IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Ти май не си стъпвал скоро в Плевен, а?
    Да не е скоро-скоро, но преди 3-4г имах работа за 3 дни и беше много зле положението откъм места да седнеш нормално да вечеряш и въобще общо впечатление от центъра след 18.30- 19 часа. Говоря спрямо други големи български градове.
    Атмосферта беше меко казано подтискаща - да уточня не беше в летния сезон, когато има оживление от почиващи гурбетчии и/или хора от столицата.
    Нищо общо с Пловдив, Търново, Бургас, Варна. София не я коментирам.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Може и така да е.
      То затова и софиянци,пловдивчани и варненци си мислят,че градовете им са претъпкани с хора.Гледат много повече автомобили, бум на строителството и си викат:"София е 2 милиона, а Пловдив и Варна по половин милион ".А истината е доста по-различна-населението навсякъде намалява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

​​​​​Не знам защо само него разпознахте в написаното. Неуважавани лекари не познавам. Ще преживеете и
        ​​закачливия ми коментар ми, че двамата ставате отегчителени с безкрайните ви пъте- и п****о-писи!
        Щото ме познава лично бе, калпак.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Бъркаш се заради увеличеният брой автомобили. И градът,в който живея ,населението е намаляло с една трета от 1992г досега,а автомобилите са се увеличили в пъти.Целият град е претъпкан с автомобили.Построиха се много нови жилища оттогава, а цените на имотите постоянно растат.Така е,защото масово гастарбайтери и местни си влагат парите в имоти.Вечер половината прозорци не светят.
          Ситуацията във всички областни градове е идентична-намаляло население, увеличен брой автомобили, много ново строителство,много необитаеми жилища и повишени цени на имотите
          Хората натрупаха някой лев и го влагат в автомобили и имоти .Но населението драстично е намаляло .
          Може и така да е.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

+1
            Доста съм го мислил. Играчите строят на земеделска земя, пишат го селскостопанска постройка - барака и им излиза без пари. Аз обаче не съм играч. Искам всичко да е законно, а там държавата в лицето на общината, кастрира всяка инициативност.
            В последно време виждам всякакви варианти на къщи-дървени,с пластмасови плоскости и естествено с тухли и бетон. Българите са свикнали на тухлите и бетона,ама традициите се променят.

Коментар

Казвам ти го просто като вариант, щото с очите си виждам как масово се строят къщи.Приеми го като добронамерен съвет .
              +1
              Доста съм го мислил. Играчите строят на земеделска земя, пишат го селскостопанска постройка - барака и им излиза без пари. Аз обаче не съм играч. Искам всичко да е законно, а там държавата в лицето на общината, кастрира всяка инициативност.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

С добра финансова инжекция раждат и по-бързо
                Да, но после квадрата идва все едно е с гледка към Айфеловата...

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                  Още ли ги умувате тея имоти ?
                  Кога почва поскъпването?
                  Обикновено половин до една година след като като СИП е в бичи пазар. Т.е. от теб чакаме отговор кога

Коментар

Така е, но за последната ми баня трябваше да чакам майстора 9 месеца. Сигурно е раждал човека!
                    С добра финансова инжекция раждат и по-бързо

Коментар

Така е, но за последната ми баня трябваше да чакам майстора 9 месеца. Сигурно е раждал човека!
                      Казвам ти го просто като вариант, щото с очите си виждам как масово се строят къщи.Приеми го като добронамерен съвет .

Коментар

• Още ли ги умувате тея имоти ?
                        Кога почва поскъпването?

Коментар

Има вариант да си купиш място или някоя стара къща,да я събориш и да си построиш нова.Около нас се построиха доста къщи и тухлени, и с плоскости.Ще ти излезе по-евтино.

Коментар

И аз имах интерес, но с началото на пандемията очаквах спад, а много колеги тогава накупиха къщи и цените удариха небето. Вече повече от 2,5 години работим всички на 100% от вкъщи, а поскъпването на НИ е огромно, но е най-голямо при къщите. Тъпо парче съм и изтървах момента. Сега е лудост. Не бих ти препоръчал. По-добре да чакаме на перона. Соц виличка в Кокаляне е 1/2 милка. Малка селска гимназия в мутро-барок стил в Симеоново е 2 милки. Колегите без деца скачат обаче на по-голяма дистанция. Нещо в рейнджа на час път от Сф. Там обаче вече няма по 5 - 20 к , както имаше едно време... Аз ще чакам "обещания" краш, ти ако си смелчага - евалата!
                            Има вариант да си купиш място или някоя стара къща,да я събориш и да си построиш нова.Около нас се построиха доста къщи и тухлени, и с плоскости.Ще ти излезе по-евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Плевен е града на здравето,Лева е уважаван специалист,недейте така да се подигравате с хората .Не се знае утре до кой ще опрете малка държава сме .

​​​​​Не знам защо само него разпознахте в написаното. Неуважавани лекари не познавам. Ще преживеете и
                              ​​закачливия ми коментар ми, че двамата ставате отегчителени с безкрайните ви пъте- и п****о-писи!

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

В какъв ценови диапазон са тези къщи,че имма интерес?
                                И аз имах интерес, но с началото на пандемията очаквах спад, а много колеги тогава накупиха къщи и цените удариха небето. Вече повече от 2,5 години работим всички на 100% от вкъщи, а поскъпването на НИ е огромно, но е най-голямо при къщите. Тъпо парче съм и изтървах момента. Сега е лудост. Не бих ти препоръчал. По-добре да чакаме на перона. Соц виличка в Кокаляне е 1/2 милка. Малка селска гимназия в мутро-барок стил в Симеоново е 2 милки. Колегите без деца скачат обаче на по-голяма дистанция. Нещо в рейнджа на час път от Сф. Там обаче вече няма по 5 - 20 к , както имаше едно време... Аз ще чакам "обещания" краш, ти ако си смелчага - евалата!

Коментар

Working...
                                X