Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Наистина, форумните повишители-манупулатори ако искат да докажат, че вярвят в бъдещето повишение на имотите, да докажат със снимки на техни лични договори за покупка.
Иначе си остават само обикновенни форумни драскачи и лаладжии.
Ако не купуваш имоти в момента, какъв повишител си тогава?! Значи си прост лузър...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Остави туй "купували"! Бъди мъж - купи сега!Last edited by bulgarian lev; 03.08.2022, 23:03.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Ми купи тогава на 2500 евра щом ще идат на 7500. С драскане по форумите не се правят пари! Купи и се похвали тук и ще те признаем, че си сериозен инвеститор а не форумен драскач-манипулатор.
Иначе си остават само обикновенни форумни драскачи и лаладжии.
Ако не купуваш имоти в момента, какъв повишител си тогава?! Значи си прост лузър...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнениеВинаги съм се чудил как е възможно някой хора да си мислят, че ще измамят банкерите, и ще получат нещо безплатно от тях. Толкова много хора си мислят, че инфлацията ще обезцени дълговете им... Сякаш малката и невидима група от богати кредитори, които движат системата са ОК с това да бъдат прецакани...
Влизаме в ЕС -> борда пада -> левовите кредити се обезценяват -> затуй всички масово теглиха ипотеки
2005-2006 на 8-9% вързани към Софибора тогава, вместо еврови кредити на 4-5% вързани към Юрибора...
и си платиха всичко кат' попове! - и даже им ги надуха лихвите през 2009-2010!
Не борд падна, не кредита се обезсили...
Та и ся, Надника от 10 хилки $$$ пък чЕка хиперинфлация у евраки ...... и той толко ше я дочЕка!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
О, напротив. "Официалната" инфлация ще е 50%, а горива, храни, ток, имоти ще са по 2 и по 3. Съответно ръстът на заплатите ще "компенсира" само официалната инфлация. Тоест за това което 2021 са купували с една заплата, през 2025 ще трябват заплата и половина. Или ако миналата година в банка си имал пари за 100 квадрата, през 2025 едвам ще стигнат за 50.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Остави туй "купували"! Бъди мъж - купи сега!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз съм купил доста имоти с пари които сам съм си изкарал и не живея в "семеен" (дарен) от мама и тати имот. Така, че си запази съвета за себе си, че по-скоро Кольо тебе ще превари със собствен имот.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКупувай, че и(!) Кольо е на път да те превариОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кольо, не скочиш ли сега на 1800, ще ти се наложи да скочиш на 3200, както предсказах. 2017-та, балон (ама полунадут), 2022-ра (балон ама не до пръсване надут) 2027-ма (як балон, още 1-2 години до спукването му)
И като се обърнеш... Кольо е рекламно лице на банка ДСКLast edited by bertram; 03.08.2022, 22:14.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
О, напротив. "Официалната" инфлация ще е 50%, а горива, храни, ток, имоти ще са по 2 и по 3. Съответно ръстът на заплатите ще "компенсира" само официалната инфлация. Тоест за това което 2021 са купували с една заплата, през 2025 ще трябват заплата и половина. Или ако миналата година в банка си имал пари за 100 квадрата, през 2025 едвам ще стигнат за 50.
Имам чувството, че си пиша с някой друг...преди два месеца звучеше по-логично! Вярно е, че прогнозите ти не се сбъдваха, но сега си тръгнала съвсем през просото!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Плевен е пазара на страха за миналата година,поне това беше финалното обобщение,но все пак всеки греши,при теб тотала е печеливш.
Не можем да кажем същото за наемателя на Ника ти.
И като се обърнеш... Кольо е рекламно лице на банка ДСК
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Е чакай малко сега. лихвите като се вдигаха инфлацията умираше, сега пък и лихвите да падат пак инфлацията умира. Хем така хем иначе. Лихвите по ипотеките падат защото вече му се вижда края на вдигането на лихвите и печатането пак ше започне догодина точно както написах пез април още.
- 1 like
Коментар
-
Ако ти е нужно жилище на семейството и се очертава да си в София поне до завършването на децата, не виждам какъв е проблемът. Купуваш каквото ти трябва, стига да можеш. Ако ти е скъпо, търсиш в по-евтин квартал и така до ПерникНай-голямата грешка е да знаеш какво ти трябва и да имаш възможност, но да чакаш 10 години като каръка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМомчета, ще ме светнете ли за цените в момента, нямам време и да ги следя вече. Пара кеш дедо вече не притежава в банка. Всичко набих преди 15ина дена в индекси. А гледам че нещо рипнаха нагоре, някои с по 170 пункта. С имотите приключих, но да видя вие захлупихте ли нещо по провинцията. За Сф изобщо не ви питам. Аз купих дебеличко - май месец два апарта в Плевен, средно около 900€ на квадрат, но трябваше да го сторя. Вече писах за това, но припомням.
Не можем да кажем същото за наемателя на Ника ти.
Коментар
Коментар