If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една мъдрост твърди, че земята е вечна, а приходите от нея - също. Наличието на високопроизводителна техника изисква комасиране на площите. Според мен обаче, ще растат цените на имотите в близост до вода.
Четох им стратегиите на ЕС за земите, за биоразнообразието, за горите и за околната среда до 2030. Ще има нови насоки на субсидиране.
Наздраве!
но нали няма да стане като в холандия, да им затварят стопанствата
увеличава се. представи си съвсем грубо така един маркуч, по който пускаш вода или въздух и го стиснеш дори само от едната страна .. налягането ще се повиши .. за това и по върховете на планините ветъра вее по силно, планината играе ролята на стиснатия маркуч от едната страна .. но как и да е ..
разбира се ако идеш на много километри нагоре, там където атмосферата свършва ефекта ще е друг
Законът на Паскал малко друг прочит има, а атмосферното налягане пада в зависимост от надморската височина. То, затова и водата започва да кипи при по-ниска температура на по-голяма височина.
Колкото до ветровете - причините за тях по върховете са различни - макро и микроклиматични. Едни указват влияние върху скоростта, други върху посоката и прочие. Метеорологията и климатологията са сложни науки.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Демографията няма никакво отношение към ЗЗ. Основно се влияе от цените на суровините които са глобални, както и от субсидиите. И двете ще вървят на горе в дългосрочен план. Имотите в градовете ще изоставят от тях. Имотите свързани с туризъм също са експортно ориентирани също дългосрочно ще бият имотите в големите градове макар че сега тенденцията е обратна.
за потреблението - населението на планетата расте, обработваемата земя е все по-изтощена и замърсена + климатичните изменения (не на добре) та в този ред на мисли българската демография... си е наш проблем
под демография да ги засегне визирам сектори, които искат 'ръчичка да пипне' и всъщност са с доста по-висока добавена стойност от зърнарите, но там липсата на работна ръка е проблем, а също така и други особености на българската действителност.
за туризма за съжаление нещата не са като на нивата ореш и береш, а се иска да се мисли, а тук малко имаме навика да залитаме и да оставяме мутрите да мислят...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Демографията няма никакво отношение към ЗЗ. Основно се влияе от цените на суровините които са глобални, както и от субсидиите. И двете ще вървят на горе в дългосрочен план. Имотите в градовете ще изоставят от тях. Имотите свързани с туризъм също са експортно ориентирани също дългосрочно ще бият имотите в големите градове макар че сега тенденцията е обратна.
Какъв туризъм, бе, друже? Иде световен глад, България ще стане износител номер едно на трюфели - всички ще се превърнем в диви прасета, така ще оскотеем. След близо 30 млрд. европейски субсидии произвеждаме едва 20% от храната си. След още 30 млрд. ще чакаме Бони да пусне мляко.
Едва ли. С увеличаване на надморската височина атмосферното налягане намалява, а от там отпада необходимостта от равномерно разпределение на течността, достигайки "разширителния съд". Това е свободна интерпретация на закона на Паскал, де. Не претендирам за точност
Наздраве!
увеличава се. представи си съвсем грубо така един маркуч, по който пускаш вода или въздух и го стиснеш дори само от едната страна .. налягането ще се повиши .. за това и по върховете на планините ветъра вее по силно, планината играе ролята на стиснатия маркуч от едната страна .. но как и да е ..
разбира се ако идеш на много километри нагоре, там където атмосферата свършва ефекта ще е друг
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
факт - защото се наема и се работи + има големи риби фондове и компании, които купуват стабилно.
демографията все още не удря отраслите, в които може да се обработват големи площи земя с машини и малко хора.
продукцията пък има пазар в чужбина (като няма кой да я яде в България)
факт - защото се наема и се работи + има големи риби фондове и компании, които купуват стабилно.
демографията все още не удря отраслите, в които може да се обработват големи площи земя с машини и малко хора.
продукцията пък има пазар в чужбина (като няма кой да я яде в България)
Една мъдрост твърди, че земята е вечна, а приходите от нея - също. Наличието на високопроизводителна техника изисква комасиране на площите. Според мен обаче, ще растат цените на имотите в близост до вода.
Четох им стратегиите на ЕС за земите, за биоразнообразието, за горите и за околната среда до 2030. Ще има нови насоки на субсидиране.
Наздраве!
Мечо
В поземлени имоти. По-малко в Чужденеция, повече в хабитатя. Миналият месец купих няколко имота в землището на с. Боженците. Единият е през един имот от регулация. Изоставена овощна градина е. Но за да стане атрактивен парцела трябва да изкупя съседните. В момента съм размисли.
Наздраве!
купувай ги, ако може.
после продаваш или даваш да се работи
стана ми сега любопитно
ти къде набиваш свободния кеш
и не хитрувай
В поземлени имоти. По-малко в Чужденеция, повече в хабитатя. Миналият месец купих няколко имота в землището на с. Боженците. Единият е през един имот от регулация. Изоставена овощна градина е. Но за да стане атрактивен парцела трябва да изкупя съседните. В момента съм размисли.
Наздраве!
Мечо
Тази година има скок при поземлените имоти. На места с над 25 - 30%. Цените скачат като луди. Обаче, от друга страна въобще не съм почитател на пари в банката. Мотат ми се едни по сметките и ме изнервят.
Наздраве!
стана ми сега любопитно
ти къде набиваш свободния кеш
и не хитрувай
Коментар