IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
    Предимството на опиканата София за мен е едно и това са болниците. Абсолютно не мога да се сетя друго. Добре, че е останала някоя друга сграда в центъра с по-европейски вид. Всичко останало е леш и мизерия, мигранти, луди, плахоляци и противен трафик.
    Аз наскоро се разходих из Пловдив, след като не бях стъпват там около 30 години. Останах очарован от преобразения център и стария град. Децата много го харесаха. София си е жива кочина в сравнение с Пловдив, Бургас или Варна. ..... засега се държи само и единствено благодарение на държавните институции. Ако управляващите имаха предвидливостта и мъдростта да разсеят институциите из цялата страна, сега ...... щеше да е само една ..... и нищо повече.
    Last edited by keep_calm; 29.08.2022, 10:55. Причина: Спазвайте добрият тон.

    Коментар


    • Предимството на опиканата София за мен е едно и това са болниците. Абсолютно не мога да се сетя друго. Добре, че е останала някоя друга сграда в центъра с по-европейски вид. Всичко останало е леш и мизерия, мигранти, луди, прахоляци и противен трафик.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

        Каврък, много злоба бе човек? Тотално си изплискал легенда. Така няма да купиш...
        Как видя селенията, като сам казваш във Варна си идвал два пъти и то преди години?
        Не е добре да дрънкаш на ангро, то последно време често го правиш.
        Аз не съм роден Варна, но работя тук и си плащам данъците тук и това ми дава право да изразявам мнение, ти обаче правиш преразказ по картинка и олекваш жестоко.
        Направи си труда да си качиш задника на влака, ела разгледай, добиии впечатления от първа ръка и тогава си напиши мнението. Другото са празни приказки дължащи се на някакви комплекси.....
        Злобата и завистта на некупилите е страшна. Това е особено добре изразено при некупилите и причислените към 60-те% квартиранти и обитаващи стаи при родителите си. Жалка комплексарщина откъдето и да го погледнеш. Това обаче не пречи на имотите да си поскъпват и да стават все по-недостъпни.

        ^^^^^2029^^^^^

        Това е положението.

        ====2029====

        за разходка с влак се иска билет купен с пари, ама контрольорите във влаковете не са като тези на градския транспорт в София. Пътник без билет бива глобен и изхвърлен от влака.


        Click image for larger version

Name:	Screenshot 2022-07-26 232412.jpg
Views:	15
Size:	42.3 КБ
ID:	3960168
        Last edited by ВълчоМечков; 29.08.2022, 08:10.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

          Това са 200% щуротии при положение,че 70% от софиянци са от някъде извън София...
          Абе всички плюят по тая София ,само дето половината Пуевен е у форума и гледа само към софийската земя.
          Лева защо купува апартаменти основно в София ами не си седя в Плевен?
          Онзи другия бай Пешо и той мушморока плюе по София но само се оглежда тук да купува.
          Гроздето е кисело и за нашия герой Митко от Банско,та затова се завря на майната си в Албена .
          Ако почна един по един да ги изброявам всичките са провинциалисти оглеждащи се за имот в София.
          Като е толкова лошо да си седят там където са си .

          Коментар


          • Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

            Знаеш ли коя е движещата сила за купуване на второ жилище в София? Тя е " Не случих на съседи, не мога да ги понасям тези изроди и се махам. На всяка цена".
            Софиянци не понасяте не само другите, и сбе си не можете да понасяте. Мъка.
            И много се кефя още в началото на сезона като почнат /в медиите/ истории за калпавото северноморие. Тези истории разбира се са за да ходят софиянци на южните им курорти. Браво. Дори 10 софиянеца да са завърнали от Варна е успех, защото се знае, че където са те всичко осират. Включително хубавите гръцки хотели.
            Това са 200% щуротии при положение,че 70% от софиянци са от някъде извън София...

            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

            Коментар


            • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
              Много нерви пилеете за/против българското черноморие. Нашето море има 3 безспорни предимства пред Гърция и Турция:
              1. Поносими температури юли и август
              2. По-евтино пиене по кръчмите
              3. По-удобно е за хората които не знаят английски

              Като чистота, красота, обслужване, храна, дори като цена не можем да се конкурираме с гръцките и турските плажове.
              Тези предимства са като изсмукани от пръстите.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
                Каза човекът, който ходи в Турция на море през май с автобус и се търкаля до там 17 часа, за да е евтино на макс. Омг...
                Ходя и с автобус и със самолет,това няма значение ,важен е крайния резултат .

                Коментар


                • Много нерви пилеете за/против българското черноморие. Нашето море има 3 безспорни предимства пред Гърция и Турция:
                  1. Поносими температури юли и август
                  2. По-евтино пиене по кръчмите
                  3. По-удобно е за хората които не знаят английски

                  Като чистота, красота, обслужване, храна, дори като цена не можем да се конкурираме с гръцките и турските плажове.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

                    Във форума има няколко човека които са от София,в момента те са в Гърция ,просто малка извадка за статистиката.И още нещо,те не стъпват изобщо на БГ Черноморието,гледам и около себе си ,масово се ориентираха извън БГ.
                    Какво да правят във Варна,ми кажи ?
                    По скоро са в Турция. Единия каза, че бичи по магистралите и че пада голямо ядене и пиене в Турция, а другата май каза че се е набила в някакви провинции. Може и да бъркам.
                    Аз също заминавам за Гърция на безплатни чадъри. Знаете ли защо в Гърция чадърите са безплатни? Защото цялото крайбрежие е под власта /така да се каже/ на министерството на отбраната, а те на концесии не отдават.

