Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И как ще ми Управят имунната система со туй да винчи. Сега имам нова аномалия - най-висока ми е захарта сутрин на гладно !?!?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И как ще ми Управят имунната система со туй да винчи. Сега имам нова аномалия - най-висока ми е захарта сутрин на гладно !?!?
д-р Кавръков /нямам ел.подпис да ти разпиша рецептата /
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Средно 60-70 години ако си късметлия обаче .
За справка почнат ли да измират наборите ти често около тебе готви се и ти.
След 50 години риска за смърт при мъжете особено рязко нараства .
В повечето случаи умират в съня си от инсулт или инфаркт ,става ненадейно и не е болка ,отиваш си леко ,лошото е да се залежиш и да се влачиш с мъка .
За това казват да си харчиш парите и да си носиш новите дрехи.
Нали баща ти до последно си имаше приятелка и т.н.?
Коментар
� -
Обади се на Лева ,да те турнат на Да Винчито и след това ще си Робокоп.
А гаранция че като платиш ще получиш каквото трябва нали знаеш че е имагинерно пожелание това?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
За над 2000 евро на квадрат така си струва че направо нямам думи
През 2015 г такъв апартамент вървеше по 120-130 000 евро.
Скъп е, но си струва да го изплати едно семейство.
За какво им е малка дупка за 100 000 евро.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеай стига с тия болници и доктори, че започна да ми се обажда хипохондрията
За справка почнат ли да измират наборите ти често около тебе готви се и ти.
След 50 години риска за смърт при мъжете особено рязко нараства .
В повечето случаи умират в съня си от инсулт или инфаркт ,става ненадейно и не е болка ,отиваш си леко ,лошото е да се залежиш и да се влачиш с мъка .
Коментар
� -
https://www.investor.bg/a/539-banki-...ite-na-lihvite
По стъпките и постъпките на лихвите
Геополитическата несигурност и признаците на рецесия ще заставят банките да финансират проекти с гарантирана устойчивост
Адаптация към лихвите
Поетапното „нормализиране“ на лихвените проценти и намаляването на размера на необслужваните кредити обаче налагат нови анализи за оценка на риска в банките.
Като цяло развитието на глобалната икономика и финансовите пазари остава твърде несигурно, с повече възможности за изненади в посока влошаване, а не подобрение. Процесът на нормализиране на лихвените равнища очертава по-труден достъп до кредити и съкращаване както на инвестициите, така и на потреблението.
Кредити и лихви
Докато през лятото и началото на есента липсваше промяна в данните за ключови парични и банкови показатели след монетарните промени в политиката на централните банки, лихвите по кредити и депозити за домакинствата и в България, в началото на зимата, те се отместиха нагоре, макар и с десета от процентния пункт. Тази реакция е следствие от политиката на Европейската централна банка, която от юли насам на няколко пъти вдигна ключови лихви. Този процес намери отражение в основния лихвен процент, определян от БНБ, който достигна до 1,42% към 1 януари 2023 г., спрямо 0% към септември 2022 година.
Въпрос на време е вдигането на лихвите да се усети по-осезателно. От началото на ноември вече е в ход повишение на лихвите по заемите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Нз, но ако не са, още по-зле. Според мен не трябва да има доктор под 5к лв заплата.
- 1 like
Коментар
� -
Като са добре заплатени това прави ли ги ХОРА ?
Понякога „те/лекарите/ преувеличават човешката слабост и величието на своята наука, създават у хората мними болести и „издават облигации“ без покритие, които просто не могат да платят.“ Някои лоши лекари разчитат само на сухата теория и отказват да правят каквото и да било с ръцете си. Помнете – лекарите също са хора. Те също могат да са подли, мързеливи и да сгрешат.
Николай Амосов ,кардиохирург
- 1 like
Коментар
� -
За над 2000 евро на квадрат така си струва че направо нямам думи
те и по 800 бяха, нооо....препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
То е ясно че се чака много там. И тук ще стане така, дай Боже да не е скоро. Сега разбра ли какво имаше предвид Песимиста, за социалното разслоение на запад, и кой къде си тежи на мястото. Имах един шеф франсе, който каза че за прост очен преглед минава без да чака, защото доктора му е приятел, иначе чака с месеци. И това е човек със много стабилен доход, и пак с лично познанство минава по бързата писта.
В БГ преглед след 2 дена, ако е топ специалист след 2 седмици.
Тва е. Пак ще идват, няма как, ама е смешно да не дойдат за 80 лева разлика..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Недей така, рано или късно опираме до тях, здравеопазването навсякъде е много скъпо, а докторите трябва да бъдат много добре заплатени.
Понякога „те/лекарите/ преувеличават човешката слабост и величието на своята наука, създават у хората мними болести и „издават облигации“ без покритие, които просто не могат да платят.“ Някои лоши лекари разчитат само на сухата теория и отказват да правят каквото и да било с ръцете си. Помнете – лекарите също са хора. Те също могат да са подли, мързеливи и да сгрешат.
Николай Амосов ,кардиохирург
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар