IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Никито не е лошо момче , въпроса според мен е ,че спря някъде и чака някой друг да му направи живота смятайки ,че циклите и въобще вс е като едно време и ще спечели на белот срещу дувола . Живееме в последните времена на тоя вид свят ми се струва ,дано бъркам .
    Не е лошо момче. Познаваме се лично. Па ше ядем и пием, приказвах му, не му увира главата.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Има един тънък момент с гаражите. Добре ще е да се знае кои строежи имат проблен с А.16, там гаражите са с по-тънки цени. На колата реално не и дреме има ли гаража А.16 или не, отделно при актуване ако продадеш, вадиш кинтите с печалба.
      лордчео игае само сигурА
      препоръка е

Коментар

Таз нива е до пътя по средата на добружа ,не ами малко по надолу ! Оферта за мЕлиони .
        Ми и аз съм до автомагистрала Хемус, на 10 км има нема, Каспичан - Нови Пазар. И купих на 1250 лв декара.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И Кавръка главен разсилен - с два пищова и огън!
          Никито не е лошо момче , въпроса според мен е ,че спря някъде и чака някой друг да му направи живота смятайки ,че циклите и въобще вс е като едно време и ще спечели на белот срещу дувола . Живееме в последните времена на тоя вид свят ми се струва ,дано бъркам .

Коментар

Всички ще купят бе , ще се раздават от пролетариата , два за лев и задължително в центъра . Който не е верен на партията , разстрел или кауша до живот .
            И Кавръка главен разсилен - с два пищова и огън!

Коментар

Опасявам се, че нема да има Лордиевич. Ако можеш го захлупвай това на обявата и не мисли много много. В център нема нови гаражи под път и над път, а който има гараж той е последното което ще продаде. Глей го Левчо и Дюри имат си гаражи, но се облизват за още...
              Тоз съсед дето захлупи апарт за 400К€ е купил и паркомястото под сградата, но пък достъпа е кофти, едва влизаш, ще обършеш кола, огледала. А за наземен гараж изключено! И да цъфне някога някой ще е поне 100К€. Говоря за гараж, а не за кошер с порта.
              Last edited by bulgarian lev; 24.11.2022, 00:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ами, пролетарията гледа и брои в техните села колко швед има и прави генерални оценки и каза - нема хора, кой ще може да си купи на тези цени. Никой. Това е отговора. Никой от масите.
                Всички ще купят бе , ще се раздават от пролетариата , два за лев и задължително в центъра . Който не е верен на партията , разстрел или кауша до живот .

Коментар

"Дронамикс" ще прави тестови полети от летището край Балчик - Investor.bg

Балчик отлете у космосО. Летището там си е супер.

и тук също:

Летище за малки самолети ще бъде изградено до Банско - Investor.bg

Където са летищата, там ще е бизнеса и бъдещето.

======

А когато България и Румъния бъдат присъединени към Шенген, все някой и друг кораб ще види, че е по-евтино и по-бързо в порт Бургас, Варна и Констанца. Морските ни пристанища ще поемат малко от трафика на Ротердам и Солун и бързо ще се напълнят морските ни градове с пари, работа, хора...
                  Ами, пролетарията гледа и брои в техните села колко швед има и прави генерални оценки и каза - нема хора, кой ще може да си купи на тези цени. Никой. Това е отговора. Никой от масите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

като начало, дай си труд да провериш има ли непродадени гаражи в новите строежи.
                    ако няма, зле.
                    ако някой е купил гараж на зелено с цел да продава на акт 16, не чакай тънка цена.
                    след 1-2 години, който има апартамент, но не е успял да купи гараж, започва да се оглежда и да обикаля съседите с гаражи....
                    няма и да видиш обява из сайтовете.
                    Има един тънък момент с гаражите. Добре ще е да се знае кои строежи имат проблен с А.16, там гаражите са с по-тънки цени. На колата реално не и дреме има ли гаража А.16 или не, отделно при актуване ако продадеш, вадиш кинтите с печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Има ли маломерки с гаражи?
                      Люлинския имаше май нещо останало.Виж в сайта на Тобо Цветница.
                      Дружбенските до Лидъла днеска сме звъняли и двамата с г-н Вълчо Мечков и двамата ни резнаха че инфо,цени,схеми ще има след Новата Година.
                      Ако е за инвестиция също питай до нас сграда Красена на Идея Билдингс,точно до ГБС ще я плеснат но няма да има места за паркиране а цените бяха добри,сега ще събарят магазинчетата по Мушанов и почват,всичко е освободено от търговците.
                      Last edited by nkavrakov1982; 23.11.2022, 23:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Обади се на Тобо и питай за гаражи дали може да вземеш отделно или паркове места в някоя сграда.Локациите са добри.
                        Има ли маломерки с гаражи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз тънки цени не съм и очаквал никога. Това са мечти на лузъри-понижители. Въпросът е в офертите, такива просто липсват.
                          Обади се на Тобо и питай за гаражи дали може да вземеш отделно или паркове места в някоя сграда.Локациите са добри.

Коментар

Аз тънки цени не съм и очаквал никога. Това са мечти на лузъри-понижители. Въпросът е в офертите, такива просто липсват.
                            лордче, каза ти го и купчо, захлюпвай ако можеш да си го позволиш.
                            аз навремето го послушах и купих гараж макар, че се закачах с него във форума.

апартаменти може и да излизат на обяви, но гаражите рядко стигат до там.
                            това, къде си пуснал е с калпав подход и измъчено изпълнение, но по-добро може и да не се появи
                            Last edited by ratten; 23.11.2022, 23:12.
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

като начало, дай си труд да провериш има ли непродадени гаражи в новите строежи.
                              ако няма, зле.
                              ако някой е купил гараж на зелено с цел да продава на акт 16, не чакай тънка цена.
                              след 1-2 години, който има апартамент, но не е успял да купи гараж, започва да се оглежда и да обикаля съседите с гаражи....

Коментар

В смисъл? Подозирам, че предлагането ще остане зле, предвид теб и Дюри. Хич и не очаквах комунистическите възторжени подрипвания на понижители за лавина от продажби, но ще поживеем, ще видим
                                ако няма, зле.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X