IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Е налЕ каза, че тъз год ще е 10%? Кажи как да я бием! Все още чакам конкретни оферти от теб, и да смятаме.

П.С сваляме бюджета на 200 000 евра, което е санитарния мин за обзаведен сносно ап в добър квартал, за който търсим почти 100% заетост.
    Това питам. Дали има такъв период?
    Предполагам колко би била, мога ли да знам?

Аз за себе си знам какво съм направил 2021, за да минимизирам инфлацията.
    Към 2022 съм ок. 23 ще видим.

Търси, не знам... Може и да няма вариант приемлив без риск, за теб.

​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ако не искаш да имаш проблеми и никога не си го правил, отиди при д-р Емилова - там е под пълен надзор и с просвещаване в нещата. Минеш ли оттам, никога няма да бъдеш същият. Първият ми път навремето бе същият опит като при бота - настъпвах си езика по улиците и псувах всички мошеници.
      Тая е най-голямата мошеничка. Гладуване има само два вида.Първо -водно гладуване,когато се приема ЕДИНСТВЕНО вода.И второ-сухо гладуване ,което е много по-ефикасно,когато не се пие и вода.Аз практикувам сухо гладуване като рекорда ми е 7 дни.Отслабнах 11 кг, а нямам тлъстина по тялото.
      Всичко друго освен вода организма го възприема като храна. Дори и чай.Така че Емиловата е мошеничка, щото лъже хората за здравето им.
      Ако искаш да се лекуваш с гладуване започни първо с 24 часа,в които да не ядеш и пиеш вода.Също така не се миеш и къпеш(може да се използват мокри кърпички),нито да си миеш зъбите. На другата седмица го направи за 48 часа.И така постепенно докато стигнеш 5 дни.Но след тия дни гладуване трябва да се изпие на много малки глътки една чаша вода,за да не стане преплитане на червата. И ден-два да се пият само сокове и се яде супа.
      Last edited by Vergil1975; 04.01.2023, 20:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Гладуването ще доведе загуба на мускули, оттам проблем с важния хормон. Тялото се самоизяжда и тъй като подобна диета ще опитате като алтернатива на силова тренировка, ще изчезнат и малкото мускули. В резултат ще сте по-слаб физически докато не възстановите загубеното с белтъчна диета и ако четете дотук вече се досещате - силови тренировки. Защо да си го причинявате? И къде блее форумния доктор да ви спре!?
        Човекът е перфектна машина. Ако така лесно се самоизяждаше, всички американци щяха да изглеждат като италианци.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

я да ми пратиш на лично това гладуване,
          докато следпразничната ми решимост все още не е сломена
          Гладуването ще доведе загуба на мускули, оттам проблем с важния хормон. Тялото се самоизяжда и тъй като подобна диета ще опитате като алтернатива на силова тренировка, ще изчезнат и малкото мускули. В резултат ще сте по-слаб физически докато не възстановите загубеното с белтъчна диета и ако четете дотук вече се досещате - силови тренировки. Защо да си го причинявате? И къде блее форумния доктор да ви спре!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Ако не искаш да имаш проблеми и никога не си го правил, отиди при д-р Емилова - там е под пълен надзор и с просвещаване в нещата. Минеш ли оттам, никога няма да бъдеш същият. Първият ми път навремето бе същият опит като при бота - настъпвах си езика по улиците и псувах всички мошеници.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Аз редовно го правя, ти не знам какво си правил. За да смъкнеш 15% от теглото, значи си бил плик с вода. Нормално максимумът е 10% и си в кондиция. Трудностите ти са били поради първоначалното тежко състояние, от което си тръгнал. Така може и да умреш. Прави се постепенно и с промяна на храненето. А не - хоп, и за един месец да се оправи всичко. Това е цял дял от медицината, само че не храниш мошениците доктори и фармацевти.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха. Ама малоумници се изказват без грам срам.
                ТИ ПРОБВАЛ ЛИ СИ ГО?
                Щот аз съм го изпитал - отслабнах 13кг за 1 месец или 15% от теглото и НЕ МОЖЕХ ДА ХОДЯ, ставах с ЧУЖДА ПОМОЩ, като се обръщах УСУКВАХ КОЛЯНО - 2 пъти го направих. Искаш ли да знаеш колко боли? Питай комшиите от СЪСЕДНИЯ БЛОК, щото и тях съм събудил ....
                Аз редовно го правя, ти не знам какво си правил. За да смъкнеш 15% от теглото, значи си бил плик с вода. Нормално максимумът е 10% и си в кондиция. Трудностите ти са били поради първоначалното тежко състояние, от което си тръгнал. Така може и да умреш. Прави се постепенно и с промяна на храненето. А не - хоп, и за един месец да се оправи всичко. Това е цял дял от медицината, само че не храниш мошениците доктори и фармацевти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

