Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениесега за еврейската банка ли ще ревем
отчаян ми се виждаш
прочети нещо от юлката да се върнеш в игратаНе виждаш ли връзката?
Кавръков пише с поглед в бъдещето, малко в стил: Думам ти дъще, сещай се снахо.
8% съкращения в еврейската банка - като нищо ще събори с 1.5% цените в Ючбунар!
(старата еврейска махала у Софето)
това в кръга на майтапа...
... но цунамито, което се заформя отвъд Голямата вода е повече от видимо.Last edited by Julius_BG; 29.12.2022, 17:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
А на мен ми направи впечетление това:
"Лидер е София с покачване на общия индекс от 18,6%, а цените на старите жилища в столицата са записали още по-силен растеж от 21,7%. Само между второто и третото тримесечие цените на жилищата в София са се покачили с 5,6%."
Човек трябва да признава грешките си, на 1 януари прогнозирах ръст в София само 16%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
А на мен ми направи впечетление това:
"Лидер е София с покачване на общия индекс от 18,6%, а цените на старите жилища в столицата са записали още по-силен растеж от 21,7%. Само между второто и третото тримесечие цените на жилищата в София са се покачили с 5,6%."
Човек трябва да признава грешките си, на 1 януари прогнозирах ръст в София само 16%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеЦените на жилищата у нас са достигнали нов 14-годишен връх през третото тримесечие с ръст от 15,6% на годишна база, сочат данни на Националния статистически институт (НСИ). Спрямо второто тримесечие жилищата в страната са поскъпнали с 4,1%.
Тоя път инфото не е от Блиц а от тук.
И що тей ся….
Предлагам тез двете моми авторки веднага да бъдат отстранени и кавръка да въведе ред в ресора!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/539-banki-...-goldman-sachs
Задават се сериозни съкращения на работни места в Goldman Sachs !
Защо така ?
Да не очакват разцвет и благоденствие ?
Главният изпълнителен директор на американската инвестиционна банка Goldman Sachs Дейвид Соломон предупреди служителите за съкращения в началото на новата година.
„Извършваме внимателен преглед и въпреки че дискусиите продължават, очакваме, че съкращенията на работната сила ще се случат през първата половина на януари", пише изпълнителният директор в годишния си бюлетин до служителите в края на годината, цитиран от Bloomberg.
По-рано този месец вътрешни източници съобщиха, че Goldman Sachs се готви да съкрати до 8% от работните места през тази година, което се равнява на близо 4000 позиции, в резултат на отслабването на бизнеса с инвестиционно банкиране.
отчаян ми се виждаш
прочети нещо от юлката да се върнеш в игратапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
До кои части мислиш , че ще се ограничи или цялата Източна Европа ?
при нас ще е по-добре откъм свобода и регулации
като заплати ще ги понастигнем
но се надявам да не станем социално привлекателни и да започнат да се връщат кртунчовци
и се опасявам, че много натискат за общия минимален корпоративен данък
та каквито са ни мижитурки управниците, ще вземат да го приемат.
това ще е кофтипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеСъгласявам се с комбинацията, но инфлацията рефлектира и върху трите причини, затова се опитах да изведа основата!
Тук имаш резултата от едно дву-годишно пандемично помпане с пари от страна на цебетата /които сега почват да си изпомпват обратно хартийките/ + искрата, която Путин драсна, в следствие на която всеки характерен за една война енергиен шок се пренася по веригата на свързаните продукти! Нали виждаш как цената на газта играе - единия месец яко нагоре, другия - надоле... и тая паника, която създаде + комбинацията с ниските лихви = някои хора се ушиха с доста яки кредити! С две думи - се наиграха.
Само дето кредитите по наш'те ширини са с плаващи лихви!Не са като оттатък океана!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеС това не съм съгласен.
Виновник е комбинацията от:
1. Евтиният кредит + 2. Ниската финансова култура + 3. Страхът да не се мине.
Дет се вика за глупака: Дай му ефира и му гледай сеира!
(ефира = пари)
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/539-banki-...-goldman-sachs
Задават се сериозни съкращения на работни места в Goldman Sachs !
Защо така ?
Да не очакват разцвет и благоденствие ?
Главният изпълнителен директор на американската инвестиционна банка Goldman Sachs Дейвид Соломон предупреди служителите за съкращения в началото на новата година.
„Извършваме внимателен преглед и въпреки че дискусиите продължават, очакваме, че съкращенията на работната сила ще се случат през първата половина на януари", пише изпълнителният директор в годишния си бюлетин до служителите в края на годината, цитиран от Bloomberg.
По-рано този месец вътрешни източници съобщиха, че Goldman Sachs се готви да съкрати до 8% от работните места през тази година, което се равнява на близо 4000 позиции, в резултат на отслабването на бизнеса с инвестиционно банкиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеС това не съм съгласен.
1. Евтиният кредит + 2. Ниската финансова култура + 3. Страхът да не се мине.
Дет се вика за глупака: Дай му ефира и му гледай сеира!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не повече от 10 години давам аз.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеЦените на жилищата у нас достигнаха нов 14-годишен връх през третото тримесечие
бутането на цените май никак не помага
както се казва вече втора година тече инерционния ръст
Това е като тук пишеха, че има спад, а то бяха по 10% ръст....:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Понеже често се спекулира с демография мога да допълня, че точно благодарение на нея няма да е никаква изненада в близките 100 години Източна Европа да стане по-добро място за живот от Западна Европа. В частност и България има шанс да намаже....препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеИнфлацията умира, а тя беше основният двигател на покачването на цените при имотите!
1. Евтин кредит + 2. Ниска финансова култура + 3. Страх да не се мине.
Дето се вика за глупака: Дай му ефира и му гледай сеира!
(ефира = пари)Last edited by Julius_BG; 29.12.2022, 17:01.
Коментар
Коментар