                    Коментар


                    • Каза човекът, който ходи в Турция на море през май с автобус и се търкаля до там 17 часа, за да е евтино на макс. Омг...

                      Коментар


                      • източници от ЕЦБ, които са разговаряли с Ройтерс при условие за анонимност, подчертаха, че някои от ръководителите на банката искат да разгледат възможността за повишаване на лихвените проценти със 75 базисни точки на заседанието през септември. Те се позовават на обезпокоителното ускоряване на инфлацията и твърдят, че е необходимо агресивно повишаване на лихвите въпреки риска от рецесия. Както посочва Ройтерс, досега никой от ръководителите на ЕЦБ не се е застъпвал открито за толкова голямо увеличение на лихвените проценти. Решителните стъпки на Фед обаче, който вече пристъпи към повишаване на лихвения процент в долари със 75 б.т., както и тревожното развитие на инфлационния фронт в еврозоната, по-скоро налагат обсъждането на възможността за такъв агресивен ход.
                        "Не подкрепям непременно увеличението със 75 б.т., но не виждам причина да не го обсъдим", заяви един от източниците, който помоли да не бъде назоваван. И уточни, че "след като Фед го направи, не виждам причина да не го поставим поне на масата за обсъждане". Увеличението на лихвените проценти със 75 б.т. все още се смята за малко вероятно предвид съпротивата, която оказват държавите от европейския Юг. Изявленията на тези анонимни източници обаче показват, че увеличението на лихвените проценти с 50 базисни точки е почти сигурно и освен това, тенденцията, която ще преобладава в ЕЦБ, ще бъде към рестриктивна политика.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

                          Ами могат да крадат доматите от Кауфланд например.И ти ще ми говориш за селения.Ти дето слагаш между обикновенните домати розови.По-добре да не идваш във Варна.И у нас има кой да яде домати.Днес във Варна плажовете бяха пълни.До мен се настаниха група шопи.Като казвам до мен едва не си сложиха хавлиите върху моята.Та такива като тях и теб не сте добре дошли.Както казват габровци -добре сте дошли и отишли.Чакайте си по 5 часа на гръцката граница и се кефете на безплатни чадъри.При нас няма нищо безплатно.
                          Доматите от Кауфланд ги взех когато бяха сложили развалени,буквално развалени при големите локдауни още 2020 година,и да подчертая си ги платих ,а после ги и изхвърлих защото не ставаха и те за ядене въпреки надутата им цена.Просто ги платих на нормална цена тогава(на цената на развалените).
                          Отново обяснявам че във Варна си ходят селяните мигрирали в София,нормалните граждани и старите софиянци не ходят в България на море,дори колежка имам варненка замина за Анталия тази година,говорихме си ,каза че във Варна просто е мръсно.
                          Не знам кой чака по границите,когато ходих Май месец в началото на сезона до Турция не сме чакали никъде,отделно до далечните курорти обикновенно си взимаш чартър.
                          По границите висят глупците които нямат акъл и не си хванат един самолет или пък не си правят сметката да идат тогава когато хем е хубаво времето,хем няма тълпи,хем и цените са поносими.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

                            Във форума има няколко човека които са от София,в момента те са в Гърция ,просто малка извадка за статистиката.И още нещо,те не стъпват изобщо на БГ Черноморието,гледам и около себе си ,масово се ориентираха извън БГ.
                            Какво да правят във Варна,ми кажи ?
                            Ами могат да крадат доматите от Кауфланд например.И ти ще ми говориш за селения.Ти дето слагаш между обикновенните домати розови.По-добре да не идваш във Варна.И у нас има кой да яде домати.Днес във Варна плажовете бяха пълни.До мен се настаниха група шопи.Като казвам до мен едва не си сложиха хавлиите върху моята.Та такива като тях и теб не сте добре дошли.Както казват габровци -добре сте дошли и отишли.Чакайте си по 5 часа на гръцката граница и се кефете на безплатни чадъри.При нас няма нищо безплатно.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

                              Знаеш ли коя е движещата сила за купуване на второ жилище в София? Тя е " Не случих на съседи, не мога да ги понасям тези изроди и се махам. На всяка цена".
                              Софиянци не понасяте не само другите, и сбе си не можете да понасяте. Мъка.
                              И много се кефя още в началото на сезона като почнат /в медиите/ истории за калпавото северноморие. Тези истории разбира се са за да ходят софиянци на южните им курорти. Браво. Дори 10 софиянеца да са завърнали от Варна е успех, защото се знае, че където са те всичко осират. Включително хубавите гръцки хотели.
                              Във форума има няколко човека които са от София,в момента те са в Гърция ,просто малка извадка за статистиката.И още нещо,те не стъпват изобщо на БГ Черноморието,гледам и около себе си ,масово се ориентираха извън БГ.
                              Какво да правят във Варна,ми кажи ?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

                                Жалката варненска селяния няма място тук.
                                Пазара е в София и Пловдив,извън тези два града има само жалки останки от население и затихващи територии.
                                Знаеш ли коя е движещата сила за купуване на второ жилище в София? Тя е " Не случих на съседи, не мога да ги понасям тези изроди и се махам. На всяка цена".
                                Софиянци не понасяте не само другите, и сбе си не можете да понасяте. Мъка.
                                И много се кефя още в началото на сезона като почнат /в медиите/ истории за калпавото северноморие. Тези истории разбира се са за да ходят софиянци на южните им курорти. Браво. Дори 10 софиянеца да са завърнали от Варна е успех, защото се знае, че където са те всичко осират. Включително хубавите гръцки хотели.

                                Коментар

                                Working...
                                X