IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Даже е евтино неговото, каза. Аз така го разбрах, комшиите продавали по 2 цени. Ами така са понижителите. Понижават, за да купят още. А кибиците с париците в кесийката чекат, кво чекат и те не знаят.
    посредствена като земя нива, но с лице на първокласен път
    категорията (6-та в случя) на земята е предимство,защото до 4-та вкл. см обръщат значително по-трудно и скъпо (ако въобще стане,че нещо затегнаха режима)

сменя се статута и стават 10 декара 50 * 200м на асфалт
    една ограда, водата със сондаж е на 30м средно за района с добър дебит

кеф ти бусове, кеф ти инертни материали или нещо от сорта

оставил съм си го като проектче за идните 2-3г.

лека ви вечер
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Бертовата може. Равна е на тепсия. С люцерничка. 10 дка. Петънце, за което съседите му дават 3К лева. Но той иска 3К€.
      Със стока ,мхм ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Незнам но за 3к евра декар , не земеделска земя не съм чувал !
        Бертовата може. Равна е на тепсия. С люцерничка. 10 дка. Петънце, за което съседите му дават 3К лева. Но той иска 3К€.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ония какво да ги чета,като тая война я предсказах аз ?
          И то на базата че счупиш ли световната търговия идва войната.
          Остана само едно нещо.
          Не бутнат ли оня изверг в Кремъл от вътре ...нещата оттичат.Никой няма да го остави с територии +
          По Чешката граница разпродават бункери по 1000 евра бройката.
          Кой извер бе ?! Тука ме загуби тотално ! Путя си е на местото, просто саксонците са мноо нагли , и на Путя проблема му е ,че много изчака .
          Бункерите са за тия дето ще умрЪт първи .
          ПП Изненадваш ме за Путя , той е просто острието , от него нищо не зависи , не ти ли е ясно ?!!

Коментар

Обещал съм ти имота на Людмила Живкова така че искам да си в първите редици на Революцията.
            Значи разбрах го така. Русия печели след опустошителна война с Европа, ние ако сме живи изобщо и сме обрани като кокошки, но налупваме каскетите и вземаме апарта на Живкова.

Коментар

Ники ,войната вероятно ще плъзне по Европата , и тогава ,сме загинали .Дано да не , но не е ясно . Ако да , зануляването ще е на основно бейсик ниво, ще живееш или няма да живееш . Тогаз нашите дупедавци на прът тряя да ги набием . Чети темата за украйна . Матейката и още няколко трола са като агент смит от матрицата , вечно със жица във ухото .
              Ония какво да ги чета,като тая война я предсказах аз ?
              И то на базата че счупиш ли световната търговия идва войната.
              Остана само едно нещо.
              Не бутнат ли оня изверг в Кремъл от вътре ...нещата оттичат.Никой няма да го остави с територии +
              По Чешката граница разпродават бункери по 1000 евра бройката.

Коментар

Даже е евтино неговото, каза. Аз така го разбрах, комшиите продавали по 2 цени. Ами така са понижителите. Понижават, за да купят още. А кибиците с париците в кесийката чекат, кво чекат и те не знаят.
                Незнам но за 3к евра декар , не земеделска земя не съм чувал !

Коментар

Така де , но Берти явно смята ,че потенциала на имота е х 6 ! Що нека да обясни , и ако не го направи детайлно , се излага като кифладжия .

Коментар

И Кавръка главен разсилен - с два пищова и огън!
                    Обещал съм ти имота на Людмила Живкова така че искам да си в първите редици на Революцията.

Коментар

Поляците слагат на масата война с Русия до 5 години....
                      Ники ,войната вероятно ще плъзне по Европата , и тогава ,сме загинали .Дано да не , но не е ясно . Ако да , зануляването ще е на основно бейсик ниво, ще живееш или няма да живееш . Тогаз нашите дупедавци на прът тряя да ги набием . Чети темата за украйна . Матейката и още няколко трола са като агент смит от матрицата , вечно със жица във ухото .
                      ПП Ако не се бяха правили деца през войните или след тях , ти и аз нямаше да сме тук .Как да ти го обясня , живота трябва да се живее, не можеш да се спасиш така или иначе , неможеш и да предвидиш щото Дедо боже ще ти се смее. Та вземи се в ръце .
                      ПП Поляците ще го ядът отново , и ако се стигне до там ,всички ,ще го ядът .Незнам но се сещам за един монумент в щатите ,на който пише ,че човечеството тр да е 500 милиона ! Ясно е че е конспирация , но съвремието показа много конспирации за вярната теза .
                      Last edited by pa4anga; 24.11.2022, 00:56.

Коментар

Жена му трябва , да му избие глупостите,деца още да направи и да го натисне нуждата/неволята , за да го бори тоя живот а не да чака в засада,щото фазаните за отстрел ще са тия чакащите с малко парици .
                        Поляците слагат на масата война с Русия до 5 години....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                          Мерси за мненията, излязох, щото щерката не можеше да си отключи хола. Ходих да й оправям бравата, утре ще я сменя с нова 7-ца. Собственически неволи, друго си е на 40 при мама...при мен нещата са на 20 в собствено, с тате на повикване
                          Чакай,
                          Едно женско може да ти сервира 1001 изненади дето дори и по филмите не можеш да ги видиш.
                          Материалното ще ти е най малкия проблем.
                          Така че ...да са живи и здрави...

Коментар

• Мерси за мненията, излязох, щото щерката не можеше да си отключи хола. Ходих да й оправям бравата, утре ще я сменя с нова 7-ца. Собственически неволи, друго си е на 40 при мама...при мен нещата са на 20 в собствено, с тате на повикване

Коментар

Не е лошо момче. Познаваме се лично. Па ше ядем и пием, приказвах му, не му увира главата.
                              Жена му трябва , да му избие глупостите,деца още да направи и да го натисне нуждата/неволята , за да го бори тоя живот а не да чака в засада,щото фазаните за отстрел ще са тия чакащите с малко парици .

Коментар

Ми и аз съм до автомагистрала Хемус, на 10 км има нема, Каспичан - Нови Пазар. И купих на 1250 лв декара.
                                Така де , но Берти явно смята ,че потенциала на имота е х 6 ! Що нека да обясни , и ако не го направи детайлно , се излага като кифладжия .

Коментар

Working...
                                X