If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти ги виж кви са инвестори. Не купиха преди 11 години ще станат вече, айде някои още са били чекии тогава, но са малко, повечето са зрели хора с опит и познания. Загубиха свята пара, сега се надпреварват да познаят спада. Колко? И никога няма да купят.
Левчо, сега се замислих кой и кога решава да купи по време на спад / ако приемем че ще има възможност за това , което при имотите не е сигурно/.
Сещам се за Бетерчо , който е пич отсекъде и уж ги чатка нещата - начи продава Конье на 50-60К и после КУПУВА на 49К !!!! Впоследствие Коня се оказва че продължава свободен полет надолЕ там до колко е дъното не знам 15К примерно и НЕ КУПУВА а чака не знам 10-12К ли беше.... Начи на 49К купува, а на 3 пъти по-ниска цена не иска.....?!?!
Психологията е странно неща като е обвързана с минавката....
Та начи приемаме че имотите от утре тръгват надоле. В края на 23 са примерно 10% минус. Тогава понижителите ще купят ли ? А ако купят и после цените паднат още примерно до 50% тотал ? Тогава дали няма да чакат още спад ?
Сигурно има некви книги по темата, че тези неща по борсите са ежедневие...., аз се замислих от позицията на аматьор кое как се случва....Гледай къв зор беше за тесла и за ФБ а те се гътнаха за нула време в пъти. Някой дали се кефи, че е купил на 20% от върха като после има още 50% спад....
Ти ги виж кви са инвестори. Не купиха преди 11 години ще станат вече, айде някои още са били чекии тогава, но са малко, повечето са зрели хора с опит и познания. Загубиха свята пара, сега се надпреварват да познаят спада. Колко? И никога няма да купят.
единия май беше казал, че е купил 2013.
Но дори и така да е, това да чакаш спад 50% граничи с фантазията.
Не помня да съм казвам конкретно число, но няма да се учудя и да е толкова средно ( стари +нови) в края на 23
И какво те кара да мислиш че имам ипотека?
Инфантил може да бил баща ти когато те е правил.
Търсачката е на 1 клик разстояние (за който знае как да я ползва)!
2023 -> 3% (няма - тук се демонстрира убеденост)
2024 -> 3.5% (може - тук вече говорим за вероятност)
Хвани единия, удари другия.
Кредит и ниската фин култура били основната причина за покачването на имоти до сега.
Големи специалисти сте и двамата, още като ви видях как смятате процента на ипотеките и се успокоих, че икономическото образование на младежите е в добри ръце..
От тук идват погрешните ви изводи, грешни сметки водят до грешни резултати и грешни прогнози.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Айде поредния инфантил.
Ти като Цецко - през 5 мин. КОГА? Кога? Кога...?
Помни си думите - че лихвите по ипотеките ще се увеличат само до 3.5% до края на 2023!
Моли се да са само толкова...... А най-добре иди и запали някоя по-дебела свещ у Ал. Невски.
Не помня да съм казвам конкретно число, но няма да се учудя и да е толкова средно ( стари +нови) в края на 23
А, какво се случи с цените след 2006, примерно периода 2009 - 2012 г.?
Ами, спаднаха, но през този период разбира се, аз нищо не съм продал, щото познавам стадиите: спадът като период на времетраене почти винаги е по-оптимистичен сценарий наполовина на годините на ръст, а при песимистичен- 1/4.
ПП.Точно в този период, януари 2010г. аз купих първото ми магазинче. Ти от какво се възползва през този светъл период?
Кажи къде е спада?
Ти лично какво купи в тоя "спад"?
За да не съм голословен аз съм в зелено, март 2021. Днес строителя ми се обади, акт 15 след две седмици до 2-3 месеца акт16.
Кажи какво купи?
Айде поредния инфантил.
Ти като Цецко - през 5 мин. КОГА? Кога? Кога...?
Помни си думите - че лихвите по ипотеките ще се увеличат само до 3.5% до края на 2023!
Моли се да са само толкова...... А най-добре иди и запали някоя по-дебела свещ у Ал. Невски.
Този призив го чета от 2006г. насам от Аsen1975...оттогава цената на панеляка ми се е учетворила на капиталова+ спестените пари от излизане на свободен наем-упеторила, а представяте ли си, ако бях повярвал на този "експерт" тогава?
А, какво се случи с цените след 2006, примерно периода 2009 - 2012 г.?
ще се съглася с теб, че става дума за доверие в зелената хартия
но евакуацията започна след като започнаха да запорират доларовите сметки на мада раша
китай, раша, сауди ако се не лъжа вече бягат от $$$
ако ще и 2 поколения да онодат, доверието нема да се върне, защото не е това целта на тия де бягат
ще останат едните подлоги ук, канада, зеландия и австралия
разбира се няма да стане бързо, но веднъж започнало не виждам как ще го обърнат
И ако не дават долари за юани и рубли?
А сочените за "подлоги" как ли гледат на руско-турския джоинт-венчър, в който живеем?
Коментар