IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Това е вярно но донякъде ,познавам жена ,приятелка на моята ,която е главен счетоводител в една водеща американска фирма -тя се е набила с 50 хиляди лева на зелено 2008 ма и е изгоряла с парите ,даже мах със заем е било и още плаща ,сега е под наем ,ходи и разправяй на нея за зеленото
    Ти пак вадиш частното от общото и търсиш негативния пример. Има много такива със сигурност.

Аз давам личен пример, колегата Пинокио и той. Може ние да сме случили на жени :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз лично съм живял под наем само една година като студент и се чувствах некомфортно.И то бях сам,представям си какво ще е ако имах жена и деца. Така че напълно ги разбирам тия, които вземат ипотека, за да имат собствен дом.И не ги упреквам,на тяхно място и аз щях да направя така.
      Такива като теб, които купуват жилища, за да ги отдават под наем,също ги разбирам. Това си е бизнес и имате моите адмирации.Но няма как да разбера тия,които купуват жилища и нито живеят в тях,нито ги дават под наем.
      Миро, днес съвсем изплиска легена гледам в другите постове :-)
      Под наем с некоректни наемодатели особено не е добре / да те изгонят в кофти време/, но когато наема се индексира и наемателя е коректен проблеми никой не може да очаква.
      Разбира се в собствено жилище е по-добре, но с ипотека то не е собствено, а на банката, която е безмилостно жестока и нема лабаво никога....
      Не виждам как 20-30 години напрежение дали децата ти ще останат длъжници на банката до гроб ще стимулира репродукцията. Много по-добре е под наем в София или друг голям град или селска наследствена къща като теб от гледна точка на репродукция :-)
      Аз купувам не за да отдавам под наем, а за да спася кеша и имат внуците ми защото те сами няма да могат да си купят в София с около 98% вероятност....Наема попътно е само за покриване на амортизацията и разходите като данъци и т.н.. Не е цел.
      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.11.2022, 15:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

2021 бях събрал едни пари + акции малко, бонуси такива ми ти работи и казвам на жената да вземем един двустаен. Гледах един тепърва започващ по-голям обект и си правя сметки и обсъждаме с нея. Тя обаче вика, дай да видим дали няма нещо в по-напреднала фаза. И се оказа права, намерих каквото търсех на по-добра локация, по-малък блок, който сега е пред акт 16. Другия още няма Акт14.
        Същото и за избирането на апарт в блока. Интуицията ѝ е безпогрешна.
        Без жената не ходя на оглед и не взимам важно решение. Има и друго, прехвърляш една част от отговорността, иначе все ще си виновен . Но за интуицията спор няма.
        Това е вярно но донякъде ,познавам жена ,приятелка на моята ,която е главен счетоводител в една водеща американска фирма -тя се е набила с 50 хиляди лева на зелено 2008 ма и е изгоряла с парите ,даже мах със заем е било и още плаща ,сега е под наем ,ходи и разправяй на нея за зеленото

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Жените са голяма работа. Аз моята я слушам на сляпо от дълго време. Още не е довършила идеята и съм я възприел. Имат страшна интуиция. Всеки, който има жена, знае това. Ергените затова умират рано, защото няма кой да им се качи на главата и да ги занимава с глупости.
          2021 бях събрал едни пари + акции малко, бонуси такива ми ти работи и казвам на жената да вземем един двустаен. Гледах един тепърва започващ по-голям обект и си правя сметки и обсъждаме с нея. Тя обаче вика, дай да видим дали няма нещо в по-напреднала фаза. И се оказа права, намерих каквото търсех на по-добра локация, по-малък блок, който сега е пред акт 16. Другия още няма Акт14.
          Същото и за избирането на апарт в блока. Интуицията ѝ е безпогрешна.
          Без жената не ходя на оглед и не взимам важно решение. Има и друго, прехвърляш една част от отговорността, иначе все ще си виновен . Но за интуицията спор няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Ако вярваш в това, защо не продадеш сега всичките си имоти. След "3-5 години" живот под наем, ще си ги върнеш двойно и тройно Сестра ми направи такава врътка преди 15 години. Искат се обаче топки и тя явно ги има
            Жените са голяма работа. Аз моята я слушам на сляпо от дълго време. Още не е довършила идеята и съм я възприел. Имат страшна интуиция. Всеки, който има жена, знае това. Ергените затова умират рано, защото няма кой да им се качи на главата и да ги занимава с глупости.

Коментар

Е,

И да не довършат някоя маломерка в Младост и на акт 15 се живее ,може да се довърши с продажбата на сребърници в темата с монетите ,ха ха
              ти защо ми репликираш мнението
              да не би да живееш още при родител, на тия години?!

а иначе съм ти задължен за рекламата, макар да няма връзка с темата.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

+1 ох, приядоха ми се мекички
                утре на закуска
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не само съм гледал, а и купих / изядохме 2 кила вчера
                  https://www.promooferti.com/%d0%b1%d...e%d0%b5%d0%bc/
                  Иначе онлайн могат да ти искат и пейсе ойро ...или към 5 конья :-)
                  Пак купуваш само най-евтините промоции, съответно и най-големия боклук на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Лятото или зимата, че разликата е едно 2-3к лева
                    То сега и лятото си е цифра с тези климатични промени.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ти плати една сметка за ток без акт 16 и после коментирай:-) И сребърниците не ги мисли. Мисли как печелиш 240 лв от лихви всеки месец.
                      Лятото или зимата, че разликата е едно 2-3к лева
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Е,

И да не довършат някоя маломерка в Младост и на акт 15 се живее ,може да се довърши с продажбата на сребърници в темата с монетите ,ха ха
                        Ти плати една сметка за ток без акт 16 и после коментирай:-) И сребърниците не ги мисли. Мисли как печелиш 240 лв от лихви всеки месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и при родителите си никой не е умрял. особено от глад.
                          не разбирам, за какво се натискат да коментират цени и имоти, които никога няма да купят.
                          Е,

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

От 2016 рути цените, а спада е винаги след 6 месеца.
                            И ще познае, но аз залагам на 2039 :-)
                            Откакто Дони Тръм стана президент, Кольо рече: "Аз тук през нета ще срутя цените." и се започна... Та до ден днешен. От 2016-та ги срути с +150%

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                              Българина от страх да не загуби стойност на парите, си изтегли депозитите от банките и ги наля в имот от който няма нужда.
                              Но развързването на тези пари, тоест продажбата ще е трудно и дори на загуба понеже в следващите поне 3-5 години пазара ще е надолу , а и броят на празните жилище се увеличава от намалялото население. В един момент се получава че има много имоти за продажба, а купувачи липсват.
                              Ако вярваш в това, защо не продадеш сега всичките си имоти. След "3-5 години" живот под наем, ще си ги върнеш двойно и тройно Сестра ми направи такава врътка преди 15 години. Искат се обаче топки и тя явно ги има

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Песи я погледни по-добре:

https://varna.parkmart.bg/plodove-i-zelenchuci/

[ATTACH=CONFIG]n3991699[/ATTACH]
                                Не само съм гледал, а и купих / изядохме 2 кила вчера
                                https://www.promooferti.com/%d0%b1%d...e%d0%b5%d0%bc/
                                Иначе онлайн могат да ти искат и пейсе ойро ...или към 5 конья :-)

Коментар

Working...
                                X