Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Моята заплата се вдига щото им продавам на тях разни неща и съм добър в продажбите .
Те имат нужда от моя продукт в случая .
https://m.economy.bg/business/view/5...ntyr-v-Sofiya-
Тези знаеш ли кои са ?
Инвеститор клас А.
Японската Нидек с ИТ развойния си център,а сега познай кой в България първи влезе там още когато нямаха даже и контакти никъде нищо ?
Сега познай и кой ще сключи договора за партньорство с тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКаврък гледай ко става, според теб кой е виновен затова?
[ATTACH=CONFIG]n4009708[/ATTACH]
Скоро беше..
- 1 like
Коментар
-
https://news.bg/world/svetovnata-ban...zabavyane.html
Гледайте какво става тука..
Световната банка предупреждава за глобална рецесия, очаква рязко, дълготрайно забавяне
- 1 like
Коментар
-
Моята заплата се вдига щото им продавам на тях разни неща и съм добър в продажбите .
Тези знаеш ли кои са ?
Инвеститор клас А.
Японската Нидек с ИТ развойния си център,а сега познай кой в България първи влезе там още когато нямаха даже и контакти никъде нищо ?
Не ги знаех кои са преди това, но не са слаби и едва ли ще плащат малко....
Усещаш ли накъде отиват нещата от ишлеме на гащи и чорапи към ишлеме на мозък....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не съм, вервай ми. Имам малка връзка с ИТ - като келнер ползвам касов апарат. .... чат пат....На младини имах колебания и бях по-добър / сериозно/ от тези, които станаха програмисти, но тогава заплатите бяха ниски за програмистите / взимаха по около 1000 , че и под това.... преди 20+ години, а аз изкарвах повече и реших да стана Келнер като теб ама не в Родина ли беше , а в селската кръчма.... Сега някои от тези съученици от ТОХ-а изкарват повече от мен и са по-добре материално / особено тези в Щатите/ . Не мога да ги стигна, но им се радвам..../ Все по-рядко се чуваме / не съм от тяхното доходно ниво и са малко общите теми/ , но като се случи обменяме инфо и ми е интересно....
Разбра ли от това дето написах, че и твоята заплата се вдига благодарение на тях като косвен ефект ?
Тези знаеш ли кои са ?
Инвеститор клас А.
Коментар
-
Ей централата във Франкфурт да се обсади с коли ,тази трябва ва да бъде линчувана като Мария Антоанета ...
Коментар
-
Малко по темата. Вчера прегледах некой цифри и не ми се вадя много оптимистична имотната картина и почти се отказах от имотите за известно време / имам си достатъюно/. Обаче това време беше към 1 ден . Днес минах през една банка дето имах некви изостанали сметки / като Замаушката намирам ги под възглавницата/ И да прехвърля, закрия де що има ме измандръсаха 30-40 лева....за някои хора това си е дневен надник.... за нищо работа.... Това ме наведе на позабравената ми мисъл, че по-добре с банки и кеш да не се разправям и ме побутна пак към тулите.....съдба....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.01.2023, 22:59.
- 1 like
Коментар
-
Виж сега видял съм с очите си и съм усетил по джоба си как работи прогресивния данък,умения нама да се напряга и да се стресира ,този дето не е учил толкова ще живее малко по спокойно ,и на финала цялото общество ще има що годе един стабилен стандарт ,говоря за някакъв баланс не за крайно богати и крайно бедни,по средата нищо,в България въпреки глобалното унищожение на средната класа нямаме дори нещо подобно на нея ,всеки си гледа в неговия джоб но не осъзнава че излизайки от зоната си на комфорт бива ударен я от здравна система ,я от някой друг абсурд ....Това е по темата за заплати ИТ,и данъци ...не може да живееш добре а около теб масата ,по голямата част да бутат от месец до месец...както и да е Лагард да това сме го обсъждали ей централата във Франкфурт да се обсади с коли ,тази трябва ва да бъде линчувана като Мария Антоанета ...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
само до август са рипнали с 15%, така ли?!
олелеее, начи и да върнат 10% па си е дърво
пращай новите писма до мейлинг листата, че изгорехме
Коментар
-
Аутомейшъна вече е почти стандарт ,това искат масово,дано пробие ,тя е по млада а и жените имат повече шанс в тази позиция ,тя е по за жени специално QA.
Школата на Прогрес е добра ,така съм чул
Коментар
-
Уж не си програмист ,ама като гледам си доста навътре в термините и материята ха ха ...всички знаем че си в ИТ сектора не е нужно да се скатаваш ,слушай Джонката той е по в час от тебе в материята
Разбра ли от това дето написах, че и твоята заплата се вдига благодарение на тях като косвен ефект ?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.01.2023, 22:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Така е и щерката изкара курс по QA. Сега й искат и отомейшън и тя се мъчи горката да изкара и това, белким я назначат джуниър.
Школата на Прогрес е добра ,така съм чул
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Каврък кво си се наточил на ит та нз? Сякаш те са виновни, че се вдигнха цените! Казвал съм ти го и пак ще го повторя. Цените се вдигнаха, защото престъпниците (това не е мое твърдение а има влязла присъда от съд) от ЕЦБ "напечатаха" пари от въздуха, твърдейки, че това няма да качи инфлацията. После казаха, че малко ще се качи, но това ще е временно, после се оказа, че откакто има еврозона, никога не имало такава инфлация. Накрая (преди месец някъде) тези наглеци обвиниха, работещите за поскъпването и призоваха да им се намалят заплатите! Значи излиза, че всички са виновни, даже и работниците (видиш ли вдигат им заплатите и те пазаруват кър луди и вдигат цените) но не и те. Аз честно съм втрещен как хората не осъзнават, че главните виновци са там - в ЕЦБ и вместо да ги питат защо така стана и дали ще поемат отговорност, те за пореден път им вярват на лакърдиите!
Ето ти фактите: [ATTACH=CONFIG]n4009694[/ATTACH]
https://prnt.sc/BcvyPE6FKJud
- 1 like
Коментар
Коментар