Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеИ това какво би трябвало да значи ? Освен че има 13% идиоти
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКакво ще се случва с цените на недвижимите имоти в България през 2023 г.?
21.13% Ще има спад от 10%
6.98% Ще има ръст от 10%
46.42% Ще има спад от над 10%
5.66% Ще има ръст от над 10%
19.81% Цените ще се запазят без промяна
Брой гласували: 530
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Няма да ме разбереш и да ти кажа. Това се учи с годините и опита. Като порентиерстваш като мен 20 ина години и ще ги усещащ нещата.Значи има към кого да се обръщам за съвети.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Човека преподава в цял свят ,от Дубай до Тайланд ,но пак подчертавам имаше официална покана към агенците и брокерите ,никой не се яви и не пожела да застане и да коментира ,и отново казвам че организацията минава през Запорожанов официално ,а все пак на неговото килимче минават и Тонкин ,и Кобилкина и оня Халембаков от Мана.БГ ,изобщо всичко дето иска да печели и да се развива като продукт се консултира с него ,той е бивш брокер от борсите ,работил е и извън България .
Но брокерите и строителите не смеят да коментират пред хора които са светлинни години пред тях и като знания и като опит
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
На мен ми изглежда доста лимитиран. Ти вярваш ли че, е професор?
Но брокерите и строителите не смеят да коментират пред хора които са светлинни години пред тях и като знания и като опит
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Интересното е че професор Красимир Петров ,с още няколко човека икономисти поканиха брокерите и даже и строителните предприемачи на диспут относно пазара,цените и дори темата за балона ,поканата беше през Запорожанов ,понеже той все пак създаде Инвест про ,НО НИКОЙ не се яви ,иначе лаят като кучета ,но поканиш ли ги публично се крият като мишки
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Същият този палячо (Антон Илиев) ревеше, че медиите плашели купувачите с новини за покачващи се лихви.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Няма да ме разбереш и да ти кажа. Това се учи с годините и опита. Като порентиерстваш като мен 20 ина години и ще ги усещащ нещата.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Пак там -
„Предвид сериозната инфлация, която имаме в момента, не очаквам да има по-голямо поевтиняване на имотите от 5%, като това е по-скоро оптимистична прогноза.“
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕксперт: Имотите няма да поевтинеят през тази година
https://fakti.bg/bulgaria/768026-eks...ez-tazi-godina
„Предвид сериозната инфлация, която имаме в момента, не очаквам да има по-голямо поевтиняване на имотите от 5%, като това е по-скоро оптимистична прогноза.“
Коментар
�
Коментар