If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ровя си в един от имотните сайтове и какво да видя, вече продаваме и мазета
Сграда: Новопостроена шестетажна тухлена сграда, оборудвана с асансьор за удобство на живущите.
Разпределение: Имотът се състои от входно антре, баня-тоалет, дневен тракт с кухненски бокс, спалня и тераса. С възможност за закупуване на парко-място на цена от 10 500 Евро и маза за 2 500 Евро.
Ари ве сериозно? Утре и терасите ще тръгнат да продават отделно.
pwise,
благодаря ти за коментара. Преди живеех във Варна и затова най-напред погледа ми е насочен натам. Всички мои познати с амбиции и стремеж да постигнат нещо се преместиха в Сф. Може би не е зле да помисля и вариант Сф.
Всеки нов ник може да си твърди каквото иска за миналото, защото няма как да бъде проверено. Обаче е ясна датата на регистрацията ти тук - преди 18 месеца. Ако наистина тогава си се набутал в битхуйни лошо, особено щом "Аз не продавам". HODL. Не виждам да си се похвалил да си купил имот през този период.
В Биткоин влязах преди 5~6 год. Тогава си мечтаех някой ден да иде до 20к, то взе че отиде на 67.
За имотите няколко пъти повторих, че купих 2013, 2018 та и 2020 та. За проверката казах, който не вярва да дойде при нотариус с парите си и да проверим.
Този не е варненец - това е един изритан от жена си холандски гастар, живеещ в беседка построена в двора на маминка. Твърди, че има собствени имоти, а в същност има само един полуразрошен хотел в Банско, където е набил наследствена пара. В момента има още няколко ника, като пише от едниния и си отговаря сам от другия.
Този не е варненец - това е един изритан от жена си холандски гастар, живеещ в беседка построена в двора на маминка. Твърди, че има собствени имоти, а в същност има само един полуразрошен хотел в Банско, където е набил наследствена пара. В момента има още няколко ника, като пише от едниния и си отговаря сам от другия.
Ти си стой в Германия най-добре, България имаше някакви напредъци в периода 2010-2017, последните 5 години обаче нещата станаха трагични. Колкото и да се влошават нещата в немско (и навсякъде като цяло), България е най-голямата трагедия на света, истински мазохизъм е да се живее сред това крадливо простолюдие.
Без да познавам добре Варна, мисля че София е много над нея... във всеки смисъл без морето..., но има приятна планина. Ама то във Варна си е доста студеничко та все едно морето че го няма :-). , НО точно спокойствие не знам дали ще намериш в София - пак е презастроено, с колите е сложно, а и ставащите имоти на добро семейно място в момента са цифра според мен дори и за 20 години в Мюних.... Ей го Жони и той ги има, ама парЕто за софийски имот не стигат :–)
Кое според теб е добро семейно място? Бюджет има достатъчно.
Аз търся нещо за живеене, 20+ години Мюнхен ми стигат. Германия няма нищо общо с това което беше преди 20г. Въпросът е дали Варна или може и София.
Варна не е ок по много критерии. Овен районите близо до морската няма нито един квартал да става за нещо. Аз бих избрал София пред Варна, но зависи къде в София и най-важното какво ти е важно на теб. Пловдив мисля че е по-добър и от двата в много отношения, но климата е гаден, има много комари, а зимата невероятен смог, което пак го прави неподходящ. По родопската яка е популярно да се строят къщи и богатите ходят там, но пак има комари и е много скъпо, в много от селата няма инфраструктура.
Ако единствения избор е Варна, освен кварталите до морската бих предпочел Аспарухово(със моста хич не е оферта), Аксаково че дори и владиславово. Направо ме хваща клоустрофобията като ходя във Варна. Горе на Бриз зимата ще те отвее, имах един бизнес партньор преди 4-5 години имаше голяма къща там с басейн и всичко и бяхме за коледа - умряхме от студ и вън и вътре.
Прав си, по-младите роднини с големите заплати са в Сф, а по-старите без особени умения са във Варна. Утре ще ми идват на гости от Сф и ще обсъдя възможностите.
Без да познавам добре Варна, мисля че София е много над нея... във всеки смисъл без морето..., но има приятна планина. Ама то във Варна си е доста студеничко та все едно морето че го няма :-). , НО точно спокойствие не знам дали ще намериш в София - пак е презастроено, с колите е сложно, а и ставащите имоти на добро семейно място в момента са цифра според мен дори и за 20 години в Мюних.... Ей го Жони и той ги има, ама парЕто за софийски имот не стигат :–)
Ако искаш да живееш в относително модерен и европейски град - София с всичките и минуси е доста по-добре (да ме прощават Варненските колеги)
Лично мнение, но Варна много изостана даже и от Бургас
Ако искаш да живееш в относително модерен и европейски град - София с всичките и минуси е доста по-добре (да ме прощават Варненските колеги)
Прав си, по-младите роднини с големите заплати са в Сф, а по-старите без особени умения са във Варна. Утре ще ми идват на гости от Сф и ще обсъдя възможностите.
Тъй кажи, че си гастар в мюних, това обяснява нещата. Що си не седиш там, нали в бг всичко е кочина и кофтор
човекът явно е успял с реализацията... ти някакъв проблем с хората, които успяват навън ли имаш? само гастари са ти в устата, но ако не бяха те да наливат пари в имоти... кой щеше да бута пазара нагоре?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Аз търся нещо за живеене, 20+ години Мюнхен ми стигат. Германия няма нищо общо с това което беше преди 20г. Въпросът е дали Варна или може и София.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар