IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Доообре... ( отваря учебниците...)
    Тази година 0 ( нула) ли ще е инфлацията?
    По коя дефиниция? Защото, ако е учебникарската, вече сме в дефлация. Ама това няма да го разбереш...
    https://tradingeconomics.com/bulgaria/money-supply-m0

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Има естествено, провери си в учебниците и в енциклопедиите за инфлацията от 1946-47 година. Ама вие тука книги не четете, всичко си го знаете от форума
      Доообре... ( отваря учебниците...)
      Тази година 0 ( нула) ли ще е инфлацията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

има ли период в историята като удари инфлацията 20% и да спре резко на следващата година/месец, да стане 0%?
        Има естествено, провери си в учебниците и в енциклопедиите за инфлацията от 1946-47 година. Ама вие тука книги не четете, всичко си го знаете от форума

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

за нас по-скоро гледай турска и гръцка
          всяка жаба да си знае гьола
          турците да не са ги приели и тях заедно с хърватите?
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Рекордът е 17 дни. У нас има хора с по 11 дни. Организмът произвежда вътрешна вода и пие вода по-чиста и от дестилираната. Но има граница. Това не е за всекиго, трябва да имаш собствен опит. Общата идея е, че организмът си яде боклуците, натрупани от свински ребърца и пържени картофи с майонеза. Това са топ храните в Белгия. Всички баби са куци, а старци не съм виждал.
            Имам колега, решил да се откаже да работи,че много му тежало. Олигофрен, нека отслабне 40кг. и повечето му проблеми ще са разрешени!

Коментар

• https://fb.watch/hRwEVYGjin/

ХА ХА ХА ХА ХА

КАКВО СТАВА ИНВЕСТИТОРИИИИИ???
              40 000 ПРЕГЛЕЖДАНИЯ ...НОООО НИКОЙ НЕ КУПУВААААА ХА ХА ХА ХА

Коментар

Рекордът е 17 дни. У нас има хора с по 11 дни. Организмът произвежда вътрешна вода и пие вода по-чиста и от дестилираната. Но има граница. Това не е за всекиго, трябва да имаш собствен опит. Общата идея е, че организмът си яде боклуците, натрупани от свински ребърца и пържени картофи с майонеза. Това са топ храните в Белгия. Всички баби са куци, а старци не съм виждал.
                това с непиенето на вода го з..би
                една позната така за малко да се умори - беше се вманиачила по тези пълни постове

за мен 3 дневен пост на вода е префектното ако може да се прави ведъж месечно или на два месеца + един 36ч воден пост седмично
                по едно време го правех и бях много добре + свалих доста килца леко, но си признавам скоро не съм - като ви чета пак ще започна
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Защо въпреки тези безценни преимущества на здравната ни система, живеем средно до 72-73год? От климата явно.

дори по-зле. Каква тухлена пенсия ако не доживеем до пенсия?
                  Едно е да доживееш с мъки до 73 със 10 болести и влачеш се и друго да си здрав дотогава.
                  Испанци, италиянци и гърци с лекота минават 80г, че и пушат, карайки колата.

Коментар

Когато организма използва резервните мазнини се отделя енергия и вода.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Прочети в нета за руският лекар Сергей Филонов. Има клипове в Ютуб с негови интервюта.Той е излекувал хиляди пациенти.И тези думи са негови.
                      А ограничаването на храната единствено може да донесе сваляне на килограми.Което в определени случаи е полезно.
                      И стоя зад думите си,че всички, които твърдят, че с"гладуване"с плодове ще оздравяват човек, са мошеници.
                      Чел съм го Филонов, има го и на български. Човекът просто е застъпник на сухото гладуване. При ендогенно хранене винаги има оздравителни процеси. Юри Николаев ги лекуваше лудите само на вода. Това са все методи за очистване, включително и тези на плод. Стига само да минеш на суровоядство за една година и си излекувал всичко.

Коментар

Доктореее, изпълни си клетвата! Къде си да спреш тези сумасшедшии преди някой друг да ги последва!? 7 дни без вода за "рекорд"?
                        Ами то се прави постепенно.Все едно вдигаш щанги.Ако се втурнеш да вдигнеш изведнъж 100 кг от лежанка ще те премаже щангата.Ако направиш без подготовка 7 дни без вода има голяма вероятност да хвърлиш топа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          ще гледаме хърватска, като по-пресен случай
                          съгласен ли си?
                          за нас по-скоро гледай турска и гръцка
                          всяка жаба да си знае гьола
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Доктореее, изпълни си клетвата! Къде си да спреш тези сумасшедшии преди някой друг да ги последва!? 7 дни без вода за "рекорд"?

Коментар

Изказваш се доста крайно. Всичко, което води до оздравителен процес при ограничаване на храната е гладуване. Въпрос на семантика. И само на вода, и само на сухо, и само на сокове, и откритието на Лидия Ковачева с ограничения прием на плод - са все гладувания. Практикувал съм всичко и методът на Лидия Ковачева е уникален, защото поддържа алкалната среда на организма, докато той се чисти и излива киселинни шлаки навън.
                              Прочети в нета за руският лекар Сергей Филонов. Има клипове в Ютуб с негови интервюта.Той е излекувал хиляди пациенти.И тези думи са негови.
                              А ограничаването на храната единствено може да донесе сваляне на килограми.Което в определени случаи е полезно.
                              И стоя зад думите си,че всички, които твърдят, че с"гладуване"с плодове ще оздравяват човек, са мошеници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Тая е най-голямата мошеничка. Гладуване има само два вида.Първо -водно гладуване,когато се приема ЕДИНСТВЕНО вода.И второ-сухо гладуване ,което е много по-ефикасно,когато не се пие и вода.Аз практикувам сухо гладуване като рекорда ми е 7 дни.Отслабнах 11 кг, а нямам тлъстина по тялото.
                                Всичко друго освен вода организма го възприема като храна. Дори и чай.Така че Емиловата е мошеничка, щото лъже хората за здравето им.

Коментар

Working...
                                X