има ли период в историята като удари инфлацията 20% и да спре резко на следващата година/месец, да стане 0%?
                  Е налЕ каза, че тъз год ще е 10%? Кажи как да я бием! Все още чакам конкретни оферти от теб, и да смятаме.

П.С сваляме бюджета на 200 000 евра, което е санитарния мин за обзаведен сносно ап в добър квартал, за който търсим почти 100% заетост.
                  Last edited by better; 04.01.2023, 20:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                    ВЪВЕДЕНИ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НОВОПОСТРОЕНИ ЖИЛИЩА ПО БРОЯ НА СТАИТЕ ПРЕЗ ТРЕТОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2022 Г. ПО СТАТИСТИЧЕСКИ ЗОНИ, СТАТИСТИЧЕСКИ РАЙОНИ И ПО ОБЛАСТИ*

В София и Варна броят е един и същ. Както и в Бургас и Пловдив.

https://www.nsi.bg/bg/content/3137/%...B8%D1%89%D0%B0
                    Ихааа, как може във Варна да са построени нови колкото в СФ?

Коментар

Колко още да поскъпва бе Каврък? 20% е инфлацията тук, повечето храни дори са по-скъпи (нищо че са по-некачественни), джонито ти даде примери с Германия.
                      има ли период в историята като удари инфлацията 20% и да спре резко на следващата година/месец, да стане 0%?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        Мисля, че темата за Еврото ще бъде актуална 2025/26-та
                        Не виждам как ще си наредим кочинката тази година.
                        В момента опитът за обир си върви и сега но с мантрата 'инфлацията това инфлацията онова'

Ще се наместят нещата, защото пари спряха да валят, европарите също са скромни... ще трябва да се бачка и заляга, а който чака на големи надценки ще получи малки обороти.. Велинград май не се напълни, а догодина дали ще е пълен...?
                        Освен, че не се напълни, хората бяха недоволни, че са прецакани и повечето казаха, че има по-добри опции в чужбина. Нещо такова ще се получи и с тези, които купиха имоти на върха. Например купил си лятото на 2022г на 3000 евра на картинка, а комшията има вероятност да купи на 2000 евра и то на груб строеж.

Коментар

Колко още да поскъпва бе Каврък? 20% е инфлацията тук, повечето храни дори са по-скъпи (нищо че са по-некачественни), джонито ти даде примери с Германия.
                          Когато минем в евро по-лесно ше виждаме разликата в цените. Миналото лято много познати разказват с изненада как цените в гръцките магазини са видимо по-ниски (с изключения). Когато сме в една валута вече дразни много.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Негеативите са ясни.
                            Банковата система ще започне да генерира огромни нива на публичен и частен дълг ,това досега ще ти се стори детска игра.
                            Поскъпването както и в Хърватия ще го усетиш веднага ,защото имаш огромна разлика в икономиката ни ,и тази на развитите държави в блока на еврото .-заплатите и стандарта са основните проблеми -България има ниски заплати и нисък стандарт на живот ,слаба икономика с огромен внос
                            Политиците ще теглят заеми като за последно и ще има да ги плащаме за стотици години напред .

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
                              https://amp.cnn.com/cnn/2023/01/04/i...ase/index.html

Още ще вдигат лихвите. Явно проблеми няма от това, даже напротив.
                              в щатите ли мислиш да купуваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                                Абе къде е академика конник без глава, да ви обясни как като приемем еврото цените на всичко ще паднат двойно, а имотите ще ги раздават без пари. Липсва ми светлата му мисъл
                                зает е да ги сваля в темата за понижаването.

Коментар

Working...
                                X