IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

В България Евро никога няма да бъде въведено.
    Лошото е ,че е решено и ще ни го ТурЯт и с еврото !

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И как ще ми Управят имунната система со туй да винчи. Сега имам нова аномалия - най-висока ми е захарта сутрин на гладно !?!?
      Направи едно гладуване за 30-тина дни и ще ти се оправят и имунитет, и захар, и кур, и всичко. После, обаче, трябва да заживееш като аскет. Можеш много да ебеш, но малко да ядеш - приеми го дори като метафора.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И как ще ми Управят имунната система со туй да винчи. Сега имам нова аномалия - най-висока ми е захарта сутрин на гладно !?!?
        Купи си да пиеш Герисан /кръвен здравец/,за имунната система и спи редовно от 10 вечерта нататък да си си легнал и си пушка.

д-р Кавръков /нямам ел.подпис да ти разпиша рецептата /

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Средно 60-70 години ако си късметлия обаче .
          За справка почнат ли да измират наборите ти често около тебе готви се и ти.
          След 50 години риска за смърт при мъжете особено рязко нараства .
          В повечето случаи умират в съня си от инсулт или инфаркт ,става ненадейно и не е болка ,отиваш си леко ,лошото е да се залежиш и да се влачиш с мъка .
          Така е.

За това казват да си харчиш парите и да си носиш новите дрехи.

Нали баща ти до последно си имаше приятелка и т.н.?

Коментар

Обади се на Лева ,да те турнат на Да Винчито и след това ще си Робокоп .
            А гаранция че като платиш ще получиш каквото трябва нали знаеш че е имагинерно пожелание това ?
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

За над 2000 евро на квадрат така си струва че направо нямам думи

През 2015 г такъв апартамент вървеше по 120-130 000 евро.

Скъп е, но си струва да го изплати едно семейство.

За какво им е малка дупка за 100 000 евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                ай стига с тия болници и доктори, че започна да ми се обажда хипохондрията
                Средно 60-70 години ако си късметлия обаче .
                За справка почнат ли да измират наборите ти често около тебе готви се и ти.
                След 50 години риска за смърт при мъжете особено рязко нараства .
                В повечето случаи умират в съня си от инсулт или инфаркт ,става ненадейно и не е болка ,отиваш си леко ,лошото е да се залежиш и да се влачиш с мъка .

Коментар

• https://www.investor.bg/a/539-banki-...ite-na-lihvite
                  По стъпките и постъпките на лихвите

Геополитическата несигурност и признаците на рецесия ще заставят банките да финансират проекти с гарантирана устойчивост

Адаптация към лихвите

Поетапното „нормализиране“ на лихвените проценти и намаляването на размера на необслужваните кредити обаче налагат нови анализи за оценка на риска в банките.

Като цяло развитието на глобалната икономика и финансовите пазари остава твърде несигурно, с повече възможности за изненади в посока влошаване, а не подобрение. Процесът на нормализиране на лихвените равнища очертава по-труден достъп до кредити и съкращаване както на инвестициите, така и на потреблението.

Кредити и лихви

Докато през лятото и началото на есента липсваше промяна в данните за ключови парични и банкови показатели след монетарните промени в политиката на централните банки, лихвите по кредити и депозити за домакинствата и в България, в началото на зимата, те се отместиха нагоре, макар и с десета от процентния пункт. Тази реакция е следствие от политиката на Европейската централна банка, която от юли насам на няколко пъти вдигна ключови лихви. Този процес намери отражение в основния лихвен процент, определян от БНБ, който достигна до 1,42% към 1 януари 2023 г., спрямо 0% към септември 2022 година.

Въпрос на време е вдигането на лихвите да се усети по-осезателно. От началото на ноември вече е в ход повишение на лихвите по заемите.

Коментар

• ай стига с тия болници и доктори, че започна да ми се обажда хипохондрията
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Нз, но ако не са, още по-зле. Според мен не трябва да има доктор под 5к лв заплата.
                      Освен това ,затвор и присъди за мизерии ако правят ,това на Запад е налице ,у нас чакай и 10 к да взимат все тая

Коментар

Като са добре заплатени това прави ли ги ХОРА ?

Понякога „те/лекарите/ преувеличават човешката слабост и величието на своята наука, създават у хората мними болести и „издават облигации“ без покритие, които просто не могат да платят.“ Някои лоши лекари разчитат само на сухата теория и отказват да правят каквото и да било с ръцете си. Помнете – лекарите също са хора. Те също могат да са подли, мързеливи и да сгрешат.

Николай Амосов ,кардиохирург
                        Нз, но ако не са, още по-зле. Според мен не трябва да има доктор под 5к лв заплата.

Коментар

• Щях да забравя, тези същите се наложило да извикат линейка във Вн и дошла чак след 40 мин, после чакали до сутринта без някой да им обърне внимание. За обстановката казаха, че било като в Бангладеш.

Коментар

За над 2000 евро на квадрат така си струва че направо нямам думи
                            добро утро
                            те и по 800 бяха, нооо....
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

То е ясно че се чака много там. И тук ще стане така, дай Боже да не е скоро. Сега разбра ли какво имаше предвид Песимиста, за социалното разслоение на запад, и кой къде си тежи на мястото. Имах един шеф франсе, който каза че за прост очен преглед минава без да чака, защото доктора му е приятел, иначе чака с месеци. И това е човек със много стабилен доход, и пак с лично познанство минава по бързата писта.
                              В БГ преглед след 2 дена, ако е топ специалист след 2 седмици.

Тва е. Пак ще идват, няма как, ама е смешно да не дойдат за 80 лева разлика..
                              Много задълбаваш с тез 80 лв., без да осъзнаваш, че това е само прегледа, нататък има много други процедури, които също са поскъпнали двойно (според тях) и доколкото разбрах вече ще ги правят в Турция. За чакането, много скоро ще се чака много, дори повече отколкото на запад, по простата причина, че голяма част от докторите са на възраст, а младите изчезват на запад.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Недей така, рано или късно опираме до тях, здравеопазването навсякъде е много скъпо, а докторите трябва да бъдат много добре заплатени.
                                Като са добре заплатени това прави ли ги ХОРА ?

Понякога „те/лекарите/ преувеличават човешката слабост и величието на своята наука, създават у хората мними болести и „издават облигации“ без покритие, които просто не могат да платят.“ Някои лоши лекари разчитат само на сухата теория и отказват да правят каквото и да било с ръцете си. Помнете – лекарите също са хора. Те също могат да са подли, мързеливи и да сгрешат.

Николай Амосов ,кардиохирург

Коментар

X