Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/13866632
116 милиарда лева депозити при 81 милиарда кредити. 35 милиарда разлика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В момента вече има лихви на 1.75 % за 12 месеца.Парите вече намаляват откъм депозита маса.
116 милиарда лева депозити при 81 милиарда кредити. 35 милиарда разлика.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не,отново грешиш.
До 6 месеца ще се увеличат поне 500% защото БГ е световен икономически колос и втората причина, защото БГ е точно,ама баш в центъра на Вселената !
"Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне..."
"Българите са силни – вижте за какво се пее в песните ни и ще разберете как предците ни са живели. Тачете празниците – те са средство за оцеляване."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Съмнявам се. Банките са наводнени с кеш, свиването на кредитирането ще доведе до свиване на нуждата от повече кеш за него, а самото вдигане на лихвите по кредитите ще вкара паричките, ако са необходими. Отделно отиваме към ситуация, в която на пазара на имоти остават само тия, които нужда от кредит нямат.
Според мен ще се окажем в ситуацията с 0.5% по депозитите и 5% по кредитите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение.До 6 месеца ще има депозити лихви над 3% за 12 месеца .
Според мен ще се окажем в ситуацията с 0.5% по депозитите и 5% по кредитите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеДо 6 месеца ги зануляват имотито и няма да има кой да ги купи, защото няма да има за купуване.
До 6 месеца ще се увеличат поне 500% защото БГ е световен икономически колос и втората причина, защото БГ е точно,ама баш в центъра на Вселената !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
ТБИ са доста агресивни, оказва се че съм имал някаква незакрита депозитна сметка при тях със стотина лева вътре (аз изобщо не си спомнях за нея), звъняха ми няколко пъти да ми предлагат някакво глупаво приложение да съм теглел и да съм откривал депозити през него. Май и са орязали таксите сериозно, нямало поддръжка, нямало за теглене от банкомат и подобни. Аз им казвам, че не съм в БГ и не ми трябва, след половин час друг служител звъни.
Явно са дали целия списък с ЕГН-та на разни студентчета, които да ги прозвъняват и да пробутват това приложение. Много ми мирише на пирамида.
Коментар
-
Спада тепърва започва. Мъртвилото в интереса за покупка се засилва с всеки изминал ден.Отделно една след друга банките почнаха да влизат в кампании за депозити .До 6 месеца ще има депозити лихви над 3% за 12 месеца .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Много хубава новина! До 6 месеца ги зануляват имотито и няма да има кой да ги купи, защото няма да има за купуване.
Понеже имам наследствена земя в едно Плевенско село на р. Искър ми звъняха да питат дали няма да купя още. По 3К левчета декара. Благодарих учтиво и отказах. Това са цените в момента. И не са от най-високите.Last edited by bulgarian lev; 12.06.2023, 23:23.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
ТБИ са доста агресивни, оказва се че съм имал някаква незакрита депозитна сметка при тях със стотина лева вътре (аз изобщо не си спомнях за нея), звъняха ми няколко пъти да ми предлагат някакво глупаво приложение да съм теглел и да съм откривал депозити през него. Май и са орязали таксите сериозно, нямало поддръжка, нямало за теглене от банкомат и подобни. Аз им казвам, че не съм в БГ и не ми трябва, след половин час друг служител звъни.
Явно са дали целия списък с ЕГН-та на разни студентчета, които да ги прозвъняват и да пробутват това приложение. Много ми мирише на пирамида.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Спада тепърва започва. Мъртвилото в интереса за покупка се засилва с всеки изминал ден.Отделно една след друга банките почнаха да влизат в кампании за депозити .До 6 месеца ще има депозити лихви над 3% за 12 месеца .
Коментар
-
Явно са дали целия списък с ЕГН-та на разни студентчета, които да ги прозвъняват и да пробутват това приложение. Много ми мирише на пирамида.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеБрокери отчитат 30% спад на запитванията за покупка на жилище в София
https://www.investor.bg/a/113-analiz...ishte-v-sofiya
Коментар
-
Брокери отчитат 30% спад на запитванията за покупка на жилище в София
https://www.investor.bg/a/113-analiz...ishte-v-sofiya
Коментар
Коментар