If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Курортите в цяла Европа са разтревожени, а много от тях вече затвориха врати, оставяйки мнозина притеснени за краткосрочните планове за почивка и дългосрочните икономически въздействия в тези региони.
Вече са факт първите затворени курорти в страни като Швейцария и Франция, които не могат да се справят с предизвикателството на необичайните промени.
Във Френските Пиренеи 10 от 30-те курорта трябваше да затворят някои от своите ски зони след Нова година и само една четвърт от пистите са отворени.
Ситуацията само ще се влошава.
НИ в Банско дали си заслужава?
Бяхме резервирали на Боровец, но се отказахме. Тая секира дет ни я бЕха подготвили, ще отреже тяхната глава.
Курортите в цяла Европа са разтревожени, а много от тях вече затвориха врати, оставяйки мнозина притеснени за краткосрочните планове за почивка и дългосрочните икономически въздействия в тези региони.
Вече са факт първите затворени курорти в страни като Швейцария и Франция, които не могат да се справят с предизвикателството на необичайните промени.
Във Френските Пиренеи 10 от 30-те курорта трябваше да затворят някои от своите ски зони след Нова година и само една четвърт от пистите са отворени.
Опашката от компании, които обявяват съкращения, расте от месеци. Например имаше реални съкращения на работни места във Facebook и Instagram майката Meta и в онлайн мрежата Twitter, която беше поета от шефа на Tesla Илон Мъск. Няколко часа преди Amazon американският производител на софтуер Salesforce вече обяви, че иска да се отърве от всеки десети служител. Според собствените си изявления през декември конкурентът на SAP има повече от 79 000 служители по целия свят. Това означава, че има вероятност почти 8 000 работни места да бъдат загубени в софтуерния специалист по продажбите. Salesforce разочарова инвеститорите само с перспективите си за последното тримесечие в края на ноември. Освен това групата обяви по това време, че съизпълнителният директор Брет Тейлър напуска поста си.
Не съм русофил ,никога не съм бил но в случая борбата против въвеждането на еврото сега подчертавам е важна,не и сега ,ок когато му е дошло времето но в момента мисля огромна част от българския народ мисли като мен.
за радост, не сме в пряка демокрация, защото ако бяхме - трябваше да я кръстим Идиотокрация
И кво си им писал на тия идиоти от Вгъзраждани? Да я почват революцията и да въведат военен комунизъм под цар путкин, че не се търпи вече това тегло, а?
Не съм русофил ,никога не съм бил но в случая борбата против въвеждането на еврото сега подчертавам е важна,не и сега ,ок когато му е дошло времето но в момента мисля огромна част от българския народ мисли като мен.
И кво си им писал на тия идиоти от Вгъзраждани? Да я почват революцията и да въведат военен комунизъм под цар путкин, че не се търпи вече това тегло, а?
И ветеринари, позна. Ама такива като теб май не. То се видя, и при теб колко се търсят, за 20 години опря до лихвени спекулации само и само да издрапаш една кирлива ипотека. То пак добре, ако се беше насадил в Бг щеха гол да те съблекат. Там поне още дишаш.
Мога го - правя го с акъл. Ти като не можеш - под камилите. Кой за каквото учил Помниш как я караше в БГ с 500 лева на месец, няма да го забравиш доживот
И ветеринари, позна. Ама такива като теб май не. То се видя, и при теб колко се търсят, за 20 години опря до лихвени спекулации само и само да издрапаш една кирлива ипотека. То пак добре, ако се беше насадил в Бг щеха гол да те съблекат. Там поне още дишаш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Поне се съгласяваш. Имаш потенциал. Не си тъп, напротив - схващаш кое е така и кое плява.
Това че съм бил при камилите като минус ли да го смятам, щото ако наистина не си тъп, а само заядлив вероятно ще си отговориш без моя помощ.
Ами тук,това е от Федералния резерв от 4 часа новина....лихвите все по високи и ще ги държат там по дълъг период от време,никакви стъпки назад...
Цитат от онзи ден - Ози Озбърн се завръща в UK, на 74 е почти - казва, от Съединените Щати нищо не остана, нищо съединено не остана, това не е страната в която дойдох преди години. Шибаната...обича да употребява това определение...напуска LA и се връща в шибаната Англия.
Не иска и да умре в САЩ...нещо не му допадал погребалния агент.
Коментар