If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ветеринари, позна. Ама такива като теб май не. То се видя, и при теб колко се търсят, за 20 години опря до лихвени спекулации само и само да издрапаш една кирлива ипотека. То пак добре, ако се беше насадил в Бг щеха гол да те съблекат. Там поне още дишаш.
Мога го - правя го с акъл. Ти като не можеш - под камилите. Кой за каквото учил Помниш как я караше в БГ с 500 лева на месец, няма да го забравиш доживот
И ветеринари, позна. Ама такива като теб май не. То се видя, и при теб колко се търсят, за 20 години опря до лихвени спекулации само и само да издрапаш една кирлива ипотека. То пак добре, ако се беше насадил в Бг щеха гол да те съблекат. Там поне още дишаш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Поне се съгласяваш. Имаш потенциал. Не си тъп, напротив - схващаш кое е така и кое плява.
Това че съм бил при камилите като минус ли да го смятам, щото ако наистина не си тъп, а само заядлив вероятно ще си отговориш без моя помощ.
Ами тук,това е от Федералния резерв от 4 часа новина....лихвите все по високи и ще ги държат там по дълъг период от време,никакви стъпки назад...
Цитат от онзи ден - Ози Озбърн се завръща в UK, на 74 е почти - казва, от Съединените Щати нищо не остана, нищо съединено не остана, това не е страната в която дойдох преди години. Шибаната...обича да употребява това определение...напуска LA и се връща в шибаната Англия.
Не иска и да умре в САЩ...нещо не му допадал погребалния агент.
Имотите си остават най-доброто вложение.
Метаболизмите на мечките и камилите са много различни. Нямат почти нищо общо.
Мечките трупат мазнини след като ядат мазнини и не пият вода. Камилите трупат мазнини след като ядат въглехидрати и пият вода.
При хората е почти като при камилите.
Ама ти откъде да ги знаеш тия работи.
Само че хората като затлъстеят ги пиши бегали. Не реверсират като камилите и мечките. Щото е леко различна биохимия и регулаторни механизми заради условията на живот които властват в техните местообитания. Добре, аз нищо не знам. Ти се представи за 4+.
Давай сега за имотите. Пиши ми 2, но кажи кога ще купувам и има ли смисъл.
ПП: извини ме, сега прочетох. За различните, нямащи нищо общо метаболизъм на двата бозайника. Грешиш, пич! Не е съвсем така. Липонеогенеза има и при хората, и при всички бозайници. От въглехидрати, от белтъци. Да, на мечките им трябва богата на мазнини диета. Сьомга и то само мастнобогатата част, кожа, хайвер, тюленова мас за белите мечки...ключа е в регулацията, и защо хората затлъстяват, това не е физиология, а патология и се дължи на цялостно разстройство на биохимичния баланс, особено на въглехидратната обмяна и оттам се включват резервни пътища - метаболитния синдром е социално значимо заболяване. Боди/фат индекса е мерило и количеството на мастните депа в поясната и ретроперитонеалната област, около бъбреците.
Стойността на активите – от търгуваните на борсите финансови инструменти до недвижимите имоти, ще понесе нужната здравословна корекция, така че да отговаря на останалите фундаментални фактори като продажби, доходи, печалби и т.н.
Същевременно очаквам големите централни банки окончателно да убият фантазията за неизбежните и вечни нулеви лихви – а със свършването на епохата на евтиния кредит ще трябва да започне бавният процес на връщане на баланса между спестявания и инвестиции. Казано по-просто, почти сигурно ще видим
сериозно охлаждане на икономическата активност,особено в секторите зависещи от ниски лихви...
Нали им написах как ще спаднат имотите. Забрана на покупка от чужденци. Жителство.
Кавръка да почва с писмата до институциите, Парламент като се създаде де...и до Световната банка, МВФ, ЕП в Брюксел и мисля че ще успее. И аз ще се подпиша, вероятно ще му трябват поне няколко десетки хиляди подписи за Петиция.
Депозита 3-годишен ли беше? Опаа не е, сега видях..
Основна фиксирана годишна лихва: 2.67% за 3 години и 4.00% за 5 години
8 години.. е много време
Къде ще са цените на имотите след 8 години? А ако приемем еврото през този период? Дори и без наем само от капиталова може да се окаже че си над пощенска, а с наема...?
Но ти си знаеш де, аз не съм тръгнал никого да убеждавам...
Какви 8 год???? Това са отделни депозити - сътветно за 3 или 5 год. Ако вземем този за 5 год., след този период ще имаме чисти +20%. А имотът предвид умопомрачителното наводняване с нови жилища, вероятно ще е на -20%, а може и повече. Отделно има и голяма вероятност, лихвите по депозитите да бъдат и над 4%.
Поне се съгласяваш. Имаш потенциал. Не си тъп, напротив - схващаш кое е така и кое плява.
Това че съм бил при камилите като минус ли да го смятам, щото ако наистина не си тъп, а само заядлив вероятно ще си отговориш без моя помощ.
Имотите си остават най-доброто вложение.
Метаболизмите на мечките и камилите са много различни. Нямат почти нищо общо.
Мечките трупат мазнини след като ядат мазнини и не пият вода. Камилите трупат мазнини след като ядат въглехидрати и пият вода.
При хората е почти като при камилите.
Ама ти откъде да ги знаеш тия работи.
Дефинирай "учиш".
Докторята могат само да учат пациентите какво друго лекарство да си купят, да не са луди да ги учат на профилактика.
Пък и всеки втори лекар е със наднормено тегло, пушат и пият, те ли ще ни учат ??
Имам познат онкохирург, не пие много, но пуши яко.
Тука стана малко като в кварталната кръчма. Нищо за имоти. А мен ме интересува кога е спада и дека да зема тула евтино, че деЦката малее
Нали им написах как ще спаднат имотите. Забрана на покупка от чужденци. Жителство.
Кавръка да почва с писмата до институциите, Парламент като се създаде де...и до Световната банка, МВФ, ЕП в Брюксел и мисля че ще успее. И аз ще се подпиша, вероятно ще му трябват поне няколко десетки хиляди подписи за Петиция.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар