Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Миличкия, превъзбудил си се. Ти и челна стойка ще направиш, само да паднат проклетите цени. И все пак ме кефиш колко си нагъл и как изобщо не те е срам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПак рипаш като муле пред майка си...
Не бързай ти казах, съвсем скоро ще разберем!
Очевидно си въобразяваш, че само евровите кредити ще скочат, а левовите ще кротуват.....
Лихвите та лихвите, бетер като професорчето...Защо си мислиш че лихвите ще потопят цените....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНе ти прилича да си преподавател с подобни инфантилни глупости, нито ставаш по-остроумен, нито мненията ти някой би ги приел на сериозно...за сравнение, като бях учител, хората ме отрупваха с цветя от, които не можех да си затворя багажника на колата, УВАЖЕНИЕ И ПОЧИТ, а ти извинявай, ама се държиш като треторазряден клоун в цирка...
Ти дето най-много си обиждал всички в тая тема, ти дето свали до най-ниското възможно ниво с простотиите и личните си нападки.... ти дето вместо да обсъждаш мненията - не спря да коментираше хората като най-голямата форумна клюкарка... И сега изведнъж като си намери майстора - и почна да ревеш за почит и уважение! Така ли? Ами те почитта и уважението СЕ ЗАСЛУЖАВАТ, драги! НЕ СЕ ПРОСЯТ!
Така че каквото получаваш - не търси причината вън от себе си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Как само 3.5%, колега, то юрибора в момента е 3.32%. Ипотеките отиват поне на 5-5.5%, като минимум
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Винаги офертите са под тезгяха, когато минаваш изискванията в пъти и имаш изградена кредитна история/доверие.
Говорих с директора днес. За мен лихвата е 2.1% в левовеГПР към 2.35%. Потвърждението е само вербално, но и другите ми ипотеки са на тези нива, така че според мен е достоверно. Последната сделка ми е отпреди 2 месеца пак на тези нива (80% финансиране, 20% самоучастие).
Ама без да послъгваш, само през 2008-9 даваха у САЩ на фиксирана лихва за целият период и то на безработни.
Абе, вие верно ги мислите банкерите за абдали.
Не помня колко мацки съм прекарал навремето със все евтини или безплатни неща.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
2.55 - жилищни кредити, лихвен процент в лева, Ноември 22
И 3.5 да станат, колко ще спаднат цените?
Не бързай ти казах, съвсем скоро ще разберем!
Очевидно си въобразяваш, че само евровите кредити ще скочат, а левовите ще кротуват.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОстави ги да си живеят с убежденията!
Шоуто почва съвсем скоро - с пернишка сурвачка (тип "винкел")!
Само умувам кой ли подход ще изберат банките;
- Шоково увеличение в началото + по-малки стъпки после;
- или ще се опитат да разпределят поравно всички предстоящи увеличения?. Стискат още, за да няма шок, ама мирише на точка 1.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОстави ги да си живеят с убежденията!
- или ще се опитат да разпределят поравно всички предстоящи увеличения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Предполагам ще са ти нужни 10-на год. да си признаеш и че си бил ватман, преди да се самопровъзгласиш за ....... 'лорд'!Нищо де, ти не бързай! Раната е още прясна, разбирам!
Take your time, както се казва.
https://e-vestnik.bg/4339/%D1%80%D0%...2-1988-%D0%B3/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти като добър пастир пасеш патките в кой университет?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Колега, какъв е процентът на обема на евровите от обема на всички ипотеки( евро, лева)?
Да помогна, виж сайта на бнб.
просто тук си затваряме очите и отричаме до последно - традиция е по нашите ширини
мани го юрибора... има други рискове, които ще принудят системата да се подготви, а това се случва с повишаване на лихвите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнениеКак само 3.5%, колега, то юрибора в момента е 3.32%. Ипотеките отиват поне на 5-5.5%, като минимум
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Как само 3.5%, колега, то юрибора в момента е 3.32%. Ипотеките отиват поне на 5-5.5%, като минимум
Да помогна, виж сайта на бнб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
През 2011 г. купих апартамента, в който и сега живея, като ипотеката за него погасих за 6-7 г. при положение, че не съм видял голям зор, а и дохода тогава не ми е бил много голям. През 2007 г. жената беше бременна, като тя и всички роднини ме навиваха да купувам веднага защото ще изпусна последния влак. Аз обаче съм инат и не слушам какво ме съветва стадото. Сега положението е аналогично!
Коментар
Коментар