Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеМислиш ли, че някой, който е взел ипотека ще го уплашат едно двеста-триста лева отгоре?И аз да съм и аз бих ограничил разходи, но не и да се откажа от жилището. Освен това заплатите в България постоянно се повишават. Плюс пенсиите, та ако се наложи и старците могат да помагат.
И тия тънки сметки по 200-300 лева са си баш сметки без кръчмар.
Неслучайно Левончо само седи отстрани и тихо се подхилква на сметките на Тошето.
Предната криза имаше хора с вноски от 800 лв. отидоха на 1200 лв.
И то при ония цени от 600 евра/квадрат и главници по 80 хил. лева.
А при сегашните главници по 200+ бона само времето ще покаже....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В България е различно. Щото Ганьо като спести някой лев и ги набива в имоти. Аз живея в град,в който сигурно вече половината жилища са необитаеми. Постоянно се строят нови,а цените растат. Именно поради народопсихологията жилищата да са най-ценното нещо на света. И за мен е безумие при демографски срив и много необитаеми жилища да се набутват пари в имоти, ама повечето ни сънародници не мислят така.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тия 200-300 лева горница ги мултиплицирани навсякъде в издръжката за живот,храни,услуги ,така че 200-300 лева в настоящата обстановка са много пари по един заем
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мислиш ли, че някой, който е взел ипотека ще го уплашат едно двеста-триста лева отгоре?И аз да съм и аз бих ограничил разходи, но не и да се откажа от жилището. Освен това заплатите в България постоянно се повишават. Плюс пенсиите, та ако се наложи и старците могат да помагат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕстествено!
Но средния ръст на едното от известно време не отговаря на средния ръст на другото.
И респ. предстои корекцийка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеГлавниците бяха по-малки, но и заплатите бяха по-ниски
Но средния ръст на едното от известно време не отговаря на средния ръст на другото.
И респ. предстои корекцийка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДа, апартаменти се купуваха и при 10-12% лихви по ипотеки, просто главниците не бяха по 100 000+ евра.
А между двете има известна корелация.........
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДа, апартаменти се купуваха и при 10-12% лихви по ипотеки, просто главниците не бяха по 100 000+ евра.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Айде сега ,абе в цял свят едни и същи процеси текат дори в страни огромна покупателна способност на доходите спрямо нашите тука ни изкара нас втора Швейцария ,пак подчертавам излез от рамката на това което ти бълват в лицето платените клоуни по телевизиите и медиите .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеДори и да се вдигнат лихвите вноските по кредита няма да откажат тия,които купуват жилища, за да живеят в тях. Българинът е пестелив и ще се лишава от много неща заради имота. А като вдигнаха пенсиите и мама и тате ще му помагат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИ га идеш с рулетката на място се окаже, че на клипа го снимали все едно си в президентския апартамент в Хаят - пък то "тристаен 72 квадрата"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИ га идеш с рулетката на място се окаже, че на клипа го снимали все едно си в президентския апартамент в Хаят - пък то "тристаен 72 квадрата"!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеНе. Основният проблем е, че брокерчетата ще налазят апа и ще го зарият с фейк обяви и измамни схеми. Иначе броят на огледите драстично спада при качествено описание и снимков материал. Най-добре е 3д видео заснемане на целия обект. Всеки телефон днес може да го направи това.
Коментар
-
Дори и да се вдигнат лихвите вноските по кредита няма да откажат тия,които купуват жилища, за да живеят в тях. Българинът е пестелив и ще се лишава от много неща заради имота. А като вдигнаха пенсиите и мама и тате ще му помагат.
Коментар
Коментар