IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Според преброяването населението на Плевен е намаляло с 15 хиляди души от 107 хиляди на 92 хиляди за 10 години.А през 1992г е било 131 хиляди души. Намаляване с 30 процента за 30 години.
    Може, но има хора прииждащи за деня, за седмица, за кратко...движението на хора е по-голямо отпрефи. Затова регистрираното население и броенето което си беше фишек работа и се отнася за всички градове не е много определящ фактор. По отношение на движение на хора, капитали, консуматори и потребители на всичко, включително имоти.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

9 нови етажа болница. И аз ще трябва да облужвам с екипа си маса нови отделения с хора пациенти от цялата страна. Вчера на събрание се каза - 18500 човека са минали, пролежали и изобщо в моята болница от началото на 2022.
      Направо страх ме побира. Вярно че заплащането ще ми стане двойно от сега, но това е много работа.
      Виж сега ,от работа не се плаши,но не е зле да почнеш и малко мениджърски линии да вкарваш,+лидерски такива.Делегираш задачи и задължения ,но така че хората да те обичат и да пеят докато работят.Може лека лекция да ти предам,но запомни основното,за да ти се случат нещата с екипа,раздавай се за хората ,те трябва да го усетят,и искай тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Ти май не си стъпвал скоро в Плевен, а?
        Според преброяването населението на Плевен е намаляло с 15 хиляди души от 107 хиляди на 92 хиляди за 10 години.А през 1992г е било 131 хиляди души. Намаляване с 30 процента за 30 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Плевен е града на здравето,Лева е уважаван специалист,недейте така да се подигравате с хората .Не се знае утре до кой ще опрете малка държава сме .
          9 нови етажа болница. И аз ще трябва да облужвам с екипа си маса нови отделения с хора пациенти от цялата страна. Вчера на събрание се каза - 18500 човека са минали, пролежали и изобщо в моята болница от началото на 2022.
          Направо страх ме побира. Вярно че заплащането ще ми стане двойно от сега, но това е много работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Мислех да му го пиша ама се отказах. Да дойде и ако е така в 20 часа го черпя два скоча и два риб ай стека.

Коментар

• Плевен е красив град. Преди 22 години едва излезнах от там с два тристайни до стъргалото. Много муден пазар на НИ. Имам колега от Плевен. Твърди, че "на десет 'плевналии' седем са в Испания и Италия, двама са в София и само един си е там".

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Плевен е града на здравето,Лева е уважаван специалист,недейте така да се подигравате с хората .Не се знае утре до кой ще опрете малка държава сме .
                Виж, тук съм съгласен с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Дърти коцкари си веят атрибутите из страната и бройкат чужди булки. И видно разполагат с безкрайно време, за да пишат нон стоп едно и също. И с каква подробност споделят, вече не е забавно. Да се събират с дървения философ с неговото постоянно 2029 и да си пишат 500+ поста седмично.

Коментар

Сторгозия е облагороден квартал и отдавна вече не само с панелки. Има и магазини, училища, комунални центрове и транспортни линии. Те сега изобщо в града пуснаха няколко линии на електрически автобуси. Шкоди, същите като тролеите, и в Сф ги има.
                    А каките, мммм, ще дойдеш ти на мойта.
                    И е първият град в България, с изцяло подменено осветление с енергоспестяващи осв тела.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

То в Плевен всичко е тихо особено след 19ч. Не знам колко като % са тъмните прозорци, но градът от години е доста обезлюден, а жил.фонда строен през силните години на социализма си стои + ново построено . Лятото юли-август има вълна от отпускари живеещи в чужбина (не само в района, а повсеместно из страната) идват,харчат,хвалят се, а после пак става тихо и спокойно. Демографията е много зле.

Коментар

45 кв м гарсониера, не знам коя Младост точно, мой познат е наброил 200000 лева.
                        Страх лозе пази ,доста народ купиха от страх,сега ще им излезе солено,като паднат цените За Младост в момента имам оферта за същите пари,но 61 квадрата до Американския и Овергаз ,за стандартен двустаен Пълен юг ,4 етаж,2 тераси
                        Last edited by nkavrakov1982; 03.11.2022, 11:24.

Коментар

Кавръка на лична тур обиколка ли е? Анализ на имотния пазар отчитайки на място всички фактори.
                          Обществени поръчки,шефа не пести средства,до края на тая седмица и приключваме ,че ми писна вече ,нон стоп сме по хотели,на улиците и по пътищата,друго не правим докато не мине срока.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

2019-2020 не го гледай, тогава купувахме на 1000 евра (на картинка) + 600 евра (хубав скъп) ремонт. В момента цените са 2500 евра + 800 евра (среден) ремонт. Кой купува? Аз не съм чул някой да е купил последните 2-3 месеца. ти чувал ли си? Някой от форума купил ли е? Който купи сега, една кафемашина от мен.
                            Аз, в началото на октомври. Половината колеги също купиха, от лятото до сега. Те се хвърлят повече на къщи в покрайнините. Нямам нужда от кафемашина, имам си кафе автомат от тези, които си мелят кафето на момента.

Коментар

45 кв м гарсониера, не знам коя Младост точно, мой познат е наброил 200000 лева.
                              Баси глупака!

Коментар

Има пари, угажда си...

Коментар

Working...
                                X