IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

За мен е важно, дали това:

https://m.imot.bg/results?rub=1&type...rency=1&sort=1

ще се промени в идните години до 2026г.
    Опасявам се, че нема да има Лордиевич. Ако можеш го захлупвай това на обявата и не мисли много много. В център нема нови гаражи под път и над път, а който има гараж той е последното което ще продаде. Глей го Левчо и Дюри имат си гаражи, но се облизват за още...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
      Ха, вижте какво има вече на пазара

https://napolovina.com/zabava/all-H3...campaign=redir
      ще ми съсипат бизнеса
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

гарантирано и то нагоре
        ако имаш пара, тупай го и го давай под наем
        препоръка е

Коментар

• Ха, вижте какво има вече на пазара

https://napolovina.com/zabava/all-H3...campaign=redir

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

37394 обяви продава към 10.12ч
            37510 обяви продава към 20.12ч

покачването на офертите днес е с умерен темп.

разбирайте го както искате
            ....а бенчмаркОТ не помръднува:

Резултат от Вашето търсене на:
            Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
            Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 125082 euro
            Средна цена на кв.м: 1769 euro.

-----=====2029===

Следващия път тургай и бенчмаркОТ към бройката, та можем по лесно да си правиме изводи.
            Last edited by ВълчоМечков; 23.11.2022, 21:49.

Коментар

https://m.imot.bg/results?rub=1&type...rency=1&sort=1

Коментар

да проследим динамиката на пазар и днес
                сутринта към 10:12
                [ATTACH=CONFIG]n3994317[/ATTACH]

да видим как ще са след 10ч към 20:12 или нещо от сорта
                има обяви със срок и сутрин са по-малко от предната вечер докато се разбуди пазара и се присетят да пускат.
                тенденцията от последните месеци е стабилно покачване на броят оферти продава
                това, че даден имот на дадена цена е обявен от повече от една агенции за НИ е показателно, че търсената цена явно не е ок за купувачите.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Парите свършиха, кешОТ е царЪ: Ръстът на спестяванията в банките се ускорява и през октомври - Investor.bg

Коментар

• "Дронамикс" ще прави тестови полети от летището край Балчик - Investor.bg

Балчик отлете у космосО. Летището там си е супер.

и тук също:

Летище за малки самолети ще бъде изградено до Банско - Investor.bg

Където са летищата, там ще е бизнеса и бъдещето.

======

А когато България и Румъния бъдат присъединени към Шенген, все някой и друг кораб ще види, че е по-евтино и по-бързо в порт Бургас, Варна и Констанца. Морските ни пристанища ще поемат малко от трафика на Ротердам и Солун и бързо ще се напълнят морските ни градове с пари, работа, хора...
                    Last edited by ВълчоМечков; 23.11.2022, 21:18.

Коментар

• Сривът е бърз.Контейнерите за превоз са почти толкова евтини, колкото преди пандемията - Investor.bg

Още в средата на юни президентът на САЩ Джо Байдън изрази съжаление за „1000-процентното" увеличение на тарифите за контейнерни превози от времето на пандемията насам, като го определи като „основен двигател на инфлацията". Агенцията на ООН за развитие Unctad обвинява повишаването на цените на международните превози за 1,5 процентни пункта от рязкото покачване на инфлацията.

=======2029=========2039=======

Ееехххъ, де да можеше така и при имотите...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ква е таз нива? 6000 лв декара. Може ли повечко инфо за цените?
                        Таз нива е до пътя по средата на добружа ,не ами малко по надолу ! Оферта за мЕлиони .

Коментар

Потребителски ? Вероятно ще им трябват поне 2 кредита (колежката и съпругът и) - дано са си направили сметката, защото да заборчнееш точно сега не е хич безрисково.
                          Днес който не е на хранилката/а дори и те/ и не тегли бизнес а личен 30 годишен кредит е като циганче преди коледа , подаръци йок , глад иес .

Коментар

Скъпи са, кофти са, в 'кочината' - по-добре недей, а и искрено се съмнявам да имаш толкова кеш.Плюс това пълно софиянци-прошляци, лош въздух... не е за джентълмен като теб тази среда - ще те развали.

Всъщност имам за теб една нива 10 декара на първокласен път - за 60К лв е твоя. Перфектна и равна даже съм я заградил с колчета и е посята с люцерна..малко рехава стана,че суха година, но сменяш статута и си готов. Под мен и над мен продават на двойни цени - да не кажеш, че съм лаком.
                            Имам и 25 декара пак на първокласен път там пък е готово за фотоволтаична централа - 2+ мегавата си ги лепкаш без грижи ( в района изграждат няколко вече), но се притеснявам, че няма да ти е по възможностите и ще те натоваря излишно.

Ква е таз нива? 6000 лв декара. Може ли повечко инфо за цените?
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ако ще живее в моя блок,това ще ми излезе през носа.Две сгради са,да отива в едната ,да каже в коя ще взема аз в другата.Като гледам какво е във форума ...не ми се мисли..
                              да, по-добре в различни сгради.
                              поне едната да успеят да завършат.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                Днес, 16:28
                                Този коментар от ВълчоМечков е изтрит от keep_calm
                                Причина: Предупреждение за бан!

кип калм,
                                това прави ли ни баса с купчо невалиден?
                                Ако ще живее в моя блок,това ще ми излезе през носа.Две сгради са,да отива в едната ,да каже в коя ще взема аз в другата.Като гледам какво е във форума ...не ми се мисли..

Коментар

Working...
                                X