Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by nkavrakov1982; 03.11.2022, 11:24.
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кавръка на лична тур обиколка ли е? Анализ на имотния пазар отчитайки на място всички фактори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
2019-2020 не го гледай, тогава купувахме на 1000 евра (на картинка) + 600 евра (хубав скъп) ремонт. В момента цените са 2500 евра + 800 евра (среден) ремонт. Кой купува? Аз не съм чул някой да е купил последните 2-3 месеца. ти чувал ли си? Някой от форума купил ли е? Който купи сега, една кафемашина от мен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение45 кв м гарсониера, не знам коя Младост точно, мой познат е наброил 200000 лева.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение45 кв м гарсониера, не знам коя Младост точно, мой познат е наброил 200000 лева.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Има 28 областни града. Очаквам с нетърпение останалите пътеписи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
2019-2020 не го гледай, тогава купувахме на 1000 евра (на картинка) + 600 евра (хубав скъп) ремонт. В момента цените са 2500 евра + 800 евра (среден) ремонт. Кой купува? Аз не съм чул някой да е купил последните 2-3 месеца. ти чувал ли си? Някой от форума купил ли е? Който купи сега, една кафемашина от мен.
започвай да преглеждаш промоциите в емаг за 3 кафе машини
за двата гаража може една обща сокоизтисквачкапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Има 28 областни града. Очаквам с нетърпение останалите пътеписи.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Без повишения на възнагражденията докато няма редовно правителство
Заплатите на чиновниците ще бъдат замразени и няма да бъдат увеличавани, поне докато не бъде избрано редовно правителство. Това предлагат от Министерството на финансите (МФ) с проект за удължаване действието на бюджета за 2022 г., който вече е внесен в парламента.
https://trud.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D...8%D1%82%D0%B5/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сторгозия ми харесва,тихичко,стар квартал ,може би емблематичен,но около центъра голяма лудница ,особено в час пик,лудница,тесни улици,стръмно,равно,малко объркано ми се стори,ама явно не познавам града Друго богатство на града ,плевенчанки ,легенди се носят за тях,хубави каки имаше забелязахтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЩе има ли изненада днес с новия PM?
08:00 GBP BoE Interest Rate Decision (Nov) 3.00% 2.25%
Живеем в исторически времена.
- 1 like
Коментар
-
Сторгозия ми харесва,тихичко,стар квартал ,може би емблематичен,но около центъра голяма лудница ,особено в час пик,лудница,тесни улици,стръмно,равно,малко объркано ми се стори,ама явно не познавам града Друго богатство на града ,плевенчанки ,легенди се носят за тях,хубави каки имаше забелязах
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сторгозия ми харесва,тихичко,стар квартал ,може би емблематичен,но около центъра голяма лудница ,особено в час пик,лудница,тесни улици,стръмно,равно,малко объркано ми се стори,ама явно не познавам града Друго богатство на града ,плевенчанки ,легенди се носят за тях,хубави каки имаше забелязах
А каките, мммм, ще дойдеш ти на мойта.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/560-vanshn...okira-pazarite
По темата от вчера ,както обсъдихме висока инфлация ,много парична маса,упорити харчове,нужно е по силно затягане ,по високи нива на лихвите ,докъде ....никой не знае
Как Фед шокира пазарите?Дори повишаване на основната лихва до 5% може да се окаже недостатъчно, смята анализатор
Коментар
Коментар