IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

Дефинирай "учиш".
    Докторята могат само да учат пациентите какво друго лекарство да си купят, да не са луди да ги учат на профилактика.
    Пък и всеки втори лекар е със наднормено тегло, пушат и пият, те ли ще ни учат ??
    Дори аз самия водя нездравословен начин на живот. Нямам наднормено тегло, но това е само предвестник на т.нар. метаболитен синдром и малка подробност от общия проблем. Крачка преди диабет 2ри тип и всичко останало с мастната, въглехидратната и белтъчната обмяна. Но далеч това не е единствения проблем. Проблемите са много. Вредни навици, алкохол, пушене, обездвижване, стрес, липса на редовен полигамен секс ако щеш, серотонинчето в мозъка е много важно....тва шегичка, ограничете се с половинките си да не си развалите имотното състояние
    Исках да кажа не съветвам отдавна другите. Има достатъчно начини човек да научи какво трябва да прави и сам да си вземе решение.
    Last edited by bulgarian lev; 04.01.2023, 22:34.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ми няма, затуй съм склонен да приема твоята прогноза, че ще е около 10%. Това какво си (сме направили) преди, няма вече значение, форумът е за инвеститори, т.е за хора, които гледат напред средносрочно/дългосрочно. При най-груби сметки се вижда, че инвестицията в имот на тези нива освен че, не може да бие инфлацията, се оказва, че не може да бие дори безрисков банков депозит от 4%. Така ли е?
      Зависи от бъдещите цени на имотите.

Депозита 3-годишен ли беше? Опаа не е, сега видях..
      • Основна фиксирана годишна лихва: 2.67% за 3 години и 4.00% за 5 години
      8 години.. е много време

Къде ще са цените на имотите след 8 години? А ако приемем еврото през този период? Дори и без наем само от капиталова може да се окаже че си над пощенска, а с наема...?

Но ти си знаеш де, аз не съм тръгнал никого да убеждавам...

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Когато организма използва резервните мазнини се отделя енергия и вода.
        Това е биохимията на бялата мечка. Видиш ли бяла мечка да пие вода в арктическото лято значи е свършила запасите на мазнини и я грози гладна смърт.

Коментар

• Вие май говорите за индекса на потребителските цени, а не за инфлация

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Аз отдавна не уча другите. Загуба на време е.
            Дефинирай "учиш".
            Докторята могат само да учат пациентите какво друго лекарство да си купят, да не са луди да ги учат на профилактика.
            Пък и всеки втори лекар е със наднормено тегло, пушат и пият, те ли ще ни учат ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Да де ама в магазина не те питат каква е дефиницията за инфлация. Разбирам че парите в обращение намаляват, и инфлацията така или иначе ще спадне... темата беше че парите ще продължат да се обезценяват и през тази година и въпросът е как да се съхрани покупателна способност или в какво да се инвестира?
              Никой не може да ти каже, но едно е ясно в имот - не.

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Защото сградата, ако не се лъжа е бившото общежитие на БДЖ, което, по спомени имаше общи кухни на етажа. На времето чичо ми спеше там, като трябваше да нощува в София. Даже не знам, кои би си купил и за 30к там
                Там ли беха виетнамците от годините когато бех ученик. Имам спомен - там около М. Луиза и Козлодуй се въртеха.

Коментар

• Влизам, гледам повишителите почнали да гладуват...

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

Ботчо,
                    Мисля че двойка хубави жени ще те оправи за няколко часа .
                    Тръгнали лекове да дирят.

Коментар

Това питам. Дали има такъв период?
                      Предполагам колко би била, мога ли да знам?

Аз за себе си знам какво съм направил 2021, за да минимизирам инфлацията.
                      Към 2022 съм ок. 23 ще видим.

Търси, не знам... Може и да няма вариант приемлив без риск, за теб.

​​​​​​
                      Ми няма, затуй съм склонен да приема твоята прогноза, че ще е около 10%. Това какво си (сме направили) преди, няма вече значение, форумът е за инвеститори, т.е за хора, които гледат напред средносрочно/дългосрочно. При най-груби сметки се вижда, че инвестицията в имот на тези нива освен че, не може да бие инфлацията, се оказва, че не може да бие дори безрисков банков депозит от 4%. Така ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Доктореее, изпълни си клетвата! Къде си да спреш тези сумасшедшии преди някой друг да ги последва!? 7 дни без вода за "рекорд"?
                        Аз отдавна не уча другите. Загуба на време е.

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

По коя дефиниция? Защото, ако е учебникарската, вече сме в дефлация. Ама това няма да го разбереш...
                          https://tradingeconomics.com/bulgaria/money-supply-m0
                          Да де ама в магазина не те питат каква е дефиницията за инфлация. Разбирам че парите в обращение намаляват, и инфлацията така или иначе ще спадне... темата беше че парите ще продължат да се обезценяват и през тази година и въпросът е как да се съхрани покупателна способност или в какво да се инвестира?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

1700 € не е никак лоша цена за 41 кв.м. на бул. Мария Луиза, ЕПК, ет 9 от 18, и пак никой не налита, що ли ?
                            Ей, раздахоха компютри на 4 километър и темата не спи от заран до мрак
                            Защото сградата, ако не се лъжа е бившото общежитие на БДЖ, което, по спомени имаше общи кухни на етажа. На времето чичо ми спеше там, като трябваше да нощува в София. Даже не знам, кои би си купил и за 30к там

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                              https://fb.watch/hRwEVYGjin/

ХА ХА ХА ХА ХА

КАКВО СТАВА ИНВЕСТИТОРИИИИИ???
                              40 000 ПРЕГЛЕЖДАНИЯ ...НОООО НИКОЙ НЕ КУПУВААААА ХА ХА ХА ХА
                              1700 € не е никак лоша цена за 41 кв.м. на бул. Мария Луиза, ЕПК, ет 9 от 18, и пак никой не налита, що ли?
                              Ей, раздахоха компютри на 4ти километър и темата не спи от зори до полунощ
                              Last edited by Бедният брoкер; 04.01.2023, 22:12.

Коментар

Доообре... ( отваря учебниците...)
                                Тази година 0 ( нула) ли ще е инфлацията?
                                По коя дефиниция? Защото, ако е учебникарската, вече сме в дефлация. Ама това няма да го разбереш...
                                https://tradingeconomics.com/bulgaria/money-supply-m0

Коментар

Working...
                                X