IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако знаете колко още такива рентиери ще има да се чудят...досега беше стягането и заканите, но ' Нема 'ора бате!'
    Не знам, може. Тази година от малкият ми опит беше отлична за отдаване като търсене, но следващите ще са доста по-зле защото който имаше да се мести в София обратно след вируса се премести, а излизат нови готови....
    Сложни ще са следващите години. Поне аз не мога да прогнозирам как ще се развият за наемите. И залагам на песимизма....не като нива, акато търсене.... Това е и една от причините да не вдигна наема на стари и коректни наематели макар и да е доста под сегашните пазарни нива....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тази година има скок при поземлените имоти. На места с над 25 - 30%. Цените скачат като луди. Обаче, от друга страна въобще не съм почитател на пари в банката. Мотат ми се едни по сметките и ме изнервят.
      Наздраве!
      факт - защото се наема и се работи + има големи риби фондове и компании, които купуват стабилно.
      демографията все още не удря отраслите, в които може да се обработват големи площи земя с машини и малко хора.
      продукцията пък има пазар в чужбина (като няма кой да я яде в България)
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Те затуй имотите си поскъпват. С купувачЕ с подобна визия и обосновка - те са извън пазара. Стават за коментатори на спортни събития, постфактум. Ама не всички от тях даже.
        Тази година има скок при поземлените имоти. На места с над 25 - 30%. Цените скачат като луди. Обаче, от друга страна въобще не съм почитател на пари в банката. Мотат ми се едни по сметките и ме изнервят.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Предполагам че не е много ок за инвестиция / явно е гласен за отдаване, но не се е получило според очакванията и затва го продават.. Вдигане на цената също предполагам е сложно поне в близко бъдеще. Такива досега в голямата си част са отивали по ипотечки, а те няма да са много сгодни в близките няколко години.... Този и който и да е стар панел или ЕПК могат да вървят само надолу като общи части и съответните последици за апарта... А и Джони писа, че е на военни...много на брой....пенсионирани.....мъка за разбирателство относно подобрения...
          ако знаете колко още такива рентиери ще има да се чудят...досега беше стягането и заканите, но ' Нема 'ора бате!'
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

от друга страна може пък да му е по-лесно да го вдига на 10-тия
            Едва ли. С увеличаване на надморската височина атмосферното налягане намалява, а от там отпада необходимостта от равномерно разпределение на течността, достигайки "разширителния съд". Това е свободна интерпретация на закона на Паскал, де. Не претендирам за точност
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Това за Кавръка може да става да го купи за лично ползване. Но интересно ми е мнението на специалистите дали този имот става за инвестиционен. На 130 К в евро какъв трябва да му е наема, за да има смисъл? Също това може ли да струва реално повече от 150 К в някакво обозримо бъдеще, ако приемем, че инфлация като през 2022 няма да има пак следващите 4-5 години?
              Предполагам че не е много ок за инвестиция / явно е гласен за отдаване, но не се е получило според очакванията и затва го продават.. Вдигане на цената също предполагам е сложно поне в близко бъдеще. Такива досега в голямата си част са отивали по ипотечки, а те няма да са много сгодни в близките няколко години.... Този и който и да е стар панел или ЕПК могат да вървят само надолу като общи части и съответните последици за апарта... А и Джони писа, че е на военни...много на брой....пенсионирани.....мъка за разбирателство относно подобрения...
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 21.12.2022, 22:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                Сериозна заявка за ръст на ОЛП -
                Индекс ЛЕОНИА Плюс за 21.12.2022: 1.83%
                По интересното е, че тази лихва е над 1-седмичната лихва на Euribor, коята е 1.774 %. Тук вече ми трябва помощ от приятал или жокер от публиката. Защо лихвата по левовите овърнайт депозити е по-висока от тази на евровите?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio

На Бони на 10-тия етаж ще й отлетят кюлотите. Само приказва.
                  тя ми е слабост
                  бони, може ли докато си тук, да кажеш как ще се движат цените догодина.
                  препоръка е

Коментар

• При НС колкото по-висок етаж е, толкова по-висока е цената. По 100 евро горница на всеки 5 метра прибавено земно притегляне.

Коментар

Ами, виж, има си компромиси.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Мислиш, че на 10-тия етаж на Кавръка ще му се качват ташаците на ушите ли? Сигурно затова не го иска.
                        препоръка е

Коментар

сред простите хора битуват подобни вярвания.
                          една съседка, която иначе се има за много знаеща
                          каза, че като си свалила котката от 12-тия етаж пред блока и котката клекнала
                          под въздействие на по-голямото земно притеглане на кота 0
                          Мислиш, че на 10-тия етаж на Кавръка ще му се качват ташаците на ушите ли? Сигурно затова не го иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Промили!? А не са ли промил от промила? Наистина сме трагедия в STEM
                            Ами не съм толкова запознат, ти имаш претенции да покажеш колко си умна може да ни осветлиш по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Влизам във форума и чета, чета ... После поне година няма нужда да ходя на цирк. Пари пестя
                              Наздраве!
                              Те затуй имотите си поскъпват. С купувачЕ с подобна визия и обосновка - те са извън пазара. Стават за коментатори на спортни събития, постфактум. Ама не всички от тях даже.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

сред простите хора битуват подобни вярвания.
                                една съседка, която иначе се има за много знаеща
                                каза, че като си свалила котката от 12-тия етаж пред блока и котката клекнала
                                под въздействие на по-голямото земно притеглане на кота 0

Влизам във форума и чета, чета ... После поне година няма нужда да ходя на цирк. Пари пестя
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X