Първоначално изпратено от Майстора233
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
В Чужденеция ги давам в кооперацията. В хабитатя също ми ги работят, но там плащанията са по-малко.
Наздраве!
ако успея да спра да се забърквам с маломерки, бих купувал земя
без изобщо да знам какво да правя с неяLast edited by ratten; 21.12.2022, 23:15.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Едва ли. С увеличаване на надморската височина атмосферното налягане намалява, а от там отпада необходимостта от равномерно разпределение на течността, достигайки "разширителния съд". Това е свободна интерпретация на закона на Паскал, де. Не претендирам за точност
Наздраве!
разбира се ако идеш на много километри нагоре, там където атмосферата свършва ефекта ще е другдействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
купувай ги, ако може.
после продаваш или даваш да се работи
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
тя ми е слабост
бони, може ли докато си тук, да кажеш как ще се движат цените догодина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
факт - защото се наема и се работи + има големи риби фондове и компании, които купуват стабилно.
демографията все още не удря отраслите, в които може да се обработват големи площи земя с машини и малко хора.
продукцията пък има пазар в чужбина (като няма кой да я яде в България)Last edited by Майстора233; 21.12.2022, 23:07.
Коментар
-
факт - защото се наема и се работи + има големи риби фондове и компании, които купуват стабилно.
демографията все още не удря отраслите, в които може да се обработват големи площи земя с машини и малко хора.
продукцията пък има пазар в чужбина (като няма кой да я яде в България)
Четох им стратегиите на ЕС за земите, за биоразнообразието, за горите и за околната среда до 2030. Ще има нови насоки на субсидиране.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
В поземлени имоти. По-малко в Чужденеция, повече в хабитатя. Миналият месец купих няколко имота в землището на с. Боженците. Единият е през един имот от регулация. Изоставена овощна градина е. Но за да стане атрактивен парцела трябва да изкупя съседните. В момента съм размисли.
Наздраве!
после продаваш или даваш да се работипрепоръка е
Коментар
-
стана ми сега любопитно
ти къде набиваш свободния кеш
и не хитрувай
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Тази година има скок при поземлените имоти. На места с над 25 - 30%. Цените скачат като луди. Обаче, от друга страна въобще не съм почитател на пари в банката. Мотат ми се едни по сметките и ме изнервят.
Наздраве!
ти къде набиваш свободния кеш
и не хитрувайпрепоръка е
Коментар
-
ако знаете колко още такива рентиери ще има да се чудят...досега беше стягането и заканите, но ' Нема 'ора бате!'
Сложни ще са следващите години. Поне аз не мога да прогнозирам как ще се развият за наемите. И залагам на песимизма....не като нива, акато търсене.... Това е и една от причините да не вдигна наема на стари и коректни наематели макар и да е доста под сегашните пазарни нива....
Коментар
-
Тази година има скок при поземлените имоти. На места с над 25 - 30%. Цените скачат като луди. Обаче, от друга страна въобще не съм почитател на пари в банката. Мотат ми се едни по сметките и ме изнервят.
Наздраве!
продукцията пък има пазар в чужбина (като няма кой да я яде в България)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Те затуй имотите си поскъпват. С купувачЕ с подобна визия и обосновка - те са извън пазара. Стават за коментатори на спортни събития, постфактум. Ама не всички от тях даже.
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Предполагам че не е много ок за инвестиция / явно е гласен за отдаване, но не се е получило според очакванията и затва го продават.. Вдигане на цената също предполагам е сложно поне в близко бъдеще. Такива досега в голямата си част са отивали по ипотечки, а те няма да са много сгодни в близките няколко години.... Този и който и да е стар панел или ЕПК могат да вървят само надолу като общи части и съответните последици за апарта... А и Джони писа, че е на военни...много на брой....пенсионирани.....мъка за разбирателство относно подобрения...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
от друга страна може пък да му е по-лесно да го вдига на 10-тия
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар