IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

В смисъл? Подозирам, че предлагането ще остане зле, предвид теб и Дюри. Хич и не очаквах комунистическите възторжени подрипвания на понижители за лавина от продажби, но ще поживеем, ще видим
    като начало, дай си труд да провериш има ли непродадени гаражи в новите строежи.
    ако няма, зле.
    ако някой е купил гараж на зелено с цел да продава на акт 16, не чакай тънка цена.
    след 1-2 години, който има апартамент, но не е успял да купи гараж, започва да се оглежда и да обикаля съседите с гаражи....
    няма и да видиш обява из сайтовете.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сега е такова
      догодина ще е по-зле
      В смисъл? Подозирам, че предлагането ще остане зле, предвид теб и Дюри. Хич и не очаквах комунистическите възторжени подрипвания на понижители за лавина от продажби, но ще поживеем, ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://www.investor.bg/a/566-novini...site-na-google

И Гугъла съкращения
        Горките колеги Дано бързо си намерят нова работа! Че имат да плащат я наем я ипотечка

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

....а бенчмаркОТ не помръднува:

Резултат от Вашето търсене на:
          Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
          Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 125082 euro
          Средна цена на кв.м: 1769 euro.

-----=====2029===

Следващия път тургай и бенчмаркОТ към бройката, та можем по лесно да си правиме изводи.
          https://www.investor.bg/a/566-novini...site-na-google

И Гугъла съкращения

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
            Ха, вижте какво има вече на пазара

https://napolovina.com/zabava/all-H3...campaign=redir
            Стари манджи.

Коментар

Е, гаранция ще е такова предложението. Все пак става въпрос за на 500м. от морската градина.
              сега е такова
              догодина ще е по-зле
              препоръка е

Коментар

виж там дали в строежите няма някой артисал гараж
                но се подготви за цена на квадрат, като за апартамент
                Е, гаранция ще е такова предложението. Все пак става въпрос за на 500м. от морската градина.

Коментар

ще ми съсипат бизнеса

Коментар

Е, нали чакаме срив и огромно предлагане, на това разчитам по ваши мантри и заклинания. Не всичко се прави в пълнота на подобна локация. Аз мога да чакам, особено ми е уютно и аз да съм на перона, когато не ми е спешно. По-широк район, изобщо не ме устройва, търся в радиус 500м. от апарта. Има три нови строежи около мен. Ще чакам изтеглянето на трилионите, пък да видим дали ти или Дюри е по-познал какво се случва на пазара.
                    виж там дали в строежите няма някой артисал гараж
                    но се подготви за цена на квадрат, като за апартамент
                    препоръка е

Коментар

Е, нали чакаме срив и огромно предлагане, на това разчитам по ваши мантри и заклинания. Не всичко се прави в пълнота на подобна локация. Аз мога да чакам, особено ми е уютно и аз да съм на перона, когато не ми е спешно. По-широк район, изобщо не ме устройва, търся в радиус 500м. от апарта. Има три нови строежи около мен. Ще чакам изтеглянето на трилионите, пък да видим дали ти или Дюри е по-познал какво се случва на пазара.
                      това от линка дето постна е голямо за тази цена.
                      иди го провери и ако можеш да се справиш със захода (пробвай и на 1-2 ракии за по-сигурно) и при дъжд не се пълни с 1м вода е твоят гараж + склад
                      гаражите особено в централните градски части не са обект на свръхпроизводство като комплексите по ливадите.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Някой ти завидя ще знаеш
                        първо ми вдигат лихвите по бъдещия кредит за зелени маломерки
                        вчера ми избегА наемател
                        а сега и този удар
                        какво ли ме чака утре
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не го направи в пълнота тогава и сега е тото ще излезе ли нещо в района или не.
                          дай си толеранс и търси по-широк район или ако няма търси под наем гараж,който да ти е близо.
                          лятото в или преди сезона много по-трудно ще намериш свободен

Коментар

ще ми съсипат бизнеса
                            Някой ти завидя ще знаеш

Коментар

За мен е важно, дали това:
                              https://m.imot.bg/results?rub=1&type...rency=1&sort=1
                              ще се промени в идните години до 2026г.
                              не го направи в пълнота тогава и сега е тото ще излезе ли нещо в района или не.
                              дай си толеранс и търси по-широк район или ако няма търси под наем гараж,който да ти е близо.
                              лятото в или преди сезона много по-трудно ще намериш свободен

ПП това от линка трябва да се пробва - имам чуството, че е и голям наклона на захода и тесен, което може да се окаже проблем при вкарването на по-голям автомобил.
                              Last edited by bertram; 23.11.2022, 21:58.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ха, вижте какво има вече на пазара

https://napolovina.com/zabava/all-H3...campaign=redir
                                ...и само да съм чул, че имотите на ратко са маломерки! По новите стандарти са си двустайни.

Коментар

Working...
                                X