Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Бургас - 2900 продажби. Лордиевич удари джакпот + държавната лотария едновременно с морския имот.
Това от една страна е добре, но от друга-зле. Не се намира никакъв надземен гараж, около мен. На каквато и била цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кво общо има една криптоборса с 3000 служителя (всъщност прикрита бамка) с харча на електроенергия неразбрах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Горките колеги Има обаче голям глад за кадри тук и доста от тях ще си намерят работа в рамките на месеци. Знаеш, че при нас кредитите не са голям процент от възнагражденията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Язък за толкова похарчена електроенергия. Следващите пирамиди ще трябва да ги правят с климатично неутрален отпечатък.
Мой приятел (собственик на игрални зали) казваше: От хазарт се печели много добре, стига да си от правилната страна на игралния автомат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВървят слухове за фалит и на Crypto.com. Както знаем те са в Сф и имат около 3000 (може и по-малко да са след съкращенията последните месеци) добре платени служители, които вероятно са набълбукани с кредити. Много хора тук се радваха на краха на криптоборсите, но има вероятност тези проблеми да засегнат и имотния пазар поне в сф. Всичкия този цирк малко заприличва на паниката при фалита на КТБ и последващите драми около Пиб преди 7-8 год.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВървят слухове за фалит и на Crypto.com. Както знаем те са в Сф и имат около 3000 (може и по-малко да са след съкращенията последните месеци) добре платени служители, които вероятно са набълбукани с кредити. Много хора тук се радваха на краха на криптоборсите, но има вероятност тези проблеми да засегнат и имотния пазар поне в сф. Всичкия този цирк малко заприличва на паниката при фалита на КТБ и последващите драми около Пиб преди 7-8 год.
Мой приятел (собственик на игрални зали) казваше: От хазарт се печели много добре, стига да си от правилната страна на игралния автомат.Last edited by ВълчоМечков; 14.11.2022, 19:36.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и ботчо и още няколко други, които май са сменили никовете.
няма да крия, че аз също продадох на връх 2020
- 6 Харесвания
Коментар
-
Вървят слухове за фалит и на Crypto.com. Както знаем те са в Сф и имат около 3000 (може и по-малко да са след съкращенията последните месеци) добре платени служители, които вероятно са набълбукани с кредити. Много хора тук се радваха на краха на криптоборсите, но има вероятност тези проблеми да засегнат и имотния пазар поне в сф. Всичкия този цирк малко заприличва на паниката при фалита на КТБ и последващите драми около Пиб преди 7-8 год.Last edited by better; 14.11.2022, 19:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Линкове има, но няма промоции (за сега). Като звъннеш на линковете, че искаш оглед и се започва с обясненията.. Ейй този преди малко го капарираха. Елате на оглед имаме почти същия, но на малко по-висока цена, обаче терасата му е по-голяма. И други подобни номерца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Имаш ли линкове към "промоции" да разгледам?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ботчо ли беше продал през 2017г?
Имам един приятел като него, дето оцели дъното, взе 2013г. и продаде на "връх" през 2017-8г. Хвалеше ми се как гушнал 30кЕ горница. Взе си БМВ 5-ца и остави кеша настрана. Сега вие като планински чакал и живее при жена му.
няма да крия, че аз също продадох на връх 2020
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не е само ботчо, още няколко се хвалеха тук допреди 1-2 години, но вече не ги виждам
сигурно са заети да се местят по квартири
Имам един приятел като него, дето оцели дъното, взе 2013г. и продаде на "връх" през 2017-8г. Хвалеше ми се как гушнал 30кЕ горница. Взе си БМВ 5-ца и остави кеша настрана. Сега вие като планински чакал и живее при жена му.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар