Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Точно това казвам, заплатите на програмистите са ниски в България. Засега. Но пък вече не са и обидно ниски, както бяха преди години. Скоро ще станат средна европейска хубост. Ама тогава тухлата в Младост ще е по 2к+ Е.
Не става въпрос дали са ниски заплатите на този или онзи ,фундаментално у нас винаги се наказват знаещите,мислещите,можещите на всяко едно ниво ,във всяка една точка на нашата територия .
Това е.
Дори в ИТ фирмите е така ,защото там работят българи и да не са българи ,бързичко попиват от средата
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
а защо в Австрия не са много съгласни с теб?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Колко да взима ?
Нали знаеш че от време оно метача и тоя с акъла горе долу на един мегдан се слагат за съжаление .
Колко джуниъри взимат високи заплати ?
Те затова са джуниъри ,за да ги експлоатират
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеВсъщност все още са ниски ИТ заплатите в България. Щом подпирач на метла взима 800, касиерка в Лидл 1800, колко да взима джуниър?Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Всъщност все още са ниски ИТ заплатите в България. Щом подпирач на метла взима 800, касиерка в Лидл 1800, колко да взима джуниър? Все още заплатите се задържат от алтернативи в индустан и виетнам, но ако се наложат правила за security of supply ще има рязък скок в ИТ.
Нали знаеш че от време оно метача и тоя с акъла горе долу на един мегдан се слагат за съжаление .
Колко джуниъри взимат високи заплати ?
Те затова са джуниъри ,за да ги експлоатират
Коментар
� -
И аз мисля че на ИТ специалистите се дават прекалено високи заплати ,това не е добре и явно процеса вече отива в друга посокаLast edited by BONI; 10.01.2023, 17:33.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Високи са, защото работата е тежка и неатрактивна. За 15-20 год (ако не полудееш де) би трябвало да си достатъчно богат за да не работиш до края на живота си.
?
Коментар
� -
И аз мисля че на ИТ специалистите се дават прекалено високи заплати ,това не е добре и явно процеса вече отива в друга посока) би трябвало да си достатъчно богат за да не работиш до края на живота си.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
оборотите се запазват, а тук таме има и ръст лек на оброта, НО цените са доста завишени та реално се продават по-малко като количество стоки, но на по-висока цена. Маржовете обаче са притиснати от конкуренцията между търговци и производители и става така, че инфлацията души бизнеса.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
ДЮРИ aka BОNI да обясни кой ще купува НИ и на каква цена като народа няма пари за храна и е свил потреблението на хранителни стоки драстично.
Коментар
� -
И аз мисля че на ИТ специалистите се дават прекалено високи заплати ,това не е добре и явно процеса вече отива в друга посока
хихи, успех!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Значителен спад при жилищните наеми
Средната цена на наем в Италия през ноември е спаднала с 2,2% спрямо предходния месец, възлизайки на 11,7 EUR/кв.м на месец. Въпреки месечния спад, лихвите са се повишили с 2,6% през последните 12 месеца, според изследователския отдел на портала Idealista.
https://fakti.bg/imoti/744596-znachi...ishtnite-naemi
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
оборотите се запазват, а тук таме има и ръст лек на оброта, НО цените са доста завишени та реално се продават по-малко като количество стоки, но на по-висока цена. Маржовете обаче са притиснати от конкуренцията между търговци и производители и става така, че инфлацията души бизнеса.
36 min USD Fed Chair Powell Speaks Last edited by unimog; 10.01.2023, 16:24.
- 1 like
Коментар
�
Коментар