Първоначално изпратено от Бедният брoкер
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://fb.watch/hRwEVYGjin/
ХА ХА ХА ХА ХА
КАКВО СТАВА ИНВЕСТИТОРИИИИИ???
40 000 ПРЕГЛЕЖДАНИЯ ...НОООО НИКОЙ НЕ КУПУВААААА ХА ХА ХА ХА
Ей, раздахоха компютри на 4ти километър и темата не спи от зори до полунощLast edited by Бедният брoкер; 04.01.2023, 22:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Доообре... ( отваря учебниците...)
Тази година 0 ( нула) ли ще е инфлацията?
https://tradingeconomics.com/bulgaria/money-supply-m0
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Има естествено, провери си в учебниците и в енциклопедиите за инфлацията от 1946-47 година. Ама вие тука книги не четете, всичко си го знаете от форума
Тази година 0 ( нула) ли ще е инфлацията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
има ли период в историята като удари инфлацията 20% и да спре резко на следващата година/месец, да стане 0%?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за нас по-скоро гледай турска и гръцка
всяка жаба да си знае гьолапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Рекордът е 17 дни. У нас има хора с по 11 дни. Организмът произвежда вътрешна вода и пие вода по-чиста и от дестилираната. Но има граница. Това не е за всекиго, трябва да имаш собствен опит. Общата идея е, че организмът си яде боклуците, натрупани от свински ребърца и пържени картофи с майонеза. Това са топ храните в Белгия. Всички баби са куци, а старци не съм виждал.
Коментар
-
https://fb.watch/hRwEVYGjin/
ХА ХА ХА ХА ХА
КАКВО СТАВА ИНВЕСТИТОРИИИИИ???
40 000 ПРЕГЛЕЖДАНИЯ ...НОООО НИКОЙ НЕ КУПУВААААА ХА ХА ХА ХА
Коментар
-
Рекордът е 17 дни. У нас има хора с по 11 дни. Организмът произвежда вътрешна вода и пие вода по-чиста и от дестилираната. Но има граница. Това не е за всекиго, трябва да имаш собствен опит. Общата идея е, че организмът си яде боклуците, натрупани от свински ребърца и пържени картофи с майонеза. Това са топ храните в Белгия. Всички баби са куци, а старци не съм виждал.
една позната така за малко да се умори - беше се вманиачила по тези пълни постове
за мен 3 дневен пост на вода е префектното ако може да се прави ведъж месечно или на два месеца + един 36ч воден пост седмично
по едно време го правех и бях много добре + свалих доста килца леко, но си признавам скоро не съм - като ви чета пак ще започна
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Защо въпреки тези безценни преимущества на здравната ни система, живеем средно до 72-73год? От климата явно.
дори по-зле. Каква тухлена пенсия ако не доживеем до пенсия?
Испанци, италиянци и гърци с лекота минават 80г, че и пушат, карайки колата.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Прочети в нета за руският лекар Сергей Филонов. Има клипове в Ютуб с негови интервюта.Той е излекувал хиляди пациенти.И тези думи са негови.
А ограничаването на храната единствено може да донесе сваляне на килограми.Което в определени случаи е полезно.
И стоя зад думите си,че всички, които твърдят, че с"гладуване"с плодове ще оздравяват човек, са мошеници.
Коментар
-
Доктореее, изпълни си клетвата! Къде си да спреш тези сумасшедшии преди някой друг да ги последва!? 7 дни без вода за "рекорд"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеще гледаме хърватска, като по-пресен случай
съгласен ли си?
всяка жаба да си знае гьола
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Доктореее, изпълни си клетвата! Къде си да спреш тези сумасшедшии преди някой друг да ги последва!? 7 дни без вода за "рекорд"?
Коментар
Коментар