Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
9 нови етажа болница. И аз ще трябва да облужвам с екипа си маса нови отделения с хора пациенти от цялата страна. Вчера на събрание се каза - 18500 човека са минали, пролежали и изобщо в моята болница от началото на 2022.
Направо страх ме побира. Вярно че заплащането ще ми стане двойно от сега, но това е много работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Ти май не си стъпвал скоро в Плевен, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Плевен е града на здравето,Лева е уважаван специалист,недейте така да се подигравате с хората .Не се знае утре до кой ще опрете малка държава сме .
Направо страх ме побира. Вярно че заплащането ще ми стане двойно от сега, но това е много работа.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Ти май не си стъпвал скоро в Плевен, а?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Плевен е града на здравето,Лева е уважаван специалист,недейте така да се подигравате с хората .Не се знае утре до кой ще опрете малка държава сме .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Дърти коцкари си веят атрибутите из страната и бройкат чужди булки. И видно разполагат с безкрайно време, за да пишат нон стоп едно и също. И с каква подробност споделят, вече не е забавно. Да се събират с дървения философ с неговото постоянно 2029 и да си пишат 500+ поста седмично.
- 1 like
Коментар
-
Сторгозия е облагороден квартал и отдавна вече не само с панелки. Има и магазини, училища, комунални центрове и транспортни линии. Те сега изобщо в града пуснаха няколко линии на електрически автобуси. Шкоди, същите като тролеите, и в Сф ги има.
А каките, мммм, ще дойдеш ти на мойта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
То в Плевен всичко е тихо особено след 19ч. Не знам колко като % са тъмните прозорци, но градът от години е доста обезлюден, а жил.фонда строен през силните години на социализма си стои + ново построено . Лятото юли-август има вълна от отпускари живеещи в чужбина (не само в района, а повсеместно из страната) идват,харчат,хвалят се, а после пак става тихо и спокойно. Демографията е много зле.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение45 кв м гарсониера, не знам коя Младост точно, мой познат е наброил 200000 лева.Last edited by nkavrakov1982; 03.11.2022, 11:24.
Коментар
-
Кавръка на лична тур обиколка ли е? Анализ на имотния пазар отчитайки на място всички фактори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
2019-2020 не го гледай, тогава купувахме на 1000 евра (на картинка) + 600 евра (хубав скъп) ремонт. В момента цените са 2500 евра + 800 евра (среден) ремонт. Кой купува? Аз не съм чул някой да е купил последните 2-3 месеца. ти чувал ли си? Някой от форума купил ли е? Който купи сега, една кафемашина от мен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение45 кв м гарсониера, не знам коя Младост точно, мой познат е наброил 200000 лева.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение45 кв м гарсониера, не знам коя Младост точно, мой познат е наброил 200000 лева.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар