IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    45 кв м гарсониера, не знам коя Младост точно, мой познат е наброил 200000 лева.
    Страх лозе пази ,доста народ купиха от страх,сега ще им излезе солено,като паднат цените За Младост в момента имам оферта за същите пари,но 61 квадрата до Американския и Овергаз ,за стандартен двустаен Пълен юг ,4 етаж,2 тераси
    Last edited by nkavrakov1982; 03.11.2022, 11:24.

Коментар

Кавръка на лична тур обиколка ли е? Анализ на имотния пазар отчитайки на място всички фактори.
      Обществени поръчки,шефа не пести средства,до края на тая седмица и приключваме ,че ми писна вече ,нон стоп сме по хотели,на улиците и по пътищата,друго не правим докато не мине срока.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

2019-2020 не го гледай, тогава купувахме на 1000 евра (на картинка) + 600 евра (хубав скъп) ремонт. В момента цените са 2500 евра + 800 евра (среден) ремонт. Кой купува? Аз не съм чул някой да е купил последните 2-3 месеца. ти чувал ли си? Някой от форума купил ли е? Който купи сега, една кафемашина от мен.
        Аз, в началото на октомври. Половината колеги също купиха, от лятото до сега. Те се хвърлят повече на къщи в покрайнините. Нямам нужда от кафемашина, имам си кафе автомат от тези, които си мелят кафето на момента.

Коментар

45 кв м гарсониера, не знам коя Младост точно, мой познат е наброил 200000 лева.
          Баси глупака!

Коментар

Има пари, угажда си...

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Има 28 областни града. Очаквам с нетърпение останалите пътеписи.
              Дърти коцкари си веят атрибутите из страната и бройкат чужди булки. И видно разполагат с безкрайно време, за да пишат нон стоп едно и също. И с каква подробност споделят, вече не е забавно. Да се събират с дървения философ с неговото постоянно 2029 и да си пишат 500+ поста седмично.

Коментар

• 45 кв м гарсониера, не знам коя Младост точно, мой познат е наброил 200000 лева.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

2019-2020 не го гледай, тогава купувахме на 1000 евра (на картинка) + 600 евра (хубав скъп) ремонт. В момента цените са 2500 евра + 800 евра (среден) ремонт. Кой купува? Аз не съм чул някой да е купил последните 2-3 месеца. ти чувал ли си? Някой от форума купил ли е? Който купи сега, една кафемашина от мен.
                  зеленото ако се брОи
                  започвай да преглеждаш промоциите в емаг за 3 кафе машини
                  за двата гаража може една обща сокоизтисквачка
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Кавръка на лична тур обиколка ли е? Анализ на имотния пазар отчитайки на място всички фактори.

Коментар

• Без повишения на възнагражденията докато няма редовно правителство

Заплатите на чиновниците ще бъдат замразени и няма да бъдат увеличавани, поне докато не бъде избрано редовно правителство. Това предлагат от Министерството на финансите (МФ) с проект за удължаване действието на бюджета за 2022 г., който вече е внесен в парламента.

https://trud.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D...8%D1%82%D0%B5/

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Сторгозия ми харесва,тихичко,стар квартал ,може би емблематичен,но около центъра голяма лудница ,особено в час пик,лудница,тесни улици,стръмно,равно,малко объркано ми се стори,ама явно не познавам града Друго богатство на града ,плевенчанки ,легенди се носят за тях,хубави каки имаше забелязах
                        То в Плевен всичко е тихо особено след 19ч. Не знам колко като % са тъмните прозорци, но градът от години е доста обезлюден, а жил.фонда строен през силните години на социализма си стои + ново построено . Лятото юли-август има вълна от отпускари живеещи в чужбина (не само в района, а повсеместно из страната) идват,харчат,хвалят се, а после пак става тихо и спокойно. Демографията е много зле.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                          Ще има ли изненада днес с новия PM?
                          08:00 GBP BoE Interest Rate Decision (Nov) 3.00% 2.25%
                          Очаква се централната банка на Англия в четвъртък да постигне най-голямото си увеличение на лихвените проценти от 33 години насам, засилвайки усилията си да овладее двуцифрената инфлация.

Живеем в исторически времена.

Коментар

Сторгозия ми харесва,тихичко,стар квартал ,може би емблематичен,но около центъра голяма лудница ,особено в час пик,лудница,тесни улици,стръмно,равно,малко объркано ми се стори,ама явно не познавам града Друго богатство на града ,плевенчанки ,легенди се носят за тях,хубави каки имаше забелязах

Коментар

Сторгозия е облагороден квартал и отдавна вече не само с панелки. Има и магазини, училища, комунални центрове и транспортни линии. Те сега изобщо в града пуснаха няколко линии на електрически автобуси. Шкоди, същите като тролеите, и в Сф ги има.
                              А каките, мммм, ще дойдеш ти на мойта.

Коментар

• https://www.investor.bg/a/560-vanshn...okira-pazarite

По темата от вчера ,както обсъдихме висока инфлация ,много парична маса,упорити харчове,нужно е по силно затягане ,по високи нива на лихвите ,докъде ....никой не знае

Как Фед шокира пазарите?Дори повишаване на основната лихва до 5% може да се окаже недостатъчно, смята анализатор

Коментар

Working...
                                X