ще ни го ТурЯт и с еврото !

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И как ще ми Управят имунната система со туй да винчи. Сега имам нова аномалия - най-висока ми е захарта сутрин на гладно !?!?
                            Направи едно гладуване за 30-тина дни и ще ти се оправят и имунитет, и захар, и кур, и всичко. После, обаче, трябва да заживееш като аскет. Можеш много да ебеш, но малко да ядеш - приеми го дори като метафора.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И как ще ми Управят имунната система со туй да винчи. Сега имам нова аномалия - най-висока ми е захарта сутрин на гладно !?!?
                              Купи си да пиеш Герисан /кръвен здравец/,за имунната система и спи редовно от 10 вечерта нататък да си си легнал и си пушка.

д-р Кавръков /нямам ел.подпис да ти разпиша рецептата /

Коментар

Средно 60-70 години ако си късметлия обаче .
                                За справка почнат ли да измират наборите ти често около тебе готви се и ти.
                                След 50 години риска за смърт при мъжете особено рязко нараства .
                                В повечето случаи умират в съня си от инсулт или инфаркт ,става ненадейно и не е болка ,отиваш си леко ,лошото е да се залежиш и да се влачиш с мъка .
                                Така е.

За това казват да си харчиш парите и да си носиш новите дрехи.

Нали баща ти до последно си имаше приятелка и т.н.?

Коментар

Working...
                                X