Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
И в западният свят се случват и много по-страшни неща от тока по необезопасен кабел .Като в Италия, където падат мостове. Или в Германия, където редовно катастрофират влакове с човешки жертви.
Забелязал съм го и при други емигранти, че вземате някакъв частен случай и го хиперболизирате все едно всеки ден в България умират хора от ток от кабели.
И естествено, че за всеки човек сигурността е на първо място.Аз искам до мога да си пусна децата спокойно да се разхождат,а не като в Швеция да ги изнасилят.И най-често там изнасилванията стават на публични прояви-концерти и други сбирки на открито. Набелязват ахмодовците някое момиче и няколко човека правят кръг около нея.След това други правят втори кръг ,та никой отвън да не види какво става. И тия от първият кръг я изнасилват.
Така че хайде няма нужда от дюнери в България. Това са диваци и колкото по-далече са от нас,толкова по-добре.
А и като ги предпочитат шведи и немци пред българите,халал да им са.
А нечистоплътни хора в България рядко се срещат,основно са изкукали пенсионери или бачкатори.Ама надали и шведските бачкатори са много чистоплътни.
А и аз в чужбина не съм ходил толкова често като теб,но при няколкото си посещения веднага различавах дали някой човек на улицата е местен или от Източна Европа. Щото много местни се обличат като някакви мизерници.Особено във Великобритания.
И ти може и да имаш бизнес с черни, ама проблем не са тия черни,които правят бизнес ,а тия ,които вършат престъпления и висят на социални помощи.
Коментар