Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Кольо има 288000 лв влогЪ, взима 240 лв месечно от лихви, защо искаш да го загробиш с лихва 7% + 12% ПОТРЕБИТЕЛСКИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЕто, че дойде нов ден. Настъпваме в зимата с единия крак, а с другия крачим бодро към ЕЗ. Но по средата виси страшната действителност - още няма отговор на Въпросът:
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 123698 euro
Средна цена на кв.м: 1756 euro.
# Кога ?
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 125182 euro
Средна цена на кв.м: 1769 euro.
# Кога ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
След една година Х 2. Дано е умна и си е направила сметката да върне кредита за 1 год -
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ми една колежка беше в банка миналия месец и изтегли потребителски на 4,2% ГПР , колкото и аз през април 2021г. Това, ако не са ниски лихви спрямо инфлацията, здраве му кажи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
+1 Така е. Щом кольо се оглежда за тъмно зелено (да не кажа картинка) и е готов да сключи ипотечка на 7% за сумата над която не му стигнат собствените средства, значи всичко е наред. На А.16 ще вземе и потребителски (12% ГПР) за довършване и обзавеждането.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Абеее... като се замисля си прав. Темата ще умре ако кольо купи или пък стане повишител. Само трябва да съм до него за кураж първите 1-2 минути до ка прочете договора. После дори и със сълзи в очите ТРЕБЕ да го подпише. Не го ли подпише, че го прекарам на шутове през цела София от Дружба до Красна Поляна.
ей сега ще изтичам до авантипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Лихвите по потребителските кредити са на постоянен процент. Не са като ипотечните.
обикновено хората кълват на по-ниската лихва в момента на тегленето, а тя винаги е плаващата.
на байлора колежката може да е тарикат и да е взела фиксираната, но 4.2% фиксирана за потребителски ми малее.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Всъщност имам за теб една нива 10 декара на първокласен път - за 60К лв е твоя. Перфектна и равна даже съм я заградил с колчета и е посята с люцерна..малко рехава стана,че суха година, но сменяш статута и си готов. Под мен и над мен продават на двойни цени - да не кажеш, че съм лаком.
Имам и 25 декара пак на първокласен път там пък е готово за фотоволтаична централа - 2+ мегавата си ги лепкаш без грижи ( в района изграждат няколко вече), но се притеснявам, че няма да ти е по възможностите и ще те натоваря излишно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеАз ли си измислям бе ? Стария форум замина та лалаш за спорта, кажи кога къде ?! Може и днес ,леко съм настинал , но за мен ще е чест ! Аресай си зала някоя ,че Хасвалта е твърд и сваля кожа .
не си ме канил и не съм бягал
освен да не съм разбрал, че ме каниш.
лекувай се там и не ме мисли.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пачанга, ти не си ме канил на среща.
защо си измисляш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
сега слизам до аванти и взимам розите, от тия дето ти снимах за джони, кога купи във вазов.
и ти ги давам, веднага. дори не е нужно да се изпълни баса.
всъщност, по-добре изобщо да забравим условието на баса.
какво казваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga
Парцали аз нямам освен тия дето ги въргалям като са отворени . Трай бабо за убаво викат хората , с кеф ще объркам обяснението баш с тебе . Избяга преди година , ела сега да ти обясня ,кой ква вяра има , кой е чифут и прочие . Обещавам като заревеш да спрЪ ! Но рев само със сълзи , пищене не се брои !
защо си измисляш?препоръка е
Коментар
Коментар