IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

На мен ми изглежда доста лимитиран. Ти вярваш ли че, е професор?
    Човека преподава в цял свят ,от Дубай до Тайланд ,но пак подчертавам имаше официална покана към агенците и брокерите ,никой не се яви и не пожела да застане и да коментира ,и отново казвам че организацията минава през Запорожанов официално ,а все пак на неговото килимче минават и Тонкин ,и Кобилкина и оня Халембаков от Мана.БГ ,изобщо всичко дето иска да печели и да се развива като продукт се консултира с него ,той е бивш брокер от борсите ,работил е и извън България .
    Но брокерите и строителите не смеят да коментират пред хора които са светлинни години пред тях и като знания и като опит

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Интересното е че професор Красимир Петров ,с още няколко човека икономисти поканиха брокерите и даже и строителните предприемачи на диспут относно пазара,цените и дори темата за балона ,поканата беше през Запорожанов ,понеже той все пак създаде Инвест про ,НО НИКОЙ не се яви ,иначе лаят като кучета ,но поканиш ли ги публично се крият като мишки
      На мен ми изглежда доста лимитиран. Ти вярваш ли че, е професор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Същият този палячо (Антон Илиев) ревеше, че медиите плашели купувачите с новини за покачващи се лихви.
        Интересното е че професор Красимир Петров ,с още няколко човека икономисти поканиха брокерите и даже и строителните предприемачи на диспут относно пазара,цените и дори темата за балона ,поканата беше през Запорожанов ,понеже той все пак създаде Инвест про ,НО НИКОЙ не се яви ,иначе лаят като кучета ,но поканиш ли ги публично се крият като мишки

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Няма да ме разбереш и да ти кажа. Това се учи с годините и опита. Като порентиерстваш като мен 20 ина години и ще ги усещащ нещата.
          Иначе професия имаш ли, или си безработен?

Коментар

• 2к м2 в Слатина ???? Абе остана ли някой нормален в тази държава ?

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	41.0 КБ
ID:	4045333

https://twitter.com/KobeissiLetter/s...C-7avz-sQtAAAA

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Пак там -

„Предвид сериозната инфлация, която имаме в момента, не очаквам да има по-голямо поевтиняване на имотите от 5%, като това е по-скоро оптимистична прогноза.“
                Същият този палячо (Антон Илиев) ревеше, че медиите плашели купувачите с новини за покачващи се лихви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  Експерт: Имотите няма да поевтинеят през тази година

https://fakti.bg/bulgaria/768026-eks...ez-tazi-godina
                  Пак там -

„Предвид сериозната инфлация, която имаме в момента, не очаквам да има по-голямо поевтиняване на имотите от 5%, като това е по-скоро оптимистична прогноза.“

Коментар

• Експерт: Имотите няма да поевтинеят през тази година

https://fakti.bg/bulgaria/768026-eks...ez-tazi-godina

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Твоят опит съм го играл със стара къща на локация. Кошмарът на кандидат-наемателя. Той изявява претенции, но е попарен от незаинтересоваността на собственика към неговите необосновани и нагли претенции. Да им гледаш фрустрираните и учудени физиономии, безценно!! В крайна сметка тези се приземяват и задоволяват с много по-компромисна локация
                      Бухаа, Вас няма ли кой Ви върне в реалността бе ? Единия 12 часа "интервюирал" а другия "попарвал" наематели. Ма хубаво е да си вярвате де. Вярата крепи човека.
                      Last edited by X_Y; 29.03.2023, 09:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Как разбра, че е идеален, като още не е влезнал?
                        Няма да ме разбереш и да ти кажа. Това се учи с годините и опита. Като порентиерстваш като мен 20 ина години и ще ги усещащ нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

4% e скочил процента за година, с това темпо след около 15 години ще сме на средното ниво на ЕС ако имаме късмет.

https://nsi.bg/sites/default/files/f...t_ECP_2021.pdf
                          Ще трябва те да са спрели

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

София, Е Столица на най-бедната държава от ЕС и това са цените в момента. Когато стигнем по-средата поне по заплащане цените ще са коренно различни при това нагоре. Това ще се случи независимо дали ни харесва или не.
                            Good luck!

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Баш, брокерите в момента са в режим продажба! Гледам да помогна както мога
                              Брокер-посредник, бил в продажба, бисери от понижители хахаха

Коментар

Working...
                